Gość gość Napisano Lipiec 5, 2013 ALFABETYCZNIE O SOBIE!!! A - Aniołek... jak śpię B - Bombowa... Jak w piosence "sex bomb" C - Ciesząca się życiem D - Dobra dla wszystkich! E - Energiczna ... ahh F - Fajna .. przynajmniej tak myślę G - Grzeczna...nie zawsze H - Humorystyczna jak wstaję prawą nogą!!! I - Inteligentna...I już!!! J - Jedwabna...Jak motylek... K - Kochająca. Tylko tego jedynego L - LUBIĘ: - Słodkości. - Marzyć, bo marzenia się spełniają. - Wypas imprezy w miłym towarzystwie. To podstawa, by impreza się udała..! - Tańczyć. To całe moje życie... - GG. ale tylko jak działa . - Siatkówkę...Sport to zdrowie Ł - Ładna... ee. no nie wiem M - mądra ... haa.! N - Niecierpliwa ...gdy na coś czekam ! O - otwarta na świat! P - Pyskata gdy trzeba! R - Rozważna!...Ma się doświadczenie w takich sprawach. S - stanowcza... kiedy potrzeba T - Towarzyska! U - Uparta... jak osioł! W - Wolna... Jak ptak. Z - Zakochana... jeżeli już jest ten jeden. Mogę być pierwszą. Mogę być Ostatnią... Ale nigdy jedną z wielu! Jestem jaka jestem. I tego nie zmienię! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Lipiec 18, 2013 ale posucha hihihihihihiihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 23, 2013 22.08.13 [zgłoś do usunięcia] Grzeslaw Teraz nie noszę rajstop, pończoch, tylko delikatne, cienkie damskie majtki by nie pocić jaj -----hahahahhahahahahhahahahhahahahhahahahahhahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
porcja czułości dla ducha 0 Napisano Sierpień 31, 2013 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2013 1.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość muahahahahahaha Recio to wnuczek Ducha Cafe smiech.gif ale wtopa smiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2013 31.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Tak, Recio to wnuczek Ducha smiech.gif prawda wyszła na jaw wczoraj na Łajbie, dlatego moderacja tak szybko tamten topic skasowała smiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Srajdkowe i Srajdulina Napisano Wrzesień 2, 2013 Chciałbym poznać mojego wnusia ośla pało.:Dpokaż gdzie on się lokuje?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ufoludek1 Napisano Wrzesień 21, 2013 08.30 TVN Dzień dobry TVN prowadzi Bartosz Węglarczyk wnuk jednego z największych stalinowskich zbrodniarzy, osobiście torturującego bohaterów z NSZ, WIN i AK [chodzi o osławionego Józefa Światłę] 18.00 TVP2 Panorama prowadzi Hanna Lis córka z okresu stanu wojennego [Waldemar Kedaj]. 19.30 TVP1 Wiadomości prowadzi Piotr Kraśko wnuk jednego z czołowych komunistycznych cenzorów [Wincentego Kraśki], 20.00 TVN24 Kropka nad i prowadzi Monika Olejnik córka funkcjonariusza SB [Tadeusza Olejnika], konfident służb PRL, pseudonim Stokrotka. 21.30 TVN Kuchenne rewolucje prowadzi Magda Gessler córka PRL-owskiego dziennikarza i agenta SB [Mirosława Ikonowicza]. 21.40 TVP2 Tomasz Lis na żywo syn wysokiego OFICERA Ludowego Wojska Polskiego [Imię nieznane]. 22.00 TVN24 Szkło kontaktowe prowadzi Grzegorz Miecugow syn stalinowskiego dziennikarza znanego z podpisania się pod Apelem krakowskim [Bruno Miecugow] 22.30 TVN Kuba Wojewódzki Show syn funkcjonariusza SB i PRL-owskiego prokuratora [Bogusława Wojewódzkiego] Życzymy przyjemnego odbioru ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 MLM sposobem na bezrobocie? Z całą pewnością TAK! Oto dlaczego. Na dobry początek dlatego, że na znalezienie pracy tak naprawdę masz wyjątkowo mały wpływ, a do struktury MLM możesz przystąpić w każdej chwili. Co za tym idzie, dosłownie od następnej chwili możesz zacząć cokolwiek zarabiać. A propos, w pracy musisz poczekać na wypłatę miesiąc, a