Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1990

Gdyby rzadzil Kaczyński...

Polecane posty

Gość fewfwefefefff
ale ok ide już bo ta dyskusja z wawcią nie ma najmniejszego sensu. ja mam swoje zdanie ,a on swoje

Gość wawciaDZIALACZpisuSZKODAczasu
wawciaDZIALACZpisuSZKODAczasu

ale ok ide już bo ta dyskusja z wawcią nie ma najmniejszego sensu. ja mam swoje zdanie ,a on swoje kretyn :D czyli bys zostal jakby sie zgadzal z toba:D o dzizus ale debil:D

Gość fewfwefefefff
,,fewfwefefefff w europie nie ma kryzysu-nikt nie klepie biedy,zarobki wysokie nie ma porównania z nami a przeciez my też w europie." Nie? a jaka była sytuacja w Grecji i zreszta jest nadal?Jest bezrobocie wszędzie . Nawet w krajach zachodnich. dlatego ludzie wracają do Polski stamtąd . Tylko ,ze tamte kraje mimo kryzysu sobie radza lepiej od nas bo są bogatsze poprostu

Gość fewfwefefefff
w Hiszpanii jest tez bezrobocie , we Włoszech.. moja koleżanka nawet pracowala w Hiszpanii i ją zwolnili i musi wracac do Polski

Gość PO DRUGIE
Tak myśłałam sami ostrożni obywatele pracujący na etatach przez całe zycie jedno i to samo. Też tak pracowałam ale nie tylko tak i swoje tez miałam i wiem jak było jak jest i kumam to bardziej niż wy CZEŚĆ!

Gość PO DRUGIE
NA TEJ KAFE TYLKO KAZDY MÓWI CO WRÓBLECWIERKAŁY A ŻEBY SAMEMU COSPRZEZYĆ I SIE WYPOWIEDZIEC TO ŻYCIE I DOŚWIADCZENIE NIE STARCZA... EE SZKODA CZASU

Gość fewfwefefefff
bo nie mogą tam znaleźć pracy jak moja kolezanka i musiala wrócic do Polski bo miała tu rodzine deklu. ale to tylko przyklad ciągle sie słyszy o takich przypadkach

Gość PO DRUGIE
A BYLES W GRECJI? ZNASZ MENTALNOSC GREKÓW?

wawciaDZIALACZpisuSZKODAczasu im wiecej z nim dyskutujecie tym bardzie go karmicie

Gość fewfwefefefff
za co niby ci ludzie mają sie utrzymać za granicą jak nie maja pracy ,a nie są też u siebie i przeważnie nie mają rodziny tam

Gość PO DRUGIE
TOZTO LENIE ŚMIERDZĄCE SĄ !

Gość lord stront;
Och dzieci, dzieci. Ojca wam surowego trzeba. Kaczyński zbyt miękki i zbyt dobrotliwy. Pinochet potrzebny od zaraz. Dostojny pan z wąsami i twardą ręką. Mira i kolegów, zmiażdżyłby dwoma palcami. SLD rozdeptał. Eeeeech pomarzyć :)

Gość PO DRUGIE
A POLSKA WIECIE CO TO JEST DLA ROSJI I NIEMCA? TO JEST POTENCJAŁ A POLAK TO ROBAL-TYLE!

Gość lord stront;
Może Mira zrzuciłby z helikoptera :)?

Gość lord stront;
Mogę popchnąć pana Mira :classic_cool:

Gość fewfwefefefff
Kaczynski nie rządzi bo ludzie go nie wybrali poprostu ,a nie dlatego ,ze on nie chcial bo bardzo chcial wygrać wybory

dokladnnie, jak ktoś napisał, wawcia największa ofiara połączonych sił kondominium rosyjsko = niemeickiego, lozy masońskiej, tuska, żydów... musi płakać na babskim forum jak to jest zle a ty kurwo musisz wklejac swoje zdjecia z niunia i czekac na opinie innych :D

za co niby ci ludzie mają sie utrzymać za granicą jak nie maja pracy ,a nie są też u siebie i przeważnie nie mają rodziny tam kurwa jesli mieli umowe o prace to dostaja zasilek chyba proste nie ?? ja pierdole w dupie byles huj widziales i tak jak wiekszosc tutaj pierdolisz jak ten kolega z tym zjebanym nickiem zbanowanym bo przeczytaels diwe gazety

Gość fewfwefefefff
jakby tak cudownie rzadził pewnie PiS by rządzil dalej ,a nie PO . ale widać ,ze nie zbyt sie ludzie do niego przekonali

bo narod sklada sie glownie z debili i biedakow ktory wierzy w jakies cudowne bajeczki platformy o tym ze demokracja ze uda sie nam razem cos osiagnac wspolna i ciezka praca no i fatkycznie uda sie bo bedziesz zapierdalac az zdechniesz:D pamietaj to zawsze madrzejsi sa w mniejszosci

Gość fewfwefefefff
ale pewnie dał wygrać PO bo był zmeczony masz racje :D i cała porażka PiS to oczywiscie tez wina tylko i wyłącznie PO

Gość USER_01
nie rozumiem dyskusji ludzi z wawcia 6969powraca, ponieważ jest kims z tej listy lub kilka na raz: -debilem typu nienawidze żydów i pedałów, jestem patriota musze bronic tradycji -jakims społecznym odpadem z patologii jednoczącym się ze swoją patologia -prowokacją i zrywa boki jak nie wiem co -jest na ręke kafeterie bo tutaj robi ruch i nikt go nie usuwa z tąd pomimo wypowiedzi obrazjacych różne grupy ludzi (moze jest specjalnie zatrudniony żeby robic ruch) - troll i mistyfikacja MAŁO TAKICH JEST I BYŁO???? Z TAKIMI LUDZMI W REALU SIE NIE DYSKUTUJE TYLKO OLEWA I WYRZYCA NA MARGINES

Gość fewfwefefefff
,,pamietaj to zawsze madrzejsi sa w mniejszosci " debile tez są w mniejszości :)

Gość fewfwefefefff
a liczy sie żeby własnie większość była zadowolona ,a nie mniejsza grupka osob