Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Buuuutyyyyyy!!

Polecane posty

Gość a kupa i dupa bzyk bzyk
ladne

Gość wdffwfwfew
tragiczne

Gość Ola_32
Dla osób pokroju Dody :P

Na bal nie idę, takie tam śmigałki chce :P Pokroju Dody? Zależy co dokładnie przez to rozumujesz? Nie ubieram mini i nie pokazuje tzytzek ;) Raczej długie rurki, ewentualnie ołówkowa spódnica plus fajna góra... no i do tego tak właśnie takie buty patrze, żeby coś się wyróżniało ;)

typowa tandeta , nie obrazaj dody ona ubiera sie u najlepszych projektantow na pewno by tego nie zalozyla :)

Gość podobaja mi sie
i czerwone i niebieskie niestety ja bym takich nie zalozyla jak dla mnie za wysokie

Myślisz, że gówno będzie z tych butów? Na zdjęciu mi się podobają, ale to takie zdjęcia ładne i nogi ładne :P że właśnie nie wiem

Gość rthtrhr
kup sobie jakieś fajne sandałki, a nie takie kurewskie trepy :classic_cool:

Gość Ola_32
@ miszekkkk - cena i warsztat projektanta nie ma znaczenia, jeśli wyrób nie ma klasy, a te butki to tylko pod latarnię pasują :o

Gość kjdkff
jak na takich wielkich obcasach, to kazar, nie lubie tanich tandetnych butow

Gość Liqued
Taka dziwkarska taniocha? Tylko na bal przebierańców :P

Nic jeszcze nie zamawiałam od nich to nie wiem jakie mają, ale powiem Ci, że sporo butów mam z boti i to już któryś sezon, a jedne klasyczne szpileczki kupiłam w jakimś małym butiku za 30zł i są meeeeega rewelacyjne, też już 3 rok mam i nawet kilku godzinne wycieczki po zoo przetrwały ( i one i moje stopy ;) ) także ja akurat nie uzależniam jakości od ceny

Gość kjdkff
widocznie nigdy nie mialas porzadnych skorzanych butow

Gość Liqued
Oj cena niestety jest wyznacznikiem jakości - materiały, solidna dobrze wyważona konstrukcja, przy jednoczesnym lekkim wyglądzie (czego platformy raczej Ci nie zagwarantują). Ale przyznam, że te ostatnie od Kazara są całkiem fajne. http://www.kazar.pl/pl-produkt-2654-22305_12637_08_04-1.html

Gość kjdkff
dalam przyklady takich kolorowych, duzo jest tez klasycznych

Ola Przejrzałam, ale nic dla mnie nie znalazłam, nie podobają mi się te ozdoby na przodzie... kojarzą mi się jak dla kobiet 30+ kjdkff Te drugie zajebisty wzór ale uno - nie lubię takich wycięć na palce, nie wiem może ja mam jakieś brzydkie, ale po prostu nie podobają mi się zbytnio paluchy w nich - albo brak wycięcia, albo wycięcie na wszystkie palce ( sandałki) a po 2 nie na moją kieszeń zbytnio :( Jakby wymiatały pod każdym względem to może może, ale jak jakiś minus to nieee

Liqued No ja nie wątpię, że te renomowane buty są dobre, stwierdzam jedynie, że wśród taniochy też można trafić perełki. Ogólnie nie lubię płacić dużo, bo często butów się pozbywam i szukam nowych, zostawiając sobie tylko te wybrane, także mogę pochodzić parę razy i bez żalu szukać następnych ;)

Gość Zeta24
Ale prymitywne i tandetne, jak dla myszki miki - nawet 40 zł bym za nie nie dała. Te z Kazar'a też nie zachwycają. Kolory jak dla rozwiązłej emerytki na wypadzie w sanatorium :P

Yhymmm a to jakie kolory są "dozwolone" dla 25letniej dziewczyny? Swoją drogą zastanawia mnie jak można ocenić buty "dziwkarskie" itp, znam wiele przykładów które oceniam na wiejskie balety w remizie ( np białe kozaczki ;) ) ale żeby dziwkarskie? Rozumiem całą stylizację tak ocenić, rozumiem zachowanie i sposób bycia osoby... ale same buty? Interesujące... Freud byłby zainteresowany dyskusją :P ;)

Te drugie fajny kolor, ale kokardka na przodzie taka nie wiem...bez nie brzydko, a z nią tak dziwnie.. no i z paseczkiem musiałabym przymierzyć bo zawsze mi się to w sklepach nie podobało jak mierzyłam takie