Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tlusty_paczek

*** Poszukiwana zawzieta wspolodchudzaczka!! 10 kg w dol !!!***

Polecane posty

Hej kobietki mówię wam cześć i do popisania później. Jade do chrześniaka na urodziny. Weszłam w stare spodnie tochyba dobry znak, przed dieta byly za male. Papaaa

Witam wszystkie "odchudzaczki":) U mnie dzień zaczął sie z wielkim optymizmem..mam zamiar zrobić sobie dzisiaj dzień oczyszczenia czyli jem jabłka i pije wodę, herbatkę oraz kawę ale max 2:) Pogoda mnie trochę przygnębia ale postanowiłam sie nie poddawać i jak najwięcej sie uśmiechać;) przecież weekend przed nami:)

Gość kluseczka-laseczka
hahahaah

Dominika, no to trzymam kciuki ! :-) ja w piatek przewaznie mam dobry humor, wiadomo, dwa wolne dni przedmna, ale tez dwa dni w ktorych najciezej utrzymac diete... zobaczymy ... :-)

Może i tak, ciężko dietę otrzymać ale przynajmniej sie wyśpimy i możemy się wybrać na spacerek, bo w tygodniu jak wracam po pracy to już zimno i ciemno

my w weekendy staramy sie jak najwiecej lazic, tak 5-7 km to norma, a szczegolnie teraz jak wiosna za rogiem :-)

czesc ja mam juz od 3 dni problemy z defekacja macie jakies rady co z tym zrobic?

Gość kluseczka-laseczka
otręby otręby otręby

tylko wlasnie ze jak wczesnije bylam na diecie jadlam otreby to efekt mialam zupelnie odwrotny juz taki mam orgsnizm. wiec otrąb wogole sie wystrzegam jak ognia.nie wiem moze jakies zioła?

Gość pszczolka 33
ja zaczelam dzien z nadzieja ze jak bede czesciej a mniej jadla to waga mi zacznie znow spadac.zobaczymy po niedzieli jak bedzie daje sobie 3 dni

Ekler🖐️ moze jakas ziolowa herbatka na przeczyszczenie ?? Albo sok z kiszonej kapusty zapity np kefirem albo maslanka ?? :-)

pszczolka 🖐️ probuj z 4-5 posilkami na dzien, z tym ze za "posilek" liczy sie np jogurt, lub jablko, czyli cos malego

Gość pszczolka 33
tlusty paczek dzieki tak bede robic teraz nie poddam sie bede walczyc az wygram ta walke z moim organizmem

Gość Trellka
Hej:) Ekler, ja polecam ocet jabłkowy. Dziś jest mój piąty dzień spożywania go i przemiana materii wzrocowa. Sok z kiszonej kapusty jak pisała Tłusty_Pączek też polecam:)

pomogla woda z cytruna wypita rano :p ale ocet tez kupie tylko nie wiem czy w siebie wmusze

Gość Trellka
To dobrze:) No, pyszny to ten ocet nie jest. Ale to tylko dwie llyzki rozcienczone woda dwa razy dziennei;)

kurcze dzisiaj zle sie czuje wogole od kilkud dni nie czuje zadnego spadku wagi :( zastanawiam sie czy isc na silownie bo troche mnie glowsa i brzuch boli

Gość Trellka
Dziś mam "ciężki" dzień, tzn. impreza wieczorem. Jutro tak samo. A w poniedziałek ważenie. Jeść nie będę, ale alkohol...A ja niestety jestem z tych z mocną głową.

Gość Trellka
Kurcze, Ekler, a u mnie wiosna, słoneczko. Mam nadzieję, że niedługo też tak u Ciebie będzie. Ja bym na siłownie poszła, bo ruch na poprawę nastroju idealny. Chyba, że się bardzo źle czujesz, to nie ma co się męczyć.

Trellka 🖐️ ja mam ten sam problem, szykuje sie cos z alkoholem w weekend, a ja nie potrafie wypic np jednego drina i dac sobie spokoj... :-P a glowe mam neistety az za mocna :-P hehehe :-)

Gość Trellka
To co szalejemy wieczorem, a w dzień się oszczędzamy?:D Bo innego wyjścia nie widzę:P

Trellka no na to wyglada :-) w sobote na pewno cos tam pogrzesze, ale bede sie starac ... dobrze, ze nie jestem sama, heheheh :classic_cool:

Ja sie sie na to pisze..... Jestem tydzień na Dukanie ale marne efekty!!!!!!!!!!! Potrzebuję szybko schudnąć

Gość Trellka
Wiatam Magnoliu:) Umówmy się na następne ważenie na piątek:D Bo ten poniedziałek po weekendzie to straszny termin!

aaaaaa......hmmm sorki nie przedstawiłam się :) Witam dziewczynki:) , musze schudnąć 10 kg w jak najszybszym czasie....

Witam , witam....:) od tygodnia jestem na diecie, ale słabo mi idzie to odchudzanie może dlatego że chyba wszystkie diety wypróbowałam jakie tylko możliwe.......i mój tłuszczyk nie przyjmuje już żadnej diety :)he, he a na dodatek nie mam silnej woli.........pomożecie:)

Gość Trellka
Pewnie, że Cię wesprzemy. My tu MŻ stosujemy. A z jakiej wagi startujesz przy jakim wzroście? Może ruch powinnaś zwiększyć, jeżeli do tej pory tego nie zrobiłaś.

Rok temu prz wzroście 158 ważyła, aż wstyd sie przyznać 76 kg :( wszystkie dietki doprowadziły ,mnie do wagi 52 kg, ale teraz przytyło mie się trochę -60kg a chciałabym wrócić do mojej wagi 52 kg ale jakoś ciężko......a ruch to nie bardzo mogę wygospodarować czasem......MŻ tez próbowałam ale mam coś takiego że jak zacznę jeść to nie moge przestać:) he he