Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Buuuutyyyyyy!!

Polecane posty

jaaa superowe :) .... w kropki czadowe- szkoda ze czarnych nie ma :)) ja bym kupila na Twoim miejscu... jak nie masz co z ta 100 złotówka zrobic to wg mnie dobry pomysl :D ale ja lubie takie rzeczy retro :)

Nie ale głównie jest jej częścią, nic mi do tego skoro ktoś kocha kicz :)

"Mieć klasę oznacza m.in.: nie traktować ludzi przedmiotowo, lecz okazywać im należny respekt oraz rozumieć, że szacunek dla siebie samego stanowi podstawę szacunku dla innych. przestrzegać właściwych norm zachowania, bowiem klasa człowieka zawsze związana jest z jego zachowaniem a nie ze statusem społecznym. nigdy nie używać wulgarnego języka, nawet w gniewie. posiadać wystarczająco bogaty zasób słów, aby wyrazy zaczynające się na k stały się zbędne. nigdy nie tracić zimnej krwi, ani nie palić za sobą mostów. posiadać nienaganne maniery. rozumieć, że najlepszą drogą własnego rozwoju jest pomoc w rozwoju innym. starać się aby czyny szły w parze ze słowami. nie budować swojej pozycji i sukcesu na krzywdzie innych. znać wagę i wartość szczerego uśmiechu. Na podstawie fragmentów książki Loren B. Belker The First-time Manager." Nie widzę tu nic o ubiorze 🖐️ Zresztą ok i tak klasy nie mam - klne jak szewc 🖐️ Laura Też jestem blondynka, ale z "normalnymi ciuchami wizerunek plastika chyba zanika? Taką mam nadzieję przynajmniej ;) A są jeszcze niebieskie...

Z resztą dezee czy jak to tam, nie ma dobrych butów słyszałam.

Czemu? Wujek google zawsze mnie uczy czegoś nowego, a nie lubię dyskutować na tematy o których nie jestem pewna czy mam pojęcie.. tu mi się wydawało to co nawet wygooglowałam więc wkleiłam dla potwierdzenia swojej tezy :classic_cool: Zresztą temat o butach 🖐️ Jakie się komu podobają, a jakie nie, jakie będzie można do czegoś ubrać na nasze ulice itp... Kurde no już drugi dzień wpatruje się w nie i wydają mi się ciągle zajebiste, idealnie oddają moje delikutaśne pierdolnięcie :classic_cool:

Tap Madl Z resztą dezee czy jak to tam, nie ma dobrych butów słyszałam. Serio? Ja właśnie na wielu blogach widziałam jak dziewczyny chwalą się butami od nich i tak w końcu postanowiłam się zapoznać z asortymentem

Pytasz się czy się podobają,a więc widzisz że nikomu się nie podobają.Wyglądają na tanie plastikowe i tandetne,nogi Ci się będą w nich pocić na bank :O i śmierdzieć :O ponieważ zarówno jedne jak i drugie nie są skórzane, jak dla mnie odpadają. pytasz więc masz odpowiedź.I nie wkurzaj się że komuś się nie podobają.Twój wybór.

Kupuj jak chcesz po co pytasz? chyba jednak nie jesteś pewna czy aby są takie cudowne :D

I nie miej do nikogo pretensji jak Ci gdzieś po drodze odpadnie obcas,w tedy na bank zwrócisz na siebie uwagę :D

hej Blondynko, te pierwsze buty bardzo ładne i myślę że fajnie będą wyglądały do prostych strojów, będą się fajnie wyróżniać :)

A czy ja się w którymś momencie wkurzyłam? :D Po prostu nie rozumiem zbytnio niektórych stwierdzeń typu dziwkarskie ( to w końcu białe kropki na czerwonych butach są pod latarnie czy na bal do koszulki z myszką miki?) czy bez klasy jeśli chodzi o SAME BUTY. Te mają bardzo popularny ostatnio krój/model tylko charakterystyczny kolor więc opinia pasowałabym albo "mi się podobają" " mi się nie podobają", a najbardziej zależało mi na opiniach typu "ciężko będzie je z czymś dobrać, będą głupio wyglądać na mieście... " bo fakt faktem, googlowałam tego typu buty i żadnych stylizacji nie znalazłam więc tak tylko w głowie sobie mogłam. "Wyglądają na tanie plastikowe i tandetne,nogi Ci się będą w nich pocić na bank i śmierdzieć ponieważ zarówno jedne jak i drugie nie są skórzane, jak dla mnie odpadają." To jest opinia na podstawie której mogę się ZASTANAWIAĆ czy warto ryzykować z zakupem. Podobać się podobają - na zdjęciu. Dla tego pytam... A jak widać jednak nie wszystkim się nie podobają :P

Dziunia No właśnie pisałam na pierwszej stronie do czego myślę je ubierać... taki kontrast stworzyć, dodać do stroju lekkiej wariacji ;)

Tap Madl I nie miej do nikogo pretensji jak Ci gdzieś po drodze odpadnie obcas,w tedy na bank zwrócisz na siebie uwagę No niestety takie ryzyko jest z większością butów jakie mam ;)

Gość te niebieskie ładniejsze
:)

Bardziej patrze na te czerwone jak niebieskie, ale myślę... myślę... A nikt nawet nie napisał nic o tamtych botkach :P Myślałam poczekać na ich rozmiar i wtedy poważnie zastanowić się nad zakupem naraz obu par. Jak te botki? Nie ma dobrego zdjęcia przodu niestety :( http://www.deezee.pl/obuwie_damskie/botki/viviane_bv5_brown_pu_fur_boots.html

buty to tylko skóra innych nie nosze ewentualnie eko skóra a takie z boti czy innych tego typu jak dla mnie wyglądają tandetnie