Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka_18

jak powiedzieć rodzicom, że jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość
poczytaj co wyżej napisane ten sam problem a szczerze to masakra nie mam tolerancji jak ktoś nie chce zajść w ciąże to robi wszystko by tak się nie stało i tyle Można korzystać z życia i nie wpaść ale sama guma nie wystarczy.!!!!!!!!!

Gość gość
"Mieszkam z rodzicami i chlopakiem wiadomo mamy swuj pokuj. Nie wiemy jak powiedziec rodzica o 2ciazy" - pewnie ze nie wiecie, skoro pisać nie umiecie. Może pokażcie im ten wasz post?

Gość gość
maskara, nic nie macie, własnego kąta, szkoły chyba też nie patrząc na te błędy a 2 dzieciaka sobie robicie, czy nie wiecie ja sie dziec i robi? co za ciemnogród, sorry ale szkoda mi słów na takich ludzi w XXI wieku kobiety maja świadomość swojej płodności i jest tyle sposobów by tego dziecka nie mieć, a tu kurde wpadki się zdarzają, nie kapuję tego! żeby to jeszcze w małżeństwie było i jakieś mieszkanie, ale kurde kątem u rodziców, bez szkoły bez przyszłości, sorry że zapytam ale czy nie jesteś z patologii?

Gość Mini_Miki_
Mam 17 lat i jestem w ciąży nie wiem jak powiedzieć o tym rodzicom, są surowi o małą błachostkę na mnie krzyczą nie wiem co robić mogę liczyć na chłopaka i jego mamę :(