Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1990

Gdyby rzadzil Kaczyński...

Polecane posty

cos poszło nie tak wawcio nie wiem nie miałeś rodziny ?? czy życliscie w ogromnej biedzie?? uzależnienia w domu?? jakieś przygody z prawem?? jesteś dresem ? kibolem? a napewno wulgarnym i chamskim pseudointelektualisa

osoby które sie tak wypowiadają o kobietach nie powinny miec żadnego głosu w sparawach państwa

tak bo patologia sie nie bierze z niczego ii co masz cos tymi kibolami patologiaaa wychodzi

nikt normalny nie powie że "kibolstwo" w takiej czy innej postaci to nie margines i patologia

to nie są wywody po prostu słownictwo, poglądy mówią nam wiele o ludziach i po towich kazdy normalny stwierdzi iz jestes z patologii ty pewnie nazywasz siebie kibicem

nie rozumiem nie lepiej by ci było wśród swoich na kibice net czy tam ciebie tez nie chcą??

widze ze blyszczysz inteligencja do kgoos kto mieszka w stolicy kierujesz pytanie komu kibicujesz:D?? a twoje slownictwo swiadczy o tym ze mamy do czynienia z kompletna i ulegla ciota co na wszystko sie zgadza do okola

a powracając do tematu: jak może rządzić ktoś, kto potrafi tylko powiedziec, że najsłabszym ogniwem rządu, jest Tusk...

Gość gdzie jest offerma?
juz on wam da popalić :D

Zagłosuje za ACTA natychmiast, jak tylko sprawa ratyfikacji tej umowy trafi do parlamentu - zapowiedział na antenie Radia Zet Stefan Niesiołowski. - ACTA jest bardzo dobre - podkreślił. Niesiołowski: ACTA jest dobre, a jego przeciwnicy to idioci pam stefam pbraza pana premiera:D

wawcio nie zgadzam sie na takie poglady jak ty jesli w realu znajduję się takie osoby jak ty to znam je tylko z marginesu spolecznego, którego unikam i nie daje mu racji bytu wokół mnie ani ja ani moje liczne środowisko uczleniane czy w pracy

tak wiec nie zgadzam się na takich jak ty sto razy bardziej wole czarnych, żydów i gejów kótrzy są o wiele bardziej waartościowymi ludźmi i nie bede tego ukrywać że to co sobą reprezentujesz na szczęście za wysoko cie nie doporwadzi

i naprawde musisz miec kiepsie warunki w życiu skoro tu siedziesz całymi dniami nie wiem może zarób jakąś kase i pojedź na wakacje ludzie tak robią zamiast narzekać całymi dniami

po tym co sobą reprezentujesz pierwszy lepszy gej to osoba o wiele bardziej wartosciowa dla społeczeństwa niż ty