czasami nawet dłużej. I wcale nie jest pewne że ją dostaniesz. Chyba że pójdziesz do szefa i wyżebrzesz jakąś zaliczkę. vvv W pracy, za rzadkim wyjątkiem, musisz być w odpowiednim wieku i być w odpowiedni sposób dyspozycyjny oraz mieć odpowiednie wykształcenie, doświadczenie, kwalifikacje itd. W MLM niema żadnego znaczenia czy masz 18 lat czy 80. Bylebyś był sprawny i chętny robić to, co jest do zrobienia. Możesz nie mieć specjalistycznego wykształcenie czy doświadczenia, bo i tak firma zaoferuje Ci szkolenia, treningi i inną pomoc szkoleniowo-dydaktyczną. vvv W pracy z reguły wymagają od ciebie obecność w określonym miejscu i o określonej porze. W MLM sam sobie ustawiasz czas, miejsce i długość wykonania czynności zarobkowych. vvv Pracując w projekcie MLM jesteś przedsiębiorcą i możesz skorzystać z praw przysługujących tej grupie zawodowej. Możesz płacić mniejsze podatki i inne koszty, na które pracownik niema żadnego wpływu. vvv Na koniec można powiedzieć, że z pracy Cię mogą zwolnić w każdej chwili, a z MLM - nigdy. To oznacza, że w pracy możesz stracić dochody, a w MLM nie, ale pod warunkiem że trochę tam się udzielasz. I nie jest Ci do niczego nie potrzebny Urząd pracy czy MOPS, bo ty sam zarabiasz ile chcesz i kiedy chcesz. smiech.gif Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 26, 2013 ble ble ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 30, 2013 Muszki owocówki. Jak się ich pozbyć? Napisane przez jedrek 1174 dni temu Dom| muszki owocówki owady Posiadając owoce w domu, które przez kilka dni leżą w miejscu, zostawiając nadgryzione jabłko czy pomidora, trochę niedopitego kompotu w kubku czy też otwarte wino, możemy mieć spore problemy z muszkami owocówkami. Pojawiają się one w ekspresowym tempie, kiedy tylko wywęszą smakołyki, które na nie czekają. Pojawiają się w całych rojach i mają szarożółte lub czarne barwy. To co je przyciąga to przede wszystkim zapach fermentujących się soków z owoców. Na tych owocach często składają jaja, na których potem rozwijają się larwy. Najlepszą metodą do walki z tymi maleńkimi owadami jest oczywiście unikania trzymania w domu nadgniłych owoców czy też nieosłoniętych soków, kompotów. Jeśli owoce będziemy spożywać wtedy kiedy są jeszcze świeże, istnieje spore prawdopodobieństwo, że problem muszek owocówek nie będzie nas wcale dotyczył. Kiedy leżą zbyt długo, niestety musimy je wyrzucić. Istnieją oczywiście nieco bardziej alternatywne sposoby, dzięki którym można pozbyć się tych nieproszonych gości. Można na przykład wykonać pułapkę na przylatujące muszki. Do miski należy wrzucić kilka skórek owocowych, a następnie miskę szczelnie okryć folią spożywczą. Należy nakłuć ją w kilku miejscach, tak by muszki zachęcone zapachem mogły do niej wlecieć, ale nie mogły się z niej wydostać. Te nieprzyjazne muszki można także potraktować za pomoc suszarki do włosów. Jeśli zauważymy większe stado należy nastawić na nie ciepłe powietrze z suszarki. Zostaną one po prostu zlikwidowane za pomocą gorącego powietrza. Warto zastosować także zwykłe lepy, podobne do tych, które stosujemy na muchy. Do muszek owocówek otrzymamy specjalne preparaty, które je kuszą, a następnie unieszkodliwiają. Muszki zostawiają jednak jaja, przede wszystkim w ciepłych oraz wilgotnych miejscach, jak na przykład kosz na śmieci lub zlew. Należy te miejsca regularnie czyścić ciepłą wodą, aby na bieżąco usuwać powstające jajeczka. Poza tym, świetnym odstraszaczem na muszki jest mentolowy zapach. Można więc w kuchni położyć kilka cukierków lub specjalnych zapachów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 18, 2013 nazwy walenie konia i robienie loda: . szarpać