Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sikorka1990

Gdyby rzadzil Kaczyński...

Polecane posty

malo sie tutaj nie zesrasz o tych opisach o moim zyciu a czy ja cos wspomnialem jak ty zyjesz???? wiec sie jebnij w ten swoj pusty łeb bo widze ze masz jakis problem ze soba i to powazny

wiesz co twoje wkurwienie to twoja bezradnosc bo se siedzisz i glindzisz i masz za mało poklasku TYLKO NA TYLE CIE STAĆ?

wiesz co ja zaraz stad spadam a ty tu dalej bedziesz siedziec i przezywac co ja robie w zyciu albo jak zyje i to nas rozni bo po mnie splywaja wszystkie te madrosci ktore tutaj raczylas dzis wysrac :D

mozesz jeszcze popisac o moim zyciu bo przeciez widze ze kurwa wiecej wiesz od samego mnie!! podpowiem ci ze podobno jestem taki zacofany ze nie mam netu nawet!!!

a jutro jutro juz tutaj ciebie nie bedzie jturo juz bedziesz napierdalac pod swoim stalym nickiem dzisiaj po prostu nie chcials sie osmieszyc :D:D

za to ty jesteś jednym wielkim ośmieszeniem nie wiem jak ludzie chcą ci tłumaczyć niektóre rzeczy to tak jakby tłumaczyć małpie takie rzeczy wiesz czemu nikt tutaj do ciebie nie pisze bo dla kazdego jestes trolem albo marginesem nikt się o nie troszczy co tacy mysla tylko ja na tyle sie nudze żeby pisac do ciebie

dobra na koniec naszej jak ze owocnej dyskusji mozna wysunac jeden wniosek ze gdbyy rzadzil kaczynski to by byla wojna z rosja :D a takie kurwy jak czarneszaty dzien w dzien by pisaly o zagrozeniu demokracji o kibolach oraz katolach :D i kryzysie :D:D:D:D:D:D

wiesz czemu nikt tutaj do ciebie nie pisze bo dla kazdego jestes trolem albo marginesem nikt się o nie troszczy co tacy mysla tylko ja na tyle sie nudze żeby pisac do ciebie wazne ze ty przezywasz to calym sercem :D:D:D:D

tak najlepiej na koniec zmienic temat wyszedłeś z jakieś patologii trochę to przykre że nie miałeś takich warunków rozwoju jak wiekszość dzieci

a ty znowu wiesz lepiej skad ja wyszedlem :D no zobacz jak sie przejmujesz moim losem :D:D:D dobra spierdalam a ty tu siedz i rozmyslaj o mnie co ja przeszedlem w dziecinstwie i w ogole skad ja jestem i komu kibicuje :D:D:D nara frajerko

Niesiołowski, to chyba bardziej znany, jest ze stwierdzeń, że PiS i Kaczyński, to nieszczęście dla Polski.....

cieszę się że na około 350 osób które jakoś tam znam w realnym życiu nie ma takiego goscia jak ty :) także nie pozbawiasz mnie nadzeji

to żadne odrycie że osoba taka jak ty nie wyszła z niczego dobrego a ja dalej sie ciesze że nie znam i mam nadzieje że w realnym życiu nie spotkam takiego zjawiska jak ty

wawciu i moze mnie juz tu nie bedzie jak ty bedziesz bo to naprawde szkoda czasu na takie objawienia internetowe jak ty w realu narazie czysto :)