Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcodalej

Dziewczyny wasi faceci tez tak maja?ratunku

Polecane posty

Gość Niewiemcodalej

Czesc.mam problelm z facetem.jestem z nim 3lata mieszkamy razem od ok ppol roku odkad zamoieszkalismy ze soba to zaczelam widziec jego wady...strasznie czesto latwo go zdenerwowac mowiac zeby zrobil cos w domu wtedy jest zdenerwowany mowi ze teraz np oglada film i klapa a ja ciagle sprzatam myje naczynia a on nawet nie docenia tego ze gdy on odpoczywa ja sprzatam..umowa byla inna jak planowalismy wspolne mieszkanie.a najgorsze jest to ze jak sie poklocimy to odrazu pije a do tego czasem zdarzy mu sie mnie wyzywac...wtedy odrazu chce mi sie plakac i robie to wyzywajac go tez choc noie chce ale nerwy mi puszczaja kocham go a jest z nami coraz gorzej co robic zeby sie zmienil?rozmawiac z nim probowalam ale w polowie on mowi zawsze ze to prowadzi do klotni bo on nic nie robi zle...

Gość heheheheheehehheheh
nie zmieni sie a po slubie bedzie gorzej bedziesz praczka sprzataczka sluzaca i jeszcze bedzie chlal i w podziece cie NAPIERDALAL

Nie, mój mąż taki nie jest :) Od początku wspólnego mieszkania, jeszcze nie jako małżeństwo, wszystkie prace domowe wykonywaliśmy razem, czasem nawet ja sobie leżałam i coś oglądałam a on mówił "nie wstawaj, ja zrobię kawę" :)

już nawet nie wspomnę o tym, że nie wyobrazam sobie, żeby facet mnie wyzywał ! kiedykolwiek! on się nie zmieni dziewczyno.

Gość wwrrr
nie, nie maja

Gość kobiety z kafeterii
zrób mu loda

Gość rteteter
ja miałam identycznie... Najpierw rozmawialiśmy swoich obowiązkach, i co z tego? wytrzymałam 1,5 roku i odeszłam. Też tylko tv lub komp i piwsko w łapie, o odłożeniu kubka do zlewu nie było mowy, a co dopiero o sprzątaniu! Po co mi taki nierób? Nic go matka nie nauczyła.... Tez go kochałam, ale nie zamierzałam tyrać jeszcze po pracy w domu. Miłość to nie wszystko.

Gość el chulo
powinnaś się ciszyć,masz w domu samca alfa,każda przecież marzy o takim samcu.

Gość drep
a po chuj mu sprzątasz

Gość el chulo
cieszyć*

Gość Niewiemcodalej
Ale czemu pije jak sie wkurza od razu?

mój taki na szczęście nie jest .. przed zamieszkaniem razem ustalaliśmy jak się dzielimy obowiązkami, i nadal te ustalenia obowiązują ( już niemalże 3 lata) także współczuję Ci autorko bardzo , nie wyobrażam sobie, żeby wszystkie obowiązki domowe spadały na mnie, nie wspominając o jakimś wyzywaniu się :O