Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1990

Gdyby rzadzil Kaczyński...

Polecane posty

Gość USER_01
nikt sie nie boi i nikt nie uwaza tego co piszesz za prawdę jezeli już to za twoje życiowe prawdy :)

a liczy sie żeby własnie większość była zadowolona ,a nie mniejsza grupka osob i co chcesz mi powiedziec ze wiekszosc jest zadowolona po pierwsze do wyborow chodzi nie wiecej niz 50% ludzi czyli juz 50% spoleczenstwa ma w dupie to wszystko ale co kurwa tumanowi mozna tlumaczyc ja pierdole:D:D

Gość USER_01
wiekszosc jest zadowoloa bo nie ma kaczki w rzadzie:)

Gość lord stront;
Polacy to w znacznej mierze ludzie o mentalności sprytnego niewolnika. Pół wieku komuny i 20 lat postkomuny, zrobiło narodowi z rozumu, papkę. Pół wieku życia w kolonii, 20 lat w kraju postkolonialnym. Ten ogłupiały, pozbawiony instynktu narodowego Polak, nie potrafi rozeznać swojego interesu, jako grupy, narodu, tylko usiłuje zgarniać do siebie, za wzór mając tych, których w swej głupocie wybrał, a którzy go grabią dziś i okradają z pomyślniejszej przyszłości. Nie ma na to rady. Raczej nie. Rozmowy z ludźmi, którzy śmieją się z oczywistych spraw, jak dominacja nad Polską, Moskwy i Berlina, nie ma sensu. Są naiwni, głupi, niewyedukowani i pozbawieni narodowej dumy. Sobie i reszcie narodu gotują los dziadów i lokajów

Gość USER_01
wawcio czy ktos w realu wie kim jesteś?? i czy masz jakies cywilizowa towarzystwo??

Gość lord stront;
Polacy to w znacznej mierze ludzie o mentalności sprytnego niewolnika. Pół wieku komuny i 20 lat postkomuny, zrobiło narodowi z rozumu, papkę. Pół wieku życia w kolonii, 20 lat w kraju postkolonialnym. Ten ogłupiały, pozbawiony instynktu narodowego Polak, nie potrafi rozeznać swojego interesu, jako grupy, narodu, tylko usiłuje zgarniać do siebie, za wzór mając tych, których w swej głupocie wybrał, a którzy go grabią dziś i okradają z pomyślniejszej przyszłości. Nie ma na to rady. Raczej nie. Rozmowy z ludźmi, którzy śmieją się z oczywistych spraw, jak dominacja nad Polską, Moskwy i Berlina, nie ma sensu. Są naiwni, głupi, niewyedukowani i pozbawieni narodowej dumy. Sobie i reszcie narodu gotują los dziadów i lokajów

kurwa oczym my mowimy u mnie trase od marek do bródna 5 rok juz buduja i 5 km nie moga drogi wybudowac za to postawili jakies kosmiczne tunele nie wiadomo po huj i twierdza ze to jest najnowoczesniejsza budowla w europie tylko ze jak popada deszcz to huj wszsytko zalane i ty mi chcesz wmowic ze ja bredze:D??

Gość fewfwefefefff
,,wiekszosc jest zadowoloa bo nie ma kaczki w rzadzie " własnie. i to o czymś swiadczy

Gość USER_01
wawcio czy ktos w realu wie kim jesteś?? i czy masz jakies cywilizowa towarzystwo??

Mój wawcia ma cywilizowane towarzystwo. Przeważnie to są inne gospodynie domowe, podkuchenne, służace. Sam wawcia jest cywilizowany. Nie robi kupy w salonie, nie sika po kątach ale czasami wychodzi z niego zwierzę i słodki brutal;)

Gość fewfwefefefff
lord- przypominam Ci ,że większość wykształconych ludzi głowowała na PO. zarysowal sie piękny podział - wschód , ludzie nie wykształceni i starsi głownie głosowali na PiS, a zachód, większe miasta, lepiej wykształceni i młodsi ludzie na PO

lord- przypominam Ci ,że większość wykształconych ludzi głowowała na PO. zarysowal sie piękny podział - wschód , ludzie nie wykształceni i starsi głownie głosowali na PiS, a zachód, większe miasta, lepiej wykształceni i młodsi ludzie na PO ale pierdolisz teraz herezje :D to wlasnie kurwa biedota i ciemnota zaglosowala na PO bo uwierzyla w bajeczki typu zagrozona demokracja:D

Gość USER_01
wawcia 6969powraca pisac sobię można co chcesz ale jeśli wyrządzisz jakąkolwiek krzywdę fizyczną w realu obojętnie komu czy żydom, ciemnoskórym, homoseksualistom będziesz miec sprawe w sądzie i pójdziesz do paki... rozumiem, że bardzo byś chciał ale narazie pozostaje to w sferze fantazja na forum....

Gość fewfwefefefff
to obejrzyj sobie jakiekolwiek statystyki z tamtego okresu. ale oczywiście one wszystkie musza kłamać wg Ciebie

Gość USER_01
najwiecej rozrywki to dostarczasz jak narazie ty

Gość wawcia jest dziadkiem??
to się wreszcie wydało.

pisac sobię można co chcesz ale jeśli wyrządzisz jakąkolwiek krzywdę fizyczną w realu obojętnie komu czy żydom, ciemnoskórym, homoseksualistom będziesz miec sprawe w sądzie i pójdziesz do paki... rozumiem, że bardzo byś chciał ale narazie pozostaje to w sferze fantazja na forum.... ale ja nikogo nie zamierzam krzywdzic a tym bardziej nie chce isc do wiezienia z powodu jakiegos czarnucha :D:D

Gość wawcia ściągnał posiłki.
szkoda że tak mało inteligentne

to obejrzyj sobie jakiekolwiek statystyki z tamtego okresu. ale oczywiście one wszystkie musza kłamać wg Ciebie ja sram na statystyki dla mnie badania na grupie 1000 osob nie dowodza niczego wiec w dupe sobie schowaj takie badania

Gość Dziadku Wawciu. To ile
masz lat?

Gość fewfwefefefff
wiem wawcia powraca jest dziadkiem bo kiedys byl w SS i stąd jego nienawiść rasowa :D