Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1990

Gdyby rzadzil Kaczyński...

Polecane posty

Słowa Waldemara Pawlaka dotyczące państwowych emerytur, na które "nie powinno się liczyć i dlatego powinno się bardziej zadbać o relacje ze swoimi dziećmi", wywołały prawdziwą burzę. czy to jest normalne co ten pajac powiedzial?

jakie herezje, co to za politycy, których chce się postawić przed Trybunał Stanu, a jeśli już ktos publicznie tak powiedział, to stwierdzenie Leszka Millera: jest pan zerem, panie Ziobro, jest prawdziwe.

Muszę panią zmartwić, bo ja nie za bardzo wierzę w państwowe emerytury. Staram się zabezpieczyć sobie przyszłość przez oszczędności i dobre relacje z dziećmi, bo wydaje mi się, ze to będzie pewniejsze niż te różne państwowe chimeryczne rozwiązania przetlumacze to na was jezyk zebyscie to zrozumieli czyli zapierdalaj i plac do naszej kasy i modl sie zeby ci na statrosc dzieci chcialy przyniesc kromke chleba!!!!!

Gość bardzo nam żal wawcia
ze jestes samotnym koniobijcą:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

wawcia, pedałem, to pewno ty jesteś, bo ja jest heteroseksualny i żonaty od wielu lat, skąd , takie obelgi na mnie? Mnie nie przeszkadza, kto z kim, śpi, bo to nie moja sprawa, a ciebie , co to interesuje? Trauma z dzieciństwa, czy juz taki głupi jesteś?

wawcia masz rację:) a co do tych emerytur. Skąd ich słowa że za 50 lat nasza średnia życia będzie wynosiła 80 lat:) no oni chyba sami nie wiedzą co mówią. Tym bardziej że jemy dużo chemii to napewno takiego wieku dożyjemy:) mówisz że zobaczymy co dalej... Ja mam nadzieję że powstanie ta solidarność i będziemy egzekwować od rządu to co nam się należy już od dawna:) cała ta polityka i rząd to dużo obiecywali ale nic nie robią w tym kierunku:) i wiem że są już różne protesty ale czy np ACTA Jest ważniejsze od podwyższenia naszych płac w stosunku do wydatków jakie musimy ponosić na ich widzi mi się?

ale tygrysica przeczytaj to zobacz jak moze tak rzadzacy powiedziec słowa Waldemara Pawlaka dotyczące państwowych emerytur, na które "nie powinno się liczyć i dlatego powinno się bardziej zadbać o relacje ze swoimi dziećmi", wywołały prawdziwą burzę.

Gość wawcia wali swojego chudego
wacka i wyciska pryszcze marząc, że jest doradcą Jareczka:D:D:D:D:D:D

no i zaczely sie jakies podszywy czy zarciki bo kurwa w dyskusji o ja biedna nie mam co powiedziec wiec powysmiewam sie bo ktos mnie skrytykowal o ja biedna pizda z forum hahaha stala taktyka pizdusiow na tym forum

co prawda, to prawda, Pawlakowi, coś sie poperdoliło, w związku z jego chłopskim pochedzeniem. A dzieci, dzieci , mają swoje sprawy i swoje problemy, a dzięki głupawej polityce, tak ciężkie życie.... a najgorsze jest to, że moi synowie stwierdzili, że w tym kraju, przyszłości niema....

Gość obiektywny obserwator
to wprost niewiarygodne jak wawcia was tu tyra :classic_cool:

Nie wjeżdżajcie na innych. A jeżeli zarabiacie odpowiednią sumę i stać was na wszystko to bardzo dobrze. Tylko zobaczcie ilu ludzi żyje za grosze. Ilu jest tych ku**a emerytów którzy zabierają stanowiska pracy ludziom którzy chcą pracować i założyć rodziny. Dlaczego nie doprowadzili w końcu do tego że albo emerytura albo praca? A taki dziadek nie dość że dostaje emeryturę to jeszcze dorabia sobie. A Ty się martw żeby jakoś zarobić. To jest parodia. Tak samo jak z funduszem zdrowia i wieloma innymi sprawami naszego politycznego rządu. Chcecie żeby na starość nie miał kto się wami zajmować bo dzieci wyemigrują a wy będziecie umierać? To wszystko jest jak teatr. Dostaje rolę ten co dobrze gra. Więc nie róbmy niepotrzebnych scysji na forum bo dobrze wiemy że jest nam coraz gorzej żyć. Zaciskamy pasa cały czas od paru lat ale ile można? W końcu jesteśmy w kraju demokratycznym i też mamy jakieś prawo do głosu a nie ciągle zakazy i nakazy. Tylko my zbyt długo czekamy bo myślimy że rząd się obudzi.