Michałka głaskać ebonita ładować fajeczkę obierać banana oświecić odrodzenie grzać parówę prowadzać penetratora pukać w jajko pompować budyń blaszczyć pytonga pucować torpedę obierać pora czochrać predatora czesać pafnucego poprawiać namiot młócić capa jechać Jasia marszczyć freda bić Wacława trzepać prącie smyrać gwoździa obsługiwać peryskopa śmigać wała pstrykać pytę pienić rurę muskać pieniek drapać konara fałdować mutona męczyć pałę gładzić grzecha fasować szwunga tasować dżordża strugać kołka obierać parówkę brykać tygryska trząchać kapcia brechtać serdla siekać wafla rąbać szkapę nękać jaszczura szlifować stalagmita strobilizować tasiemca ćwiczyć młodego tuczyć wieprza musztrować jungsa heblować belę ciągać strzałę klepać miecza ciskać kałasza stukać faję stroszyć bobra patroszyć śledzia głaskać węgorza palić kubanosa drażnić byka iskać fistaszka łupać orzeszka łuskać kaczana polerować kolbę głaskać misia woskować lufę szorować wyciora kręcić tuleje oprawiać gnata dusić flaka studzić pręta grzać muła rypać źrebaka odkręcać Kubusia chłostać fikacza frezować trzonka pukać ćwieka plumkać wajchę prostować druta kulać bobsona jechać bilarda robić buta niańczyć smerfusia imać drąga wbijać smyka RYRAć DZIDę ciosać pala łapać jaszczura chapać organa wyżymać wisiora gwintować końcówę gr****ć frędzla dobr****ć kata szturchać smoka błogosławić plebana stroić fleta cykać świerszcza rąbać kłodę podkręcać knota cyklinować klepkę cucić kapucyna szkolić majstra wysuwać qqłkę falować ogóra gnębić karminadla chapsnąć wędlinę łapać ptaka bzykać trzmiela klepać rynnę pędzić kaktusa urywać sopla targać wihajstra straszyć węża karcić prezesa tuczyć ephraima ciumkać bigosa szorować zbroje kierować dyszla masować szyjkę grać bilarda smażyć kiełbasę ubijać schaba tłoczyć galaretę odkręcać kranik kłuć żądło maltretować hot-doga stawiać wieżę ścinać tłoka pitrasić minoga lać lenia karczować foresta toczyć majoneza czarować różdżkę łypać kłosa pracować główką wyrywać korzenia gibać goryla walić gruszkę prężyć strunę skakać małysza łapać gołębia turlać walca ruszać fafika obracać rożen wyciągać batona strzepnąć pitola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 19, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=BE8nyNVeSmA&list=RD02Wla86LpoEpw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Przyjaciele,koleżanki i koledzy, Szanowni Rówieśnicy ! Grozi nam spisek! To dzieje się TU i teraz w naszym kraju !! Czy zauważyliście, że każdego dnia schody stają się oraz bardziej strome ? Codzienne zakupy są coraz cięższe i odległości do pokonania coraz dłuższe ? Wczoraj rano jak zwykle wyszedłem z domu po bułki i zdumiałem się jak wydłużyła się moja ulica. Grawitacja ziemska też uległa zmianie w ostatnich 30 latach, czuję to szczególnie podczas wstawania. A i ludzie ostatnio mają mniej szacunku, szczególnie ci młodzi, którzy cały czas coś szepcą. Jak ich prosisz aby mówili głośniej, to szeroko poruszają ustami. Co oni sobie myślą! Że czytam z ust ? Oni są, jak oceniam, znacznie ode mnie młodsi, ale z drugiej strony ludzie w moim wieku wyglądają znacznie starzej. Niedawno spotkałem znajomą, która znacznie bardziej niż ja postarzała się, gdyż w ogóle mnie nie poznała. Ja przecież Sam nadal mogę swoje odbicie rozpoznać w lustrze. W każdym razie i lustra to już nie te co były kiedyś. Ponadto ludzie jeżdżą tak szybko !!! Człowiek po prostu ryzykuje za wiele, szczególnie jadąc autostradą. Wszyscy za tobą nagle hamują i coś gestykulują, widzę to wszystko w lusterku. Muszą po prostu mieć strasznie zdarte hamulce! Także producenci odzieży nie są obecnie już poważni, dlaczego rozmiary 36 lub 38 oznaczają teraz jako 48 lub 50 ? Myślą, że tego nikt nie zauważy ? Tak samo niepoważni są obecni producenci aut, myślą pewnie, że ja wierzę w to co widzę na liczniku HA ! HA ! Dobrze, że nigdy nie robiłem sobie problemu z liczb. Kogo oni chcą właściwie oszukać ? Niedawno chciałem o tym wszystkim kogoś powiadomić i stwierdziłem, że Telekomunikacja też uczestniczy w tym wielkim spisku, wydali książkę telefoniczną z tak małym pismem, że nikt nie znajdzie numeru telefonu ! Wszystko co mogę w tej sprawie zrobić to wysłać to ostrzeżenie: Wszyscy jesteśmy zagrożeni!!!! Proszę wyślij to ostrzeżenie możliwie do wielu znajomych abyśmy mogli zatrzymać ten spisek!!! Ps. wysyłam to w większej czcionce, ponieważ z pismem w moim komputerze też coś się popieprzyło - jest mniejsze niż kiedyś. :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Tutaj zapraszam do tego tematu ,bardzo odpowiedni do pyskówek i siania zametu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Mozesz powiedzieć w jakim czasie to nastąpiło szczegolnie w tym roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Dyskutowałem nawet z kobietą co miała 16 lat i wcale ujmy jej to nie przynosiło.Miała wysoka kulture osobista wiec nie miałem nic przeciwko temu.Ty starasz sie być zaczepny wiec mniemam że jesteś niepełnoletni o bardzo niskim moralle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 idę ci na rękę.".Ty starasz sie być zaczepny wiec mniemam że jesteś niepełnoletni o bardzo niskim moralle." - zaczepny? w którym miejscu jestem zaczepny,duchu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Wróć do poprzedniego tematu i przeanalizuj swoje wypowiedzi do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 .W jakim okresie w przyblizeniu te rozmowy śledziłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Kobieta miała 16 lat i dyskutowałem z nią.Ujmy mnie też to nie przynosiło.Wiec ile TY masz lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 "trwają prace konserwacyjne"-przypadek;)? i powtarzam-nigdzie cię nie obraziłem,tylko przytaczałem fakty.jeżeli nie potrafisz tego odróżnić...a forum śledzę od drugiej połowy 2010 roku. poza tym oskarżasz mnie,że się czepiam a sam się nie ustosunkowałeś do ANI JEDNEJ sprawy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 jestem trochę przed 30stką,jeżeli ci to pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 bo mnie nie znasz. zdanie jest subiektywne,ale podpieram je faktami,które znam bo czytam forum i znam wiele osób,z którymi pisałeś i [które nie chcą mieć z tobą nic wspólnego.]---skad taka radość u ciebie przecież nawet nie wiesz kiedy mnie nie było tutaj na cafe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 No jestem ukontentowany .Passi.Wiem ile masz lat.Czy jest to prawda okaze sie wkrótce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Lecz jesteś przeświadczony ,ze to moje wypowiedzi były.Na jakim nicku wystepowałem w 2010 r i w 2013 r? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 dlaczego myślisz,że to mnie cieszy?ja dobrze życzę wszystkim,nawet tobie:)po prostu nie rozumiem,czemu zachowujesz się tak jak się zachowujesz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Ściślej podam od 14.09.2010 do 31.12 2010 r oraz 14.06.2013 r do końca sierpnia br. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N_I_E 0 Napisano Październik 21, 2013 Wiec ustosunkuj sie do tego co wyzej napisałem.Nie było mnie w tym okresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 21, 2013 a twoje (czarne) nicki,które pojawiały się między tym okresem?na przykład adonis cudnych pań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach