Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łaskotek007

Start wszystkie chętne zapraszam !

Polecane posty

Gość łaskotek007

Jesli chcecie zaczac jaką kolwiek dietę, potrzebujecie wsparcia, osoby która z wami przejdzie przez dietę... Piszcie. Tu albo na e-maila, lub gg... W kupie raźniej :)

Gość łaskotek007
ja tez się odchudzam.... wkrótce :)

Gość asdfghjklmnbvcxz
też się właśnie nad tym zastanawiam. tylko nie wiem czy to dobry moment. straciłam ostatnio kilka kg i dobrze by było to pociągnąć, ale przyczyna ich utraty nie jest zbyt przyjemna i nie wiem czy powinnam nadwyrężać i tak już osłabiony mój stan psychiczny. z drugirj strony przydałby mi się jakiś cel do osiągnięcia.

Gość łaskotek007
myślę że jak dobirzesz sobie dobrą dietę to nawet będziesz się lepiej czuła. A co się stało że schudłaś?

Gość asdfghjklmnbvcxz
muszę to dobrze przemyśleć bo istnieje ryzyko, że przytyje. zaczne się obiadać. schudłam w sszitalu. byłam tydzień na odtrzymaniu ciąży, niestety się nie udało. schudłam zanim zdążyłam przytyć chociaż kg.

Gość łaskotek007
przykro mi, może rzeczywiście jeszcze nie czas na ciebie

Gość łaskotek007
może za jakiś czas się przyłączysz

Gość asdfghjklmnbvcxz
możliwe, ale jak tak się obserwuje to się boje, że zaraz pójdzie to w drugą strone. czekolada to super pocieszyciel. nic. może zaczne od ćwiczeń to napewno nie zaszkodzi a może nawet pomoże. trzymam kciuki za twoją dietke.

Gość łaskotek007
przepraszam że porusze ten temat... ale założyłam topik na stronie głównej- bo moja koleżanka chce dziecko usunąć... i każdy mnie przekonywał że, w skrócie mówiac, ona ma do tego prawo i niech robi co chce a to dziecko nie znajdzie sobie miejsca na świecie...