Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze zastanawiam sie

SEANS SPIRYTYSTYCZNY - wiem wiem glupoty

Polecane posty

kiedyś też wywoływałam ducha hitlera, biblię zawinęłam w gumkę i jesli kręciła się w prawo to było na tak jeśli w lewo na nie

ja tez sobie sama zrobilam taki seans z planszą swieczką i talerzem bylam juz dorosla przepowiedzial mi moją przyszlosc ktora niestety sie spelnila, przeklenstwo mojego zycia.

to że ty nie wierzysz w Boga i diabła - to nie znaczy ,zę Oni nie wierzą w ciebie :)

dodam, że co wieczór rozmawiam z wieloma sławnymi zmarłymi zawijam bibilę w gumkę w prawo się kręci to tak lewo nie, ale jeszcze mi mało chciałabym coś ciekawszego

Gość rozwazna
NIE MA ZNACZENIA CZY WIERZYSZ CZY NIE MUSISZ LICZYC SIE Z TYM ZE SPROWADZASZ NA SIEBIE NIEBEZPIECZENSTWO

kim jestem ? jestem wierząca , wierząca w Boga :)

Gość Fąfaryyybu
Allium- siedzisz w tym?bo madrze mowisz,zgadzam sie z tym co piszesz.ludzie czesto sie smieja,mowia ze to glupoty,bajki-z tym ze ja od dziecka bylam lekko dziwna,interesowaly mnie duchy,smierc,ciagle pytalam bliskich o sprawy z tym zwiazane.jako 8 latka sluchalam z zafascynowaniem opowiesci mojej babci o duchach,i to nie byly dla mnie bajki,nie umiem tego wytlumaczyc.np moja mama panicznie boi sie duchow,mimo ze nigdy nie miala z zadnym stycznosci.a ja balam sie tylko w tym okresie 12 lat.ale z drugiej strony,to byla glupia zabawa,po ktorej posypalo sie moje zycie.np po kilku miesiacach od "wywolywania",zabilam psa,spuscilam ze smyczy i wpadl pod samochod.to bylo kilka miesiecy po tym.tez moze miec zwiazek?

ogólnie to lubię różne takie okltystyczne rzeczy często rzucam jakieś klątwy robię amulety itd. nie wiem czy to dziaął ale świetnie sie bawię a jeślu chodzi o laleczki voodoo czy wangi to nie wierzcie że one przynoszą wam pecha, komuś moze tak ale nie wam...

ja taz wierze w boga , od czasow kidy w samotnosci bawilam sie w seans tym bardziej wierze, bo to nie bog sprowadzil na mnie to wszystko. ale bog mnie wysluchal

Gość fghfgh
A może pies wpadł pod samochód z powodu Twojej głupoty? :o Żenujący są ludzie, którzy o wszystkie niepowodzenia obwiniają "złe moce", a ze to wina ich głupoty to im do łba nie przyjdzie...

Gość Fąfaryyybu
Moherowa beretka -jezeli moge spytac - co to bylo?

ogólnie polecam zabawy z biblią na gumce i tablica z literami nieźle sie można wkręcić i później jak coś puknie to się można troche zlęknac :D

czy w tym " siedzę " ? nie .Unikam takich rejonów , ale staram sie uśiadamiać ludzi , że to co uważaja za zabawę jest cżęto igraniem ze śmiercią . Dosłownie . ale czytam Biblię i wierzę Jej , a Ona bardzo jednoznacznie wypowiada sie na ten temat . I wierżę ,ze nie nie zabrania kontaktów z " duchami " bo Bóg ma taki kaprys , ale dlatego ,zę chce nas chronić . Bardzo możliwe ,ze jest zwiażek z tym co piszesz z twoim dalszym życiem . Często jest tak ,ze diabeł daje czlowiekowi spokój , pozorny , tak długo jakl człowiek nie myśli , nie zastanawia sie nad sobą , nas sensem życia ,nad Bogiem . Ale jesli zaczynasz myśleć o Bogu , spotykać siez wierżacymi , zahaczać o Biblię - diabeł tka łatwo nie odpuszcza .

Gość rozwazna
NATURAL... nic o czym piszesz nie jest bez mocy jesli czerpiesz moc z takich talizmanow sluzysz diablu a po twojej smierci diabel przyjdzie po to co do niego nalezy-po twoja dusze

a ja polecam takie rzeczy to świetna zabawa i naprawdę niczym nie grozi chyba, że się ma zbyt fantazyjną psychikę to wtedy wszystko jest zagrożeniem

mojej duszy nie ma kochana jak umieram to usypiam i rozpływam się w nicości i mi tu nie będziesz prowadzić na mnie działalności misjonarskiej!!

natural - twój wybór - twoje konsekwencje - proste :)

wywrozylam sobie faceta, po 2 miesiącach sie pojawil o tych samych inicjalach, ktore wyszly z planszy. przypadkowe spotkanie tam gdzie mialo byc. tragedia w moim zyciu. ale juz koniec z tym. blagalam boga o to zeby go zabral, zebym odzyskala spokoj i jeszcze o cos w co nie wierzylam ze moze byc. facet sobie poszedl odzyskalam wolnosc i czlowieczenstwo a takze to co mi zabral, no i to co najwazniejsze, ale nie pytajcie co bo tego nie powiem.

Gość rozwazna
ja nie polecam takich rzeczy o jakich pisze naturalwoman poniewaz bylam bliska obledu, dorobilam sie choroby i nie wiadomo bylo skad sie wziela, potrzebowalam egzorcysty...

Gość rozwazna
dopiero egzorcysta mnie uwolnil... ale zly duch rzucal mna po lozku z nienawiscia poniewaz chcialam to wszystko zostawic, nie moglam uwierzyc wlasnej glupocie ze dalam sie tak omotac, ze bylam taka naiwna...

natural- pewnie ,ze tak , zwłaszcza ,zę ten sie śmieje kto sie smieje ostani - to z pewnościa nie będizesz ty , no , ale teraz sie baw , póki czas :)

Gość Fąfaryyybu
Oj dobrze wiem ze to co napisalam moze brzmiec jak farmazony :O natrafilam na ten temat dzisiaj i mi sie przypomnialo kilka zdarzen.kiedys bardziej sie interesowalam zyciem po smierci,dawno juz niczego nie czytalam.nie wiem tylko,czy ten byt,diabel,co to tam jest,nadal siedzi w moim zyciu.mozliwe ze tak,skoro piszecie ze trzymaja sie latami,a minelo 5 lat.da sie to jakos wyeliminowac z zycia?skad mam wiedziec ze wciaz mnie przesladuje,mimo ze nie czuje leku?

Gość rozwazna
nie wszystko to niewinna zabawa... wszystko ma swoje konsekwencje przekonalam sie o tym na wlasnej skorze