Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sassy&Wicked

Zostałam uśpiona

Polecane posty

5 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Po prostu nie zaczepiaj innych i nie wyzwyaj, tak jak dzisiaj, gdy wjechałaś na dzień dobry z wyzywaniem od analfabetów. To, że ksysio udaje że nie widzi dużo ci nie pomoże.

Póki co to ty tutaj zaczepiasz masturbaturze i jeszcze bezczelnie próbujesz zrzucić winę na kogoś co sam robisz. 😁

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

obrzydliwy typ . widac po jego mentalu ze to szmatlawiec, typowy egoista wychuchany przez tatusia. byl bity na  podwórku

Błazen. Wpierw pisze że kobiety które hejtują przy pomocy dzieci są niewiele  warte dla niego, a jak dostał info że konkubina to robi, to nabrał wody w usta. Pissda i tyle. To jak siebie i ją wtedy wkopał, wystarczy mi po wsze czasy.

7 minut temu, Get Out napisał:

Nie będzie mnie w dzień , to za Tobą będzie latał, a jak mu pociśniesz, to stwierdzi że agresywna jesteś. 😁

Ja go nigdy nie zaczepiłam pierwsza, zawsze jakieś wonty ma, od samego początku. Polonezowy Grójec.

• Like 1

10 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Pamiętam, że na ero było tajemnicą poliszynela że magda wbija się na maile nawet, gdy były podane dla kogoś innego. Trzeba było być odciętym na 100 żeby nie zawitała w prywatne progi 🙂

Dokładnie tak było z naszą świętą Madziulką 🙂 

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

obrzydliwy typ . widac po jego mentalu ze to szmatlawiec, typowy egoista wychuchany przez tatusia. byl bity na  podwórku

Ojciec całe życie pracował, a mama jego siedziała w domu i nigdy zawodowo nie pracowała. Wszystko pisał tutaj. Nie chciał córki, tylko syna, obrażał żonę i będąc żonaty (Qwerty robiła wykresy) łaził tu po forum i szukał uległej łani do wiązania linami. Obrażał Mgłę od kurrew, lamentował, żegnał się z forum i nagle wrócił jako Doktor udając, że nic się nie stało 😅😁Jprd to się dzieje 😁

8 minut temu, Еlciаа napisał:

Dobra koniec tego, wypi#rdalaj.

To wypier stąd w podskokach.

• Haha 1

2 minuty temu, Get Out napisał:

A więc widzisz sam prowokujesz , to później nie płacz że jesteś bity. 😅

Ksysio i jego zapasy z logiką 😄

No nie, jak twoja siłą spokoju od rana zaczyna wyzywać ludzi, którzy nic nawet do niej nie napisali, to raczej ona później płacze. A ty musisz robić fikoły i się ośmieszać że niby taka spokojna 😄

2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał:

A ty już naprawdę nie udawaj ułoma. Jesteś inteligentny i wiesz, że to wyolbrzymiony bzdet z palucha. Wiem, pasuje ci tu i teraz, ale może bardziej honorowo by nie było podpierać się kłamstwami?

a co mam udawać? pisze co mysle

1 minutę temu, Mgła napisał:

Błazen. Wpierw pisze że kobiety które hejtują przy pomocy dzieci są niewiele  warte dla niego, a jak dostał info że konkubina to robi, to nabrał wody w usta. Pissda i tyle. To jak siebie i ją wtedy wkopał, wystarczy mi po wsze czasy.

Otóż to ☺️

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Ojciec całe życie pracował, a mama jego siedziała w domu i nigdy zawodowo nie pracowała. Wszystko pisał tutaj. Nie chciał córki, tylko syna, obrażał żonę i będąc żonaty (Qwerty robiła wykresy) łaził tu po forum i szukał uległej łani do wiązania linami. Obrażał Mgłę od kurrew, lamentował, żegnał się z forum i nagle wrócił jako Doktor udając, że nic się nie stało 😅😁Jprd to się dzieje 😁

Jak obrażał żonę?

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

a co mam udawać? pisze co mysle

To jakim cudem ty myślisz skoro bezwiednie powtarzasz słowa Magdy, delikatnie mówiąc nie najwiarygodniejszego człowieka na forum? Dobrze wiesz, że baba ssie z palucha, ale ci pasuje. Nieładny oportunizm.

Edytowano przez Śliwka z Grójca

oni obydwoje mają podwojne standardy. pajacuje tutaj na jakiegos alfe a ma żale do laski ze byla córka. kazdy wie ze to geny faceta decydują o plci dziecka.  ma ujowe geny.

1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał:

Jak obrażał żonę?

Słuchaj tej kretaczki. Mi wmawia komornika, a leksowi, że mieszka u szwagra 😄

Jak zwykle miła i sympatyczna rozmowa tutaj 😆

9 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Jak wejdzie i zacznie obrażać to tak, dostanie pocisk i się schowa aż wrócisz ze swoimi fałszywymi komplemencikami 🙂

Gdybyś siedział spokojnie znając swoje położenie , to nie było by potrzeby cię dyscyplinować. 😅

Jak obrażał żonę?

Żonę nr 1 postawił w złym świetle. Co taki facet jest wart. Pytasz, a dobrze wiesz jak było 😅

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

To wypier stąd w podskokach.

🖕🏻 Możesz mi naskoczyc.

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Pisałeś, że masz długi i większość kasy zabiera komornik 😉Pijesz nie pisz. Pozdrawiam 💫👋

Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał:

To jakim cudem ty myślisz skoro bezwiednie powtarzasz słowa Magdy, delikatnie mówiąc nie najwiarygodniejszego człowieka na forum?

tylko jej przytaknąlem bo ją lubie i chce by mnie tez lubiła. a tamten typ jest zenujący, ty lykasz ta jego legende tak jak lyknelas bajki tego docenta. bądz krytyczna do tego co potakiwacze piszą.  

7 minut temu, tworki vibe napisał:

większość z nich potwierdziła nudle od ciebie, część ty też, więc nie rób z gęby cholewy katololo wielka 🤣

a ten "misiaczek" stąd z którym niby miałaś "związek korespondencji" przez 2 lata? 😂 myślisz że ktoś łyknie, że mu nudli nie słałaś?   skoro reszta od ciebie nudle na wstępie dostawała? 😂 z tamtym to na 99% nudesy latały jak konfetti 🤣 a w chałupie pewnie po kilka krzyży w każdym pomieszczeniu 🤣

Serio po pierwszym zdaniu tracisz zainteresowanie moje, bo mi nie o to chodzi, o co Tobie w tej chwili. 

To jakim cudem ty myślisz skoro bezwiednie powtarzasz słowa Magdy, delikatnie mówiąc nie najwiarygodniejszego człowieka na forum? Dobrze wiesz, że baba ssie z palucha, ale ci pasuje. Nieładny konformizm.

💙

Kleks ma ból du,py, bo skończył na szparagach 😎 Co do Magdy, ja już przestałam to prostować, te ciągle te same przekręcone bzdety, niech odreaguje, widzę też, że katoliczka znowu ma atak zazdrości o Elcię i chyba też potrzebuje rykoszetem kogoś walnać, niech szczekają babinki, co więcej mogą 🙂

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Przecież wiadomo że ona zbiera jakieś teksty, odwraca je ogonem i później robi kopiuj wklej dramę.  Drugi widmok.

6 minut temu, Śliwka z Grójca napisał:

Ksysio i jego zapasy z logiką 😄

No nie, jak twoja siłą spokoju od rana zaczyna wyzywać ludzi, którzy nic nawet do niej nie napisali, to raczej ona później płacze. A ty musisz robić fikoły i się ośmieszać że niby taka spokojna 😄

Wątpię czy bez powodu byś zbierał pociski . 😁

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Pisałeś, że masz długi i większość kasy zabiera komornik 😉Pijesz nie pisz. Pozdrawiam 💫👋

Pisałem, że spłacam pożyczki. Cała reszta, to już twoje spier.. mózgowe.

15 minut temu, Get Out napisał:

Nie będzie mnie w dzień , to za Tobą będzie latał, a jak mu pociśniesz, to stwierdzi że agresywna jesteś. 😁

Standard tutaj tych agresywnych 😆

Serio po pierwszym zdaniu tracisz zainteresowanie moje, bo mi nie o to chodzi, o co Tobie w tej chwili. 

Co to za wariat? Widzę, że często jest banowany i ciągle wraca z tymi głupimi emotami 😄

10 minut temu, bad behaviour