N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Już ci podałem fakty,mozesz powiedzieć ze nie czytałeś w tych okresach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Adonisem byłem ja ,pokaż post co nagannie sie zachowywałem na tym nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 podałeś jeden fakt,z którym się nie zgadzam.na forum bywał wtedy twój nick-adonis cudnych pań.widziałem też lucypera nijakiego-też twój nick.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Tak lucyfer nikaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 prowokujesz mnie bo wiesz że większość tych tematów została skasowana.ale jak już o tym mówimy-co się działo na podglądaniu na końcu 2010 roku?wszedłeś jako strzałka żyrafa i poobrażałeś chyba wszystkich stałych bywalców.prawda to?czy się nie przyznajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Jeśli jesteś na nie to w czym pomóc ci mam?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Nie miałem takiego nicku.Żyrafa owszem i to bardzo krótko ,moze pare godzin. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Nienawiść sie wzieła do mnie tylko dlatego ze miałem dojscia,gdzie dowiadywałem sie kto na pomarańczowo obraża a na nicku czarnym słodziutki jest.Nie dociekałem jakie ajpi ma tylko czy jest zgodny z moją sugestią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Więc wyłapałem takich cwaniaków a oni mogą nadal wieszać makaron na uszy kobietom i wcale mnie to nie obchodzi.Daja sie w maliny wpuszczać niech nadal je obraża na pomarańczowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Masz jeszcze jakieś pytania??Nie szukaj tych postów,ponieważ mija sie to z celem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 tutaj: f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3970410&start=32160 - to na pewno to nie ty:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 mam sporo zapisanych tematów w moim archiwum.kwestia czasu,ale po co mam to robić?zwracam ci tylko uwagę,że to co robisz nie jest dobre.wiesz to ty,wiem to ja i wie to wiele osób.o wiele więcej niż myślisz.a tłumaczenie "to nie ja,bo mnie wtedy nie było" jest trochę niewystarczające,bo wiele razy wpadłeś na czarnym nicku mimo że pisałeś potem że cię wtedy nie było:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 żle link wkleiłeś.Po reorganizacji cafe skradziono mi wiele nicków wiec twoje wywody są nie na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Nigdy sie to nie zdarzyło tylko złodziej to umyślnie uczynił i cie wpuścił w maliny jak dzieciaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 ten link jest poprawny, można przekleić go w okienko przeglądarki i będzie działać-to raz.a dwa że to posty z końca 2010 roku więc na długo przed reorganizacją-nie zasłaniaj się kradzieżą linków,bo wtedy byłeś na kafe jak sam napisałeś:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 a tutaj - f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3415276&start=4860 , post z 06.09.09 ? sama pani cenzor wyjaśniła za co cię blokowali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Znam ten temat Podgladanie lecz nie miałem tam nic do powiedzenia,gdyż zwyczajnie nie interesowałem sie nim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 ponawiam pytanie-czy czarny nick "strzałka żyrafa" ze strony do której link podałem to ty czy nie ty?odpowiedz prosto i jasno,jeżeli możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Nie mozesz porządnie wklejać te linki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Strzałka żyrafa??Nie przypominam sobie abym taki nick nosił. Taki jest twój kres że imputujesz mi tutaj bzdety bez pokrycia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 nie mogę wklejać bo forum uznaje to za spam.wystarczy zaznaczyć i przekleić.przeczytaj kilka stron z tamtego okresu... dokładnie widać,że to ty.a postu Pani Cenzor nawet nie skomentowałeś.szkoda,że brakuje ci odwagi cywilnej,żeby się przyznać:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Powiem ci szczerze zę pierwszy raz to przeczytałem teraz.Domyślam sie już dlaczego bez przerwy wmawiano mi na cafe,ze ujawniam dane osobowe,To było nadużycie z strony Pani Cenzor.Wiedziałem co sie dzieje w kuchni Pani cenzor,i dlatego chciano mi zamknać usta.Moze i dobrze ze nie przeczytałem tego wtedy bo publicznie bym to ujawnił.Proces sądowy byłby z pewnościa Tylko dla jej kochasia byłby to straszny cios. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 hmm... przyznasz,że brzmi to mało przekonująco... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Czy miała narzeczonego czy meza tego nie wnikałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Nic na to nie poradze ,takie są realia.Wiedziałem o wiele wiecej i sugerowałem Pani cenzor na mailu.Tylko mail przechwytywał jej kochanek i stad cały ten amabras był. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 jak wyżej-nie brzmi to przekonująco.a podglądanie?dalej obstajesz,że to nie ty? nie jesteś głupi...potrafisz być miły,potrafisz rozmawiać na poziomie-po co te podchody? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Mam ci mówić że nie jestem wielbłądem??Nie miałem celu tam wchodzić tym bardziej jak miałem kontakt mailowy,GG czy na skajpie z jedna uczestniczką tego tematu.Przeciez jakbym był wredny i tam wchodził mogła ujawnić moje miejsce zamieszkania i dane osobowe.Myślisz ze na takie wariactwo bym sobie pozwolił??Poza tym lubiliśmy się wiec miałem jej na złość robić?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liwieta Napisano Październik 21, 2013 Pomarańczowy Gościu, czyżbyś był stałym bywalcem kafe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Nawet w póżniejszym okresie się spotkaliśmy na kawie.Uważasz,ze poszła by na takie spotkanie towarzyskie wiedzac ze jestem świnia??Nie przesadzaj i nie baw się w ogrodnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 duchu...przemyśl kilka rzeczy.po prostu.ja ci źle nie życzę.postaraj się nie mącić,to i ludzie będą się inaczej do ciebie odnosić. a teraz dziękuję za pouczającą rozmowę.udanego popołudnia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach