Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co w tym niezwykłego?

Czy egzorcyzmy Emily Rose są oparte na faktach?

Polecane posty

Gość rwrwrwerwerwer
co do kk jako nie-oszusta to ja bym się nie zgodziła. Oni celowo niszczyli ewangelie, zatajali wiele prawdy, tak żeby byla zgodna z ich widzeniem, np.Maryja - dziewica, wiele dogmatów które były wynikiem gry politycznej, nieistniejący w rzeczywistości, a kanonoziwani święci, było niestety wiele oszustw na przestrzeni dziejów

Gość rwrwrwerwerwer
Pod wzgledem medycznym nierealne, wiesz co robią wiezniowie zeby dostac się do szpitala??? Połykaja zyletki... Zreszta mogła te gwozdzie tylko rzuc, jakie to ma znaczenie? była zdiagnozowana, lekarz orzekł schizofrenie, a ksiadz opętanie. Po prostu był spór, czy brac leki czy robic egzorcyzmy... Ile mozna tłumaczyc, obejrz film.

Spokojnie,jeśli masz zamiar się unosić i wyładowywać na mnie swą złość po prostu opuść temat;-)Filmu póki co obejrzeć nie mogę,gdybym mogła nie zadawałabym pytań także wyluzuj:-)

Gość rwrwrwerwerwer
Nie mozesz obejrzec, a jesteś niewidoma czy co?

Po prostu nie mogę teraz obejrzeć i nie mam zamiaru się Tobie tłumaczyć,nie wiem skąd w ludziach tyle jadu i złości.

Gość rwrwrwerwerwer
Dlaczego mam opuscic temat, bo ktoś wypisuje głupoty? Dementuje głupoty, zeby kto inny nie przeczytał i nie zgłupiał jeszcze bardziej.. Nie rozumiem, skąd stwierdziłaś co jest niemozliwe pod względem medycznym? Jesteś medycznym ekspertem na kraj?

Gość rwrwrwerwerwer
Jadu to we mnie nie ma, a złosc... moze trochę, bo na co w ogóle zaczynasz dyskusje, jak nie masz zielonego pojęcia o temacie??

Nie będę wdawała się z Tobą w dyskusje dopóki nie zmienisz nastawienia:-)Opamiętaj się to tylko forum,gdybym miała się złościć przez literki osiwiałabym,wykonaj kilka głębszych wdechów napij się melisy i wyluzuj:-)założyłam temat bo chciałam.

A teraz żegnam ozięble i znikam na inny temat,wrócę gdy pojawi się ktoś kto nad sobą panuje i trzyma nerwy na wodzy:-)

Gość Zumba
Ja też uważam że dziewczyna była chora psychicznie, ale ludziska lubią takie bajki o diabłach, demonach, opętaniach. Przecież żyjemy w XXI w i kult wiary słabnie. Kościół katolicki zrobi wszystko żeby ten kult podtrzymać. Im mniej wierzących tym mniej pieniędzy Bo w dzisiejszych czasach Kościół to instytucja. Człowiek idzie z postępem i wierzy w cuda coraz mniej.Trzeba pamiętać że Bóg który nie ma wyznawców umiera.Tak odeszli poprzedni bogowie w jakich ludzkość wierzyła ,a było ich na przestrzeni milionów lat niemało.

dokument znajdziesz na youtube. a co do szatana... moj ksiadz katecheta stwierdzil ze to jedno z najwiekszych jego osiagniec ze ludzie ubrali go w czerwone spodenki, z widelkami i stroja sobie zarty z tego... stad podobno juz tylko kilka krokow zeby sie dobrac do duszy czlowieka, najgorszy jest ten wrog, w ktorego nie wierzymy

nie no w to że szatan ma rogi,czerwone spodenki i widły akurat nie wierze:-DWiecie dla Was to o tyle dziwne bo jesteście niewierzący i nie żebym coś miała do waszej (nie)religijności wiec nie krzyczcie na mnie:-D

Gość a to już wiem
oglądałam ten film dwa razy pewnie że istnieje zły duch ja nawet słyszałam ale się nie bałam po prostu wyszłam z tego domu

Gość gość
ateiści uszanujcie innych wiarę , nie możecie stanowic o istnieniu lub nieistnieniu Boga. ja bym nie była na miejscu niektórych osób tak BARDZO PEWNA jego nieistnienia. To właśnie siła i ogromna inteligencja to cały swiat ba wszechświat, który cały czas my ludzie poznajemy i jeszcze nie doszliśmy nawet do połowy tego , żeby zrozumieć go jako całości. Miłym akcentem kończe i pozdrawiam