Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stary Kawaler 32

Czy facet po 30-tce powinien sie przyznać dużo młodszej lasce że jest prawikiem?

Polecane posty

Shayk ma sztuczne usta, mały biust, troche za wysoka no i nie prowadzi sie moralnie, rozbierane sesje z modelami itp. ;) Ale dla Ronaldo w sam raz.

Gość Zuzanna Amelia #amp; 22
offerma- farbujesz wlosy ?

L - byles dzisiaj w kosciele ?

PzW - a sam masz kompletne uzebienie ?

Gość AS26
W temacie: kobieta doświadczona raczej wyczuje to od razu ;)

Gość no nic to trzeba
sie przelamac i pojsc do prostytutki , nie chce zrobic z siebie kretyna przed potencjalna dziewczyna o ile taka znajde :O:D

Gość były prawiczek
to looser skoro byłeś sportowa gwiazdka i do tego ponoć przystojny to o co chodzi ? ...może jesteś gejem i sam tego nie wiesz. Lecą na ciebie lachony i to wprost ,a ty wybrzydzasz no ludzie !!! Ja na z WF'u byłem w tej grupie co są wybierani raczej na końcu niż na początku ....bić się nie umiałem i nie lubiłem .. kurde ja nie wiem w sumie jak mi te lata minęły ,ale wyglądało to tak ,że miałem 1-2 kumpli w klasie i tylko z nimi rozmawiałem. Zawsze z nimi ,a jak byli chorzy to siedziałem sam na przerwie. W zasadzie sam nie zaczepiałem nikogo. ....o właśnie to był mój "syndrom" Od dziecka nie zaczepiłem ŻĄDNEGO dziecka ...mogłem siedzieć sam w piaskownicy i się bawić i mi było dobrze ...i albo mnie zaczepiały inne dzieci ,albo nie...potem w podstawówce i liceum tak samo...a że mam chyba miłą gębę to mnie zaczepiali ludzie , brali numery , zapraszali to tu to tam...ja w sumie nigdy nic nie zorganizowałem :P...dziewczynę co prawda miałem ,ale to ona w sumie mnie poderwała i miałem sytuację mega sprzyjającą to siłą rzeczy się udało ....któryś z prawiczków też tak ma ? TAKA totalna Bierność ? To jakaś choroba może coś jak autyzm tylko lżejsza forma.

Gość monique :)
ej jak można być 30 letnim prawiczkiem???? to nienormalne i wynaturzone

Gość odp na to pytanie za rok
narazie mam 29 ;)

dlaczego tak się stało? sam wybrałeś takie życie?

zycie wybralo za mnie

jasne, nie mow że nie masz kontroli nad własnym życiem, jakbyś chciał kogoś zapoznać to już dawno byś to zrobił i nie był starawym prawiczkiem

a co oznacza jakbym chcial zapoznac? mam rozumiec ze maczuga przez leb za wlosy i do jaskinii? :D

jesli chcesz to obsłuże twojego kutasa, oczywiście nie za darmo

nie rozumiem dlaczego ktoś się pode mnie podszywa, czyżby prawda zabolała i jakiś prawiczek przez brak argumentów chciał mnie ośmieszyć w taki sposób?? niestety coś mu nie wyszło. co do 29 letniego prawiczka, to nic nie załatwisz przemocą, ale to naturalne że ludzie łączą się w pary, to dziwne że ty zostałeś w tym pominięty, musiałeś być zbyt wybredny, albo byłes zbyt bierny i odciąłeś sie od kobiet

"czyżby prawda zabolała i jakiś prawiczek przez brak argumentów chciał mnie ośmieszyć w taki sposób?? niestety coś mu nie wyszło." Jakich kurwa brak argumentów? :D Jestesmy prawiczkami, bo sie nie podobamy i nie posiadamy zdolności nawiązywania kontaktów z innymi ludzmi. Koniec 🖐️ "co do 29 letniego prawiczka, to nic nie załatwisz przemocą, ale to naturalne że ludzie łączą się w pary, to dziwne że ty zostałeś w tym pominięty, musiałeś być zbyt wybredny, albo byłes zbyt bierny i odciąłeś sie od kobiet" Naturalne też jest to, że kiepskie egzemplarze samców nigdy nie zaznają uciech cielesnych. 🖐️

kiepskie egzemplarze samców mają może mniejsze powodzenie, ale każdy może sobie kogoś znaleźć, pełno jest facetów brzydkich jak noc z iq 60 a jednak będących w związkach, wasze tłumaczenie jest bez-na-dziej-ne

"Naturalne też jest to, że kiepskie egzemplarze samców nigdy nie zaznają uciech cielesnych. " Sorry za cytat ale ten jest o mnie

"ale każdy może sobie kogoś znaleźć" jak widać po nas - nie każdy.

ale w jakich zwiazkach? z rozsadku ? po co mi taki zwiazek dobrze mi sie zyje w pojedynke nie mam w sumie na co narzekac. Poza tym ze nie mam seksu i wszystkiego co jest z tym zwiazane nie widze sensu brac pierwszej lepszej by byc akceptowany przez spoleczenstwo.

"To kobiety są zbyt głupie, aby mogły dostrzec moje zalety." a dużo masz tych zalet?

Gość Samotny Romantyk to projekt
🖐️

"Nie czuję się gorszy!" a to tak serio? nie mówię o tym żeby czuć się jakoś "gorszym" tak w ogóle ale ja np jak widzę facetów którzy się podobają laskom to fakt że ja się nie podobam jest dla mnie raczej oczywisty i bynajmniej nie wynika z tego że "są za głupie żeby widzieć moje zalety". oczywiście że mam jakieś tam zalety ale mimo nich oni są jednak fajniejsi niż ja i jakbym był laską to też bym na siebie nie poleciał tylko raczej na jednego z tych fajnych.

kiedyś wam opowiadałem o jednej pannie z mojej byłej pracy która zaczepiała mnie swojego czasu. smsy do mnie pisała ale wszystko skończyło się jak w firmie pojawił się jeden przystojniaczek. błyskawicznie zaczęli spędzać ze sobą "lunche" i inne takie a potem zostali parą. w ogóle mnie to nie zdziwiło. nawet powiem więcej, od samego początku wiedziałem że się tak skończy i wszystko "wróci do normy".