Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolkal

popoludniowe drzemki

Polecane posty

Gość lolkal

witam mam pytanie jesli chodzi o drzemki od kiedy zaczelo wasze dziecko robic jedna drzemke i o ktorej godzinie ?czy te godziny od poczatku byly takie same czy sie zmienily moj syn ma 10 miesiecy i od jakiegos czasu wlasnie ma tylko jedno spanie ale juz o 11;30 i niewiem czy to normalne wieczorami jest pozniej marudny i juz chce wczesnie spac jak jest u was?

zalezy od dziecka mój mały w wieku 10 miesięcy nawet 3 d zemki potrafił zrobić teraz ma prawie 14 i robi jedną właśnie teraz śpi a czasem dwie jak jest pogoda brzydka i ponura...a z zasypianiem to różnie...zależy o której rano wstanie ;)

Gość ale masz problem........
pytasz czy to normalne że twoje dziecko spi o 11:30??? co za głupota, każde dziecko jest indywidualne i jak poztrzebuje spać o 11-tej to niech sobie spi, jako 14-tej to tez niech spi. Obie sytuacje są normalne!

Gość jdejfroa
jeju ona nie pyta sie czy to normalne tylko jak jest u naszych a wiec moj spi tez raz okolo 13 po obiedzie i sobie tak spi 2 godzinki

Gość jdejfroa
ona nie pyta sie czy to normalne tylko jak jest z naszymi a wiec moj robi jedna dzrzemke okolo 13 po obiedzie wtedy najedzony sobie spi ze dwie godz

moja córeczka ma prawie roczek i śpi od 9.00-9.30 i od 13.00 do 14.30 tak mniej wiecej ale jeszcze parę dni temu szła spać trzeci raz ale już się odzwyczaiła:)

Gość pzejrkjezjr
hmm

Gość f,kkdjfze
jestem ciekawa odpowiedzi jeszcze to przede mna

Gość lolkal
dzieki za odpowiedzi a o ktorej wasze pociechy chodza spac?chodzi o niemowlaki do roczku

Cześć, moja córka zaczeła mieć jedną dżemkę w wieku 11 miesięcy pomiedzy 11 a 12 na 2 do 3 godzin ale wieczorem nie jest marudna i zasypia nie później niż o 19.30 a wstaje o 6.30-7 rano :)

Gość jdijidioqdpo
moja podobnie

Mój synek ma prawie roczek. Od około miesiaca ma 1 drzemkę w ciagu dnia - na ogół między g. 13 a 15 - ale jak mamy w tym czasie gości to nie chce spac, wiec wtedy mu sie przesunie. A chodiz spać ok. godz. 19 - 20 i spi tak do godz. 7 - 8.30 rano. Przy czym w nocy budzi się jeszcze na mleko 1 - 2 razy.

moja koło roczku przeszła na jedną drzemkę, chociaż właśnie tak jak u Ciebie, była marudna potem, czyli jedna to za mało, a dwie było za dużo, bo znowu nie chciała zasnąć wieczorem teraz już ma jedną tak koło 13, ale też sie zdarzy o 11 lub po 14... zależy co robimy, bo czasem trzeba coś załatwić, gdzieś pojechać...

moja koło 8-9 msca życia przeszła na jedną drzemke około południa całkowicie zrezygnowała ze spania w dzien jak miała rok i 9 mies

Gość dfjhjz
moj chodzi spac kolo 19 ale marudzi juz okolo 18 i sie zaczyna cyrk z kolacja :)

mój na roczek spał 2 razy dziennie - od 10.00 do 12.00 i od 16.00 do 17.00 , ale wstawał bardzo bardzo wczesnie teraz ma dwa latka i idze spac po 13.00 :O a spi tylko godzine, półtora nie wyobrazam sobie, ze mialby wcale nie drzemac w dzien