Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze zastanawiam sie

SEANS SPIRYTYSTYCZNY - wiem wiem glupoty

Polecane posty

jestes gorsza bo nie znaczy że ty w coś wierzysz to ja ma w to wierzyć ja wierze w boga ozyrysa i ci nie bede robić propagandy

Gość rozwazna
allium ty protestantka jestes?

Gość rozwazna
ok natural-wierz sobie w co chcesz... ozyrysa, allaha... ja juz wybralam ale tego co ty to sie nie tykam i wiem dlaczego szkoda mi ciebie, chcialabym pomoc ale ty nie chcesz sobie pomoc to jak narkoman ktoremu jest fajnie a ktory nie wie ze czeka go smierc-predzej czy pozniej

Gość rozwazna
ja stoje gdzies po srodku miedzy kosciolami, wierze w to ze Bog jest tam, gdzie jest Jezus Chrystus :)

Gość rozwazna
i dziekuje Bogu ze mi oczy otworzyl na czas, ze nie zniszczylam tym swojego zycia

potrxzebujesz, potrzebujesz :) tylko jeszcze otym nie iwesz :) ale pomocy nie od nas - ale od Boga .

Gość Fąfaryyybu
Dobra ale nie kloccie sie...fajny temat byl.przeciez to jest jej zycie,jej wiara,jej czas 🖐️ moze opowiesz nam cos ciekawego co ci sie przydarzylo?o ile nie robisz sobie jaj ;)

nie chcesz rozmawiać ze swoimi duchami ja zrobie dzisiaj to za ciebie moze mi cos wyćwierkaja o tobie

zawsze diżiękuję Bogu , żep ozwolił mi znaleść siebie w czasie mojej młodości i oszczędizł mi życia w samotności szamotaninie :) N

Gość rozwazna
nic mi nie mozesz zrobic ze swojimi mocami mnie chroni Jezus i nie ma kolo mnie zadnych bliskich duchow i Bogu Dzieki :)

allium odwal sie z tym boziem ode mnie dobra ??mimo iz nigdy w go nie wierzyłam wyrzekam sie go tutaj oficajlnie !!! wyrzekam się ciebie boże !!!

Gość rozwazna
allium ona jest opetana zobacz jak reaguje

ale On nie wyrzeka się ciebie :) i wiesz co ? nigdy sienie wyrzeknie , bo oddał za ciebie swojego Syna , pozwolił Mu umrzeć ,zebyś ty mogła żyć .

rozwazna lepiej nie zachodź w ciąże w ciągu 5 lat najbliższych bo moje klatwy beda działać tyle czasu

Gość rozwazna
tak sie sklada ze jak Jezus chodzil po ziemi to demony mowily o Nim TY JESTES SWIETY BOZE... Jezus kazal im jednak surowo milczec ale pewnie nie znasz Biblii

Gość rozwazna
a wiec to nie tylko zabawa dla ciebie skoro rzucasz klatwy?

możesz srać - nasz Pan nawet tym , kyorzy Go do krzyza przybijali , którzy kłamali przeciw niemu wybaczył - nie jsteś gorsza od nich .

Gość rozwazna
ja sie ciebie nie boje, ja juz kiedys sama na siebie rzucilam klatwe... no jakies 5lat trwalo nim sie uwolnilam

Gość mikikun.
allium to dla ciebie pastor Scott Hahn przeszedł na katolicyzm bo odkrył ze Święty Paweł - który dla mnie był prototypem Lutra - w Liście do Rzymian, do Galatów i w całym swoim nauczaniu głosił, że usprawiedliwienie było czymś więcej niż tylko dekretem prawnym. Czyniło nas ono dziećmi Bożymi w Chrystusie, mocą jedynie Jego łaski. Odkryłem również, że święty Paweł nie twierdził nigdzie, że jesteśmy usprawiedliwieni jedynie przez wiarę. Protestancka zasada "sola fide" jest niebiblijna Luter i Kalwin powtarzali często, że jest to artykuł wiary, od którego zależy przetrwanie lub upadek Kościoła. Dlatego właśnie, ich zdaniem, Kościół katolicki upadł, a z jego popiołów wzniósł się protestantyzm. "Sola fide" była podstawową zasadą Reformacji, a tymczasem ja dochodziłem do wniosku, że święty Paweł nigdy jej nie wyznawał. Biblia naucza w Liście św. Jakuba 2,24, że "człowiek dostępuje usprawiedliwienia na podstawie uczynków, a nie samej tylko wiary". "Także św. Paweł w Pierwszym Liście do Koryntian 13,2, powiedział: "Gdybym posiadał wszelką wiarę, tak iżbym góry przenosił, a miłości bym nie miał, byłbym niczym". Uznanie, że Luter popełnił tej kwestii zasadniczy błąd, bardzo wiele mnie kosztowało. Od siedmiu lat Luter był moim głównym źródłem inspiracji do pełnego głoszenia mocy Słowa. Poza tym, doktryna ta była podstawą intelektualną całej Reformacji. http://www.youtube.com/watch?v=aI0dqLiEyHE&feature=player_embedded#! http://www.youtube.com/watch?v=xrU_FMc12bo&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Moh4jSRgaw8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=bFy2-snhSkU&feature=related

Gość rozwazna
natural-ja caly czas go nosze myslisz ze to takie proste byc chrzescijaninem?

mikun - ty masz jakaś obsesje z tą obroną wiary ? kto ja atakuje ? zamiast zajmować sie głupotami Biblię poczytaj :)

Gość Ach jakie to cudowne!
A ja kocham Boga,pomaga mi,czesto sie do niego modle,do Boga,do Jezusa Chrystusa,do Matki Boskiej i swojego Aniola Stroza,sama wiara w Naszego Pana jest cudowna,nie potrafilabym inaczej i w zyciu bym sie Go nie wyrzekla,dzieki Niemu w mojej rodzinie stal sie cud,dzieki mej wierze,modlitwie do Boga,Bog jest Wszechmocny:-)