Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze zastanawiam sie

SEANS SPIRYTYSTYCZNY - wiem wiem glupoty

Polecane posty

Gość -ja--
"mojej duszy nie ma kochana jak umieram to usypiam i rozpływam się w nicości i mi tu nie będziesz prowadzić na mnie działalności misjonarskiej!!" a słyszałaś o teorii kwantowej świadomości ? :)

Gość rozwazna
natural-zostaw to poki masz czas dziewczyno nie warto naprawde

powiem tak - tylko Bóg , tylko wiara w Jezusa mozę człowieka osłonić od tego całego bagna w jakie wchodzimy . Pismo mówi , że jesli uwierzymy w Boga , jeśli wyznamy nasze grzechy - Bóg ma moc iczyścić nasze serca i życie .

Gość rozwazna
nie wiedzialam jak podly jest diabel poki nie chcialam zostawic tego calego gowna w jakie wdeplam

Gość Fąfaryyybu
Ja wole sie nie mieszac w duchy i jakies seanse,tablice itp.calkiem niedawno wpadlam na pomysl zeby przywolac dusze zmarlej wokalistki,bo umarla mlodo w wieku 30 lat.Mialam powieszony na scianie taki brystol,tablice upamietniajaca,z jej zdjeciami,tekstami piosenek itp.i odkad zaczelam myslec o tym zeby ja przywolac,to ten brystol spadal mi w nocy ze sciany :O w koncu dalam temu spokoj,brystol lezy na szafie,doszlam do wniosku ze szanuje jej tworczosc i dam jej spokoj.to ma tez jakis związek??

Gość rozwazna
jesli bedziesz to kontynuowac to po smierci nie dostaniesz nowego ciala-dostaniesz cialo pol czlowieka pol zwierzecia z kopytami czy czym takim-zalezy komu czesc oddajsz swojim zyciem

Gość rozwazna
i czym sie glupia chwalisz?

powiem tak - tylko Bóg , tylko wiara w Jezusa mozę człowieka osłonić od tego całego bagna w jakie wchodzimy . Pismo mówi , że jesli uwierzymy w Boga , jeśli wyznamy nasze grzechy - Bóg ma moc iczyścić nasze serca i życie . masz 100% racji , ja sie o tym przekonalam,

obawiam sie,zę nie jest to kwestia nowego ciała ,ale śmierci wiecznej .

Gość rozwazna
czym ty sie glupia chwalisz co? i do czego innych namawiasz????

Gość rozwazna
allium nie wiem... demony sa, jak wygladaja-tez mozna sie dowiedziec nie maja w sobie nic z powabu

namawiam żeby nie dali sobie wciskac kitu przez was nie jesteśmy na katechezie w podstawówce!!

oby malolaty nie zaczely zabawy z duchami. nie powinnas tego propagowac. dla ciebie to zabawa a to moze miec tragiczne skutki, obys sie o nich nie przekonala

Gość rozwazna
jesli ona ma wycisniety znak ducha sw to beda ja tym bardziej nekac...

choćby wyglaały jak anioły światłości tak nie ma znaczenia jak wygladaja ale co robia i komu służą

Gość rozwazna
dokladnie-nie jestesmy a ty nadal gowno wiesz!!!

jestem nie wierząca i nie jestem nawet ochrzczona więc mi tutaj nie pieprzcie bo mnie te wasze zasay nie obowiązują!!

Gość rozwazna
to, w co sie bawicie to bardzo niebezpieczna zabawa!!!!

Gość rozwazna
allium-chrzest jesli zostala w dziecinstwie ochrzczona to ma na sobie znak Ducha Sw a takich w piekle gnebia dwa razy bardziej najpierw omotaja takich naiwnych a po smierci tacy maja przechlapane!!! i nie mozna im pomoc zadna modlitwa! a cierpienie to ziemskie tamtemu sie nie rowna!!!

Gość rozwazna
gorsi? bo cie ustrzegam przed zlem to jestem niedobra???!!!!!

zstąpienie Ducha Św następuje kiedy człoweik uwierzy w Boga ,czasmi w momencie świadomego chrztu , czasmi bez chrztu - nie m to nic wspólnego z chrztem w wieku niemowlęcym .

Gość kryzysowa
Jeśli nie chce, to niech nie wierzy w to co piszecie. Na pewno dziś pomodlę się za nią.

Gość Fąfaryyybu
Nie,nie ona.nie znasz,zmarla w 2006.Przeciez natrual women nikogo nie naklania tak jakby,jak ktos ma wlasny rozum to sam zdecyduje,przeciez to jej wybor