Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Buuuutyyyyyy!!

Polecane posty

O czym wy tu pierdolicie? Przecie to temat o butach jest Moja mamusia powiedziała, że buty bardzo ładne :classic_cool: Jeszcze skomentowała, że "ooo moda wróciła" bo za panieństwa w podobnych śmigała :classic_cool: Pytałam o wysokość to powiedziała, że miała 4cm platformy, a szpilki czasem do 16 cm... teraz ma prawie 60 lat i nie narzeka na plecy także tego... trzymam się, że mam to dziedziczne i z czystym sercem kupuje :classic_cool:

Gość niebieskie lepsze
czerwone zbyt wyzywające

Tzn te pierwsze w kropki czerwone? I te żółte teraz? ... qrwa tak szczerze to ogólnie 10 par sobie wybrałam :D :D :D Wyszło mi 1160zł za wszystko to chyba muszę sprzedać swoje dziewictwo jak chce je kupić :classic_cool:

Gość Miszkaa_83
kurde w promocjach na deezeee są zjebiste koturny;) szkoda że mój facet nie jest wyższy wrrrr inaczej bym je kupiła tak będziemy głupio wuglądac :9

www.pielegnacjaobuwia.pl Dziewczyny jak już się zdecydujecie na kupno butow :) to wejdzcie sobie do tego sklepu. Super środki niskie ceny ja jestem ich stała klientka i jestem bardzo zadwolona

Gość ButyJana.pl
No tutaj to nic innego jak tylko kwestia gustu i stylu. Czerwone buty? Czemu nie,w końcu ważne jest to abyśmy dobrze się w nich czuli,a pielęgnacja to już osobny temat. Zapraszam www.ButyJana.pl