Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge sie nadzwic wam.....

KOBIETY POWIEDZCIE MI PO CHOLERĘ WAM TATUAŻ NA PIERSIACH LUB DEKOLCIE?

Polecane posty

Gość dokładnie świat oceni a wy sie
mozecie tutaj kłocić o glupie tatuaze.

Gość ja tam wolę mieć dziarę i
gdybym miała się przejmować opinią świata, to bym z domu nie wychodziła :) jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził.

Gość wykonuję tatuaże w studio
po co tatuaz? bo laski chcą, żeby obcy facet dotykał ich piersi zachowując przy tym czystość, miałem raz taką co chciała domalowac cos do tatuazu zrobionego wczesniej przeze mnie, ale mnie nie bylo, tylko wspolniczka to powiedziala, ze przyjdzie kiedy bedzie ten pan.

Gość wykonuję tatuaże w studio
lubie robic tatoo na posladkach, bo ona lezy na brzuchu i nie widzi jak jedną ręką marszczę freda w portkach, gdzie ejakuluję co wpływa na przypływ weny twórczej, zwlaszcza jak jest przede mną męska, owłosiona i spasiona doopa

Gość aha no to trzeba było od razu
mówić, że lubisz takie zajęcie:)

Gość lato idzie, pewnie zaraz się
pokażą wszystkie na ulicach.

Gość szkoda gadać o tym co robia
sobie baby ze swoim ciałem......

Gość czemu nikt nic nie pisze......
prawda boli?

Gość na odpowiednich filmach widać
u większości kobiet tatuaże...

Gość tatuaż to oznaka braku
wystarczającej ilości zalet, to każdy się musi podbudoać.

Gość bo to baby i tyleeeee
to jest bardzo sexy podobno:D

Gość Tatuażowa..
Najgłupsze co tu wyczytałam : kobieta z tatoo to łatwa kobieta hahahaha jezu ludzie... Każdy ma swój charakter, jedni nosza glany drudzy ciagle zazdroszcza innym, maja milion kolczyków a inni robia tatoo, a co innych to obchodzi gdzie dziewczyny maja tatuaże? Nie podoba sie wasz problem, nie musi sie podobac. Ja osobiscie jestem ZA!

Gość bądź sobie za i przeciw
może jak sobie sama zrobisz, to zrozumiesz...

Gość tatuażowa
Akurat od 2miesiecy mam, i też na dekoldzie i jakoś nikt z tego powodu mnie nie odrzucił ten tatuaż jest mocno powiazany z moim życiem poglądami i nie uslyszalam od nikogo ze np jestem łatwa

Gość Samantka22
Ciekawy temat poruszyłaś autorko. Też mnie zastanawia czemu kobiety się tatuują? A już zwłaszcza w takich miejscach? Na cipce, dupie, cyckach? Czy coś chcą tym zasugerować, dać znać, że lubią seks? Nie wiem i nie rozumiem tego. Chyba żadna dziewczyna nie odpowiedziała racjonalnie, wolała rzucać epitetami.

Gość Samantka22
I wydaje mi się też, że to błąd młodości - większość tatuaży jest wykonana po raz pierwszy, gdzie dziewczyna ma naście, dwadzieścia parę lat. Potem żałują, ale głupio im się przyznać, wiem mówią, ale fajnie, podoba mi się, z chęcią bym sobie kolejny zrobiła.

Gość Samantka22
Mnie ciekawi, co dziewczyna myśli, gdy wpada na pomysł zrobienia sobie tatuażu w takim miejscu. "Będę bardziej seksi" "Mój biust będzie wyglądał na większy" "Chłopaki będą wiedzieli, że jestem dobra w seksie" "Mam duży biust jest moją zaletą i będzie przykuwać uwagę" Mam koleżankę, która ma tatuaż na piersi, ale głupio by było jej się pytać :P Dodam, że ta koleżanka nie jest zbyt piękna, ma nadwagę, ale ostro zalicza facetów (młodszych i ładnych często też jej się udaje). No ale nie spytam jej się po co się tam tatuowała

Gość Samantka22
kjokljkl "Mnie to malo obchodzi co robia inni, ich cialo ich sprawa. Ja nie mam i nie planuje zadnych tatuazy, bo mi sie takie ozdoby nie podobaja. Natomiast siostra meza zrobila sobie 3 dosc duze tatuaze i mowila, ze jej nie obchodzi jak odbieraja ja inni, ze to ich problem jesli im sie nie podoba. A teraz poznala fajnego chlopaka, on zaprosil ja do rodzicow, a tu zonk. Jego rodzice zniesmaczeni jej tatuazami, teraz ona nagle zmienila zdanie i chce sie pozbyc tatuazy, a to bedzie kosztowalo duzo kasy i bolu. A nie lepiej gdyby sie dobrze zastanowila zanim je zrobila? teraz przynajmniej nie mialaby problemu." No właśnie, też tak sądzę, to są błędy młodości i później się żałuje. Gdyby nie żałowała i była tak bardzo zadowolona z tatuaży, to niczyje zdanie by jej nie obchodziło. Tak jak powiedzmy przyszli teściowie mówiliby mi nosisz za krótkie spódnice - nie zaczęłabym dla nich nosić długich. I współczuję, że Twój mąż musi jej kasę dawać :/ Jak miała na tatuaż to niech sobie nazbiera na usunięcie.

Gość a ja chce sie wydziarac
Marze o tym od dawna tylko nie mieszkam w PL I brakuje mi czasu. Ale moj tatuaz bedzie tam, gdzie tylko ja I moj maz bedziemy dostep. Czyli na boku :) nikt inny nie bedzie go ogladal :P

Powiem tak z moich obserwacji widoczne tatuaże o kobiet to taki sygnał: "Wystarczą 2 drinki. Naprawdę!"

Gość kami.
No nie wiem nie koniecznie tatuaż oznacza to ze dziewczyna jest łatwa. Jednak wiele osob robi sobie je tylko po to zeby je miec... Ale jednak sa tez takie ktore robią tatuaz który jest z nimi silnie zwiazany ma cos wspolnego z ich życiem. Ja jakos nie traktuje osob z tatuazami jak gorszych czy cos no chyba ze wiem ze to akurat na pokaz to troche zmienia mój stosunek :p