Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1990

Gdyby rzadzil Kaczyński...

Polecane posty

Wawcia...masz rację.Popieram.

Gość lord stront;
czarneszaty Sam,sama jesteś gotowy/wa uszyty/ta na miarę wymagań władzy wylęgłej z pogardy i żądzy zysku za wszelką cenę. Iluż to ja takich słyszałem i widziałem. Kłapaj dalej dziobem ku chwale władzy. Samo odsunięcie od władzy PO, to jeszcze nie tak wiele. Obawiam się, że oni wylecą, ale na ich miejsce wskoczy coś gorszego. Jakiś Palikot skrzyżowany z innym gównem. Ostatecznie nie rzecz w danej sile politycznej, ale w tym kto ją promuje i finansuje. Za PO stoją ci sami, którzy stali za SLD. Oni, gdy padnie PO, zaczną walczyć o przetrwanie na śmierć i życie. Będą zwalczać swoich wrogów, tak jak zwalczają teraz PiS, lub jeszcze bardziej dobitnie, skutecznie. Jeśli nie zatłuką PiSu, czy innego patriotycznego ugrupowania, to będą go korumpować. Czarno to widzę...

wiekszosc z was to nawet nie wie kim byl tadeusz mazowiecki belka i rozne kurwa mendy ktore dzis powinny wisiec na latarniach na ujazdowskich :D bo wy zwyczajnie nie znacie historii wlasnego kraju bidusie :D

proste ze palikot bdzie rzadzil po PO po to sie niby poklocil z tuskiem i po to powstala ta partia pedalska ktora jak na razie nic madrego nie powiedziala

po co trace na was czas nie jest mi tak cięzko zebym puszczał żale na forum jak to zle i ciezko :d

07 ale to sa matoly musisz przyznac co :D ?? zadna z tych kurew nie ma odwagi sie zalogowac a jak sie loguje to na jakims nowym nicku :D pierdoloeni obroncy pedalow i kretaczy

moher sie leje aż smiech na sali aż wstyd pomyśleć że kiedys chciałam zagłosować na pis (SIC!)

Jeszcze niedawno premier Donald Tusk zachwalał ACTA i stanowczo twierdził, że Polska nie wycofa podpisu. A dzisiaj zaproponował przywódcom partii należących do frakcji Europejskiej Partii Ludowej w Parlamencie Europejskim odrzucenie ACTA w kształcie wynegocjowanym przez Komisję Europejską juz sie zesral bo slupki spadly nagle :D:D:D:D:D:D a wy dalej bo zagrozona demokracja panstwo policyjne a teraz to co kurwa jest:D:D panstwo nieudolne:D

Gość lord stront;
Ciężką sytuację..? Moja sytuacja, nie ma tu nic do rzeczy. Ja gdy myślę o patriotach, którzy zginęli za Naszą Ojczyznę, smucę się bo, wygląda na to, że ginęli na marne. Poświęcali się, żebyśmy mogli być wolni i zdolni do takiego rządzenia Polską, by stawała się lepsza, zamożniejsza, zamożnością wszystkich obywateli. I czy mi będzie cudnie, czy źle, zawsze będę się o Polskę martwił. Tę władzę, która jest, odbieram jako plucie w twarz, poległych bohaterów i moją i podobnie do mnie odczuwających i myślących, także. Pojęcia nie masz o historii i rzeczywistości. Tylko się głupio śmiać potrafisz. Jedyna twoja/wasza broń, to pomawianie o szaleństwo :D Schizofrenia bezobjawowa, wciąż jest diagnozowana :D Pewnie o tej "chorobie", nie słyszałeś czarna szato :D

moher sie leje aż smiech na sali aż wstyd pomyśleć że kiedys chciałam zagłosować na pis a dzis nie zaglosujesz bo ja ci otworzylem oczy boze co za matol ja pierdole ujawnij sie kim jestes:D

Słowa Waldemara Pawlaka dotyczące państwowych emerytur, na które "nie powinno się liczyć i dlatego powinno się bardziej zadbać o relacje ze swoimi dziećmi", wywołały prawdziwą burzę. ahahahahah

prywatnie jestem za PO ale wielu jak zobaczyło bilbord wolisz tuska czy kaczyńskiego nie mialo watpliwosci :)

Gość lord stront;
Cześć Idę przeczyścić VISa po dziadku :classic_cool:

ja wybralem tuska a czesc po prostu nie chciala kaczki rzada ci ludzi których chciała wiekszosc

rządził Kaczyński i był to koszmarny okres w dziejach najnowszych. Nazywało się to VI RP, i za działanie tego tworu, wisi nad Kaczyńskim i Ziobrą Trybunał Stanu, a co ma wisieć, nie utonie.....

rządził Kaczyński i był to koszmarny okres w dziejach najnowszych. Nazywało się to VI RP, i za działanie tego tworu, wisi nad Kaczyńskim i Ziobrą Trybunał Stanu, a co ma wisieć, nie utonie.. tutaj mamty przyklad wypowiedzi kurwa prostackiego chama i wiesniaka z kaszub tak zwanego bardzo milego pedala:D z ktorego cale forum sie smieje :D

śmiech to zdrowie, śmiej sie i ty, może nie będziesz takich wzdetów nieuku wypisywał.

Wiecie ja wam powiem tyle. Narzekamy na rząd ale nic z tym nie robimy bo co? Bo boimy się rządu? Jeżeli byśmy byli zjednoczeni jako jedno państwo czyli obywatele to rząd by zrozumiał co robi źle. Oni mają wysokie zarobki jakieś premie a my mamy żyć za 1300zł przy podwyżkach które robią od paru lat parę razy do roku. Dobrym pomysłem był protest kierowców i ceny paliw nie rosną. Ale co z życiem dlaczego nie możemy być jednym krajem który w końcu się postawi. Im jest dobrze a na zwykłego obywatela nie patrzą:) patrzą żeby im się żyło lepiej i żeby mieli więcej kasy. Emigrujemy z kraju żebyśmy mogli zarobić i normalnie żyć bo tu jest coraz gorzej zamiast lepiej. Jeżeli nam źle to coś z tym zacznijmy robić

śmiech to zdrowie, śmiej sie i ty, może nie będziesz takich wzdetów nieuku wypisywał. nieukiem to jestes kurwa ty wystarczy poczytac te twoje herezje pajacu

tygrysica powoli to sie wiesz organizuja ludzie powoli maja wszystkiego dosc powoli sie cos rusza zobacz np co sie dzieje jak kaczynski zamknal morde na miesiac jak nie maja media o czym pisac to zaczynaja wychodzic na wierzch afery PO ludzie zaczynaja powoli otwierac oczy dzis juz praktycznie wiekszosc wyborcow PO wstydzi sie przyznac ze na nich glosowala wymiguja sie od odpowiedzi uciekaja nawet z tematow politycznych pod pretesktem niby pracy albo ze nie ma o czym mowic ze tak samo bedzie kto by nie rzadzikl juz zaczyna sie tak zwane miganie od odpowiedzialnosci. zobaczymy co bedzie dalej