Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja OZ

informacja o dj

Polecane posty

Gość Alicja OZ

Sensacja! Pojawiła się informacja ,że ten kontrowersyjny dj tomasz bielusiak jest aresztowany.Kto załatwiał u niego muzę na wesele to niech odkręca sprawę, bo zostanie na lodzie.

Gość adaada81@o2.pl
jak to został aresztowany kiedy to się stało??? no to już nie zagra wesela??

Gość Aga 3
Dzięki wielkie za informację o tym nieuczciwym dj, bo mam czas na załatwienie innego dj i nie będzie totalnej wtopy.

Gość Zbigniew ZET
Informacja dla zainteresowanych-ten dj tomasz bielusiak jest już po wyroku i został skazany, siedzi w Zakładzie Karnym.Nie dostał zawiasów, bo jest recydywistą i musi swoje teraz odsiedzieć.Tak,że spotkała go zasłużona kara.

Gość i ciąg dalszy
rozmowy z samym sobą, nawet zakład karny z dużej litery, no no... to za troska.

Gość Zbigniew ZET
A tak...bo kto nie szanuje litery prawa, to kończy jak ten dj kryminalista,który skrzywdził tyle ludzi.

Gość i ciąg dalszy
A najbardziej to ciebie, przyznaj.

Gość Zbigniew ZET
Widać, że masz osobisty problem z tym dj, chyba jest to bliska Ci osoba. Ja na szczęście jestem tylko obserwatorem całej sprawy. A poznałem go jak zeznawał w poprzedniej sprawie karnej o czym już pisałem.Trząsł się jak galareta i sypał kumpli.Gardzę nim, zwłaszcza jak się dowiedziałem, że tak haniebnie postąpił z żoną i swoim dzieckiem. On zdolny jest do największej podłości.Dlatego daj sobie spokój , bo albo nie znasz sprawy,albo boli Cię osobiście to,że spotkała go kara i wreszcie siedzi za swoje oszustwa i przekręty.Więcej nie będę pisać o tej sprawie, bo już wiadomo jak się zakończyła.