Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie maja problemaaaa

jest cała dyskusja o tych aukcjach co sadzice

Polecane posty

Gość ggratulacje
ale o co chodzi???

Gość Freelancerka
Paskudne. I za wysoką cenę. Kto tak trzylatkę ubiera?

Gość Freelancerka
Wójcik? 66 zł?

Gość dziwne__to
ubranka owszem ładne, ale szczerze mówiąc nie rozumiem, jak można kupić UŻYWANĄ sukienką dla dziecka za 100 zł. Chyba żeby się pochwalić znajomym, że to Zara, snobizm czy co?

Gość sdfrgtryty6t
ale musi miec kasy, zeby tak dziecko ubierac.... iczywiscie jestem obiektywna i stwierdzam, ze dziewczynka ubierana jest rewelacyjnie, stonowane kolory, gust i szyk.... w sumie jak rodzice maja kase zeby kupowac takie ciuszki to czemu nie! jet wiele ludzi bardzo zamoznych w Polce takze jeslki maja inwestowac w dziecko w wyglad to jestem za

Gość mamaciaOLKIII
kurcze naprawde piekne ciuszki... chcialabym miec mozliwosc ubierania tak dziecka

Gość dionisja
widać że sztucznie podbijasz te aukcje

Ludzi popierdolilo. Taniej by wyszlo wybrac sie do sklepu Zary i kupic te rzeczy nowe z metka :o Nie wiem skad opinia, ze Zara jest drogim sklepem? Zara jest nieznacznie drozsza od H&Mu- a na przecenach to juz w ogole tanio. Byc moze ta kobieta ma kasy jak lodu i kupuje cale kolekcje. Ale jest tez opcja, ze wykupuje ubranka na promocjach za marne grosze, ubiera w nie corke i potem sprzedaje ubranka "w stanie idealnym". Interes sie kreci. Od dosc dlugiego czasu obserwuje aukcje z ubrankami dla dzieci. Zauwazylam, ze ta sama sukienka super zaprezentowana- przede wszystkim ze zdjeciami dziecka- sprzeda sie czasami 10 razy lepiej od tej samej sukienki sfotografowanej na kocu. A jak ma sie tych aukcji duzo, to juz w ogole ludzie wariuja i im sie wydaje, ze jak kupia u tak "bogatej" osoby, to beda miec cos szczegolnego. Sama tez wystawiam rzeczy mojego dziecka. Niektore maja plamy lub dziury, ktore zawsze fotografuje i opisuje. Mimo to ludzie licytuja jak idioci. ... Reklama dzwignia handlu... :P

Gość 180 zl za spodnie
dla przedszkolaka? Przecież można nowe spodnie w zarze za to kupić! A bluzka? na allegro taką widzialam za 30 zl!Nówkę oczywiscie. Dla mnie paranoja totalna.

Gość banting
Hiena - dokladnie.

Gość 180 zl za spodnie
Nie no aż mnie ruszylo. Prosze tu strona Zary. Spodnie po 70-100 zł NOWE!

Gość no te pumpy tez
uważam za porazke jako spodnie dla małego dziecka-i tak sobie mysle czym sprzedająca przekupia tą małą,ze tak dzielnie pozuje do zdjęc-moja by nie dala rady-po 10 min uciekłaby sie bawic:-D