Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam biegać

od jutra zaczynam biegać!

Polecane posty

Gość ulanka1
fizjomed, sprawdz sobie na stronie, moj brat tam leczyl tam kontuzje kolana i byl zadowolony ;]

Gość eeelkowa
Ktoś tu pisał o jakiś suplementach... No kurcze chyba i ja to Colostrum wypróbuje bo zawsze po ćwiczeniach jestem mega wypompowana.

Gość Lionfitness.pl
Aby zapobiegać kontuzjom, które często przydarzają się biegaczom należy postawić przede wszystkim na podstawę, czyli silne, prawidłowo zbudowane stopy, które skutecznie zamortyzują wstrząsy powstające w czasie biegu. Jak wzmacniać stopy? 1. Chodź jak najczęściej boso. 2. Wykonuj proste ćwiczenia: chodzenie na palcach, na pietach, na wewnętrznej i zewnętrznej krawędzi stopy. 2. Skacz na skakance w obuwiu o miękkiej podeszwie. 3. Podnoś bosymi stopami z podłoża drobne przedmioty, np. Ołówek. 4. Zwijaj w harmonijkę palcami stóp ręcznik leżący płasko na podłodze. 5. Staraj się rozszerzać palce stóp.

Gość olejjjkowska
Rzeczywiście coś w tym jest i colostrum działa, wiec spokojnie mogę polecić własnie zwłaszcza dla tych osób które uprawiają dużo sportów.

Gość lornetkowska1
Nie wiedziałam ze własnie jest taki suplement który jest skuteczny jesli chodzi o dodanie takiej naturalnej energii. Muszę koniecznie tego spróbowac.

Gość Katiaaa88
A ja właśnie zaczynam swoją przygodę z bieganiem. Co z tego że mróz, śnieg itd. mam mega zapał a to najważniejsze. Będę tu zaglądać i fajnie by było gdyby wątek znów ożył, każdy mógłby znaleźć jakieś wsparcie i pomoc dla siebie no i oczywiście miałby z kim podzielić się sukcesami. Pozdrawiam

A ja właśnie zaczynam swoją przygodę z bieganiem. Co z tego że mróz, śnieg itd. mam mega zapał a to najważniejsze. Będę tu zaglądać i fajnie by było gdyby wątek znów ożył, każdy mógłby znaleźć jakieś wsparcie i pomoc dla siebie no i oczywiście miałby z kim podzielić się sukcesami. Pozdrawiam

Gość niszi
Ja mam tak że sobie zaplanuję bieganie , z wielkim zapałem biegam 3 -4 dni a później mi się odechceiwa, czemu?

Gość strussskowa
Moze dlatego ze na poczatku oczekujemy nie wiadomo jakich efektów. Nie mamy potem siły i motywacji. Wiec suplementy jak najbardziej wskazane.

Gość hgyuin
A ja zacznę jak będę mieć 85kg:D to moje noworoczne postanowienie. Zostało ok7kg:D

Gość lootkowska2
Ja też chce coś zrzucic, ale wczeniej postanowiłam ze zadbam tez o odpowiednie oczyszczenie organizmu. I zaczełam własnie brać Double Detox. Mam nadzieje ze pomoze mi to w zdobyciu tez ładnej sylwetki.

Gość agatanogazamiata
Sama przyznam ze nie sądziłam ze takie suplementy mogą byc nam pomocne własnie jesli chodzi o wszelką aktywność ruchową. I własnie najlepiej jest sie tego trzymać zeby zyskac i forme i zdrowie.

Gość sdfgh
witam.Od dzis zaczynam biegi.Po raz kolejny... Chce się jednak do tego dobrze przygotować. Po moich ostatnich "biegach" kolana i kostki bolały mnie chyba przez tydzień.Powinnam się jakoś rozgrzewać?Czy może była to wina butów. Dodam,że biegałam i truchtałam naprzemiennie przez około 40 min. Teraz mam buty reebok easy tone.Niestety nie wiem jaki dokładnie model,bo dostałam je bez opakowania.Ale to jest chyba reexperience fitnes. Jak myślicie nadadzą się? Proszę o jakieś rady dla początkujących :)

Gość Olcia Dubicka
Podziwiam Cię, mi by się nie chciało biegać i w ogóle w moim wieku to jakoś tak dziwnie. A żeby schudnąć to poszłam inną drogą. Zainwestowałam na allegro w tabletki odchudzające Forever Slim, o tego przeszłam na zdrową żywność i schudłam już po miesiącu 9 kilogramów bez biegania i głodzenia się. W sumie to pierwsze opakowanie dostałam od kobiety która mi je poleciła i jednocześnie zaraziła zdrową żywnością a opiekuję się jej dziećmi więc może to był główny powód. ;)

Gość luddomirska
No własnie, trzeba pomyslec o tych dodatkowych suplementach, które dodadzą nam energii u zwiększą naszą siłę :)

Gość lady898989
krys77 i jak ci sie biega z tym pulsometrem? do niego jest jakis pas? wygodny? czy sadzisz, ze pomiary sa precyzyjne, jak ogolne wrazenia?

Gość gość
Hej, biegaczki i truchtaczki, jest tu kto??? Ja biegam od jesieni z małą świąteczną przerwą:). Staram się 3-4 razy w tyg po ok 45-60 min. Dla mnie były najgorsze 2 pierwsze treningi. Pierwszy - wyszłam z domu, trasa zaplanowana a ja po kilkudziesięciu sekundachnie moglam złapać oddechu, byłam załamana i myślałam że w życiu nawet 10 min nie przebiegne. Drugi - byłam tak rozczarowana pierwszym treningiem, że nie widziałam najmniejszego sensu w wychodzeniu na dwór. A potem było już z górki. Uzależniłam się :). Biegam pomimo mojego wieku 35 lat i wagi 98kg. Można??? Oczywiście że można!!!:D

Gość lady898988989898989898989
temt super, tylko tyle tych spamow... ja mam mozliwosc biegania tylko w weekend, bo wtedy moge biegac po lesie, po chodniku i asfalcie nie chce. teraz, po zimie znowu zaczelam, ale stracilam troche formy. do tej pory bigalam swoj staly odcinek ponizej 1 godziny, teraz 1h i 5, poznej 1h i 3 min. mam nadzieje, ze mi sie poprawi. bardzo lubie biegac, chcialabym chodzic na bieznie przed praca, ale nie moge sie zerwac z łózka:/ i do tego mi najbardziej brakuje motywacji, zeby rano wstac, bo biegac lubie:/

Gość gość
No tak ja moge potwierdzić to ze rzeczywiscie ta suplementacja Get Slim Noble Health jest świetna i tutaj bez dwóch zdań na pewno wpływa bardzo korzystnie na nasz organizm i kilogramy. Ale musimy pamietac o 3mc kuracji.

Gość natalciaaaaaaa
Jest tu kto ??? Od następnego tygodnia mam zamiar regularnie biegać. Rano ok. 09:00. Dodam, że mieszkam na wsi i mam fajny lasek w pobliżu, więc.. :) Tylko, że szukam kogoś jeszcze z kim będę mogła się dzielic osiągnięciami, jest tutaj ktoś taki ????

Gość gość
Jesli o mnie chodzi to szczególnie polecam suplementy Revital Hair. PO 3mc musze stwierdzic ze moaj skóra wyglada rewelacyjnie.

Gość gość
Ja jeszcze oprócz kremu przyjmuje suplement Collagen Noble Health. Po prostu chce w taki sposób tez zadziałać na moją skóre i odpowiednio ją ujędrnic.

wystarczą 4 km dziennie spokojnego biegu. wyniki są całkiem niezłe.

Gość goisfss
Drugi miesiąc biorę kolagen od Noble Health. Dziewczyny, zmarszczki same się wygładzają, a bruzdy mniejsze. Dwa miesiące, sama w to nie wierzyłam, a jednak coś w tym jest. Polecam gorąco!