Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze zastanawiam sie

SEANS SPIRYTYSTYCZNY - wiem wiem glupoty

Polecane posty

Gość mikikun.
Roger Morneau będąc jeszcze młodzieńcem otrzymał zaproszenie do wkroczenia w tajne elitarne stowarzyszenie czcicieli demonów. Przyjął je, wkrótce pojął, że zaproszenie wystosowane było na polecenie samych upadłych aniołów szatana, a także wyjaśniono mu że nie ma możliwości wyjścia ze stowarzyszenia. Im dalej wchodził w głąb kultu tym większą wiedzę otrzymywał z rąk najwyższego kapłana satanistycznego, a także większą obawę czuł przed zapłaceniem należnej za to ceny. Brał udział w nabożeństwach ku czci demonóm, wysłuchał wiele historii ponadnaturalnych, doświadczał obecności upadłych aniołów i widział ich moc w działaniu. Chłonął plany Szatana, dotyczące - kontroli jednostki społecznej - rodziny, jego zwiedzeń wystosowanych dla ludzkości, czasów ostatecznych, nowego świata z 1000 letnim królestwem. Szatan miał wobec niego plan, najwyższy kapłan wymuszał na nim by wykonał ważną inicjację po której Duch Święty musiałby odejść z jego życia. http://www.youtube.com/watch?v=3zWglgdb-kk&list=PL82A1FB200467CEA0&index=1&feature=plpp_video

a mam pytanie do was moze ktoras ma cos takiego jak ja bardzo czesto sni mi sie moja mama ktora umarla pod koniec lat 80 , sni mi sie ze ja wchodze do domu a mama jest w kuchni ,cos gotuje, do mnie nagle dociera ze mama nie umarla ze jej smierc to byl sen, tak bardzo zaluje ze mama zyje , i wtedy sie budze. ten sen jest taki ze ja sie budze ze strachem ze mama zyje, i przez chwile boje sie tego , a po calkowitym obudzeniu mam wyrzuty sumienia , ze mi sie tak sni, modle sie za mame , jak to mozna wytlumaczyc. nie lubie tego snu

natural - mnie chroni Ktoś kto oddał za mnie swoje dziecko na śmierć , Pan i Stworzyciel Świata a ciebie ?

Gość rozwazna
natural nie zlosc sie tak juz nikt nie chce wroga sobie z Ciebie zrobic dziewczyno ja sie tez kiedys Boga wyparlam moze spadlam jeszcze nizej... ale ON chcial mi pokazac swoje kochajace oblicze mimo tego ze mialam Go za NIC

nie krępuj sie- nie musisz czekać do północy , co sie będizesz po nocach tłukła :)

Gość rozwazna
natural Bog jest wszechobecny...

beretka - to nie jest sen od Boga. Wzbudza w tobie niepokój i strach a jednym z Bozech atrybutów jest pokój i spokój . Powiedz o tym Bogu , nie módl sieani o mamę ani do mamy - owiedz o tym Bogu . oproś ,zeby On zainterweniował . a na pewno to zrobi .

Gość mikikun.
prosi o modlitwę bo cierpi w czyscu

natural - masz jakiś problem zwiazany z deoramacjami ? ktoś w twojej rodzinie urodził sie taki ?

Gość vivianaaaa
allium - w jakich okolicach mieszkasz? Nie musisz odpowiadać jeśli nie chcesz

Gość rozwazna
natural daj spokoj... nie szkoda ci czasu i zdrowia na te zlosliwosci?

baedzie takie szpetne że kazdy będzie bał się spojrzeć i będzie potwornie głosno stękało

naturlal - nic nie wiesz o Bogu , ale też niczego nie wiesz o swoim panu . A szkoda , bo wiedziałabyś jakie ma ogrniczenia .

Gość rozwazna
modl sie: Duchu Święty, napełnij moją osobę mądrością Twojej obecności, pokojem Twojej łaski i jasnością Twojej światłości, abym mógł lepiej poznać i zrozumieć wszystko i przyjąć ze spokojem każdą prawdę. Duchu Święty, proszę Cię, zaradź ślepocie mojego umysłu. W pokornym błaganiu proszę Cię o Twoje światło. W postawie wiary otwieram się na Twoje działanie. Niech moja modlitwa zbliży mnie do Boga i ukształtuje we mnie Jego obraz.

Gość vivianaaaa
Szkoda. Szukam osoby wierzącej z okolic Poznania, która spotkałaby się z Noxelią (ja jestem z opolszczyzny)... czytasz czasem co ta dziewczyna wypisuje?

niespecjalnie , choć chyba kiedyś wtąciła sie w jakąś moją dyskusję z kimś na " Boże tematy " To ta od wampira ?

Gość rozwazna
Ojcze nasz, któryś jest w niebie, Święć się imię twoje, Przyjdź Królestwo twoje, Bądź wola twoja, jak w niebie, tak i na ziemi. Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj. I odpuść nam nasze winy, jak i my odpuszczamy naszym winowajcom; I nie wódź nas na pokuszenie, ale nas zbaw ode złego; Albowiem twoje jest Królestwo i moc, i chwała na wieki wieków. Amen

ja tez jestem z DŚ masz racje musze porozmawiac z bogiem o mamie, i moze naprawde jej dusza cierpi, przeze mnie, ciezko man bylo sie dogadac. zawsze odmawiam modlitwe za zmarlych a potem za rodzicow i innych tak po kolei o kim pomysle i nigdy nikt tak zle mi sie nie snil jak wlasnie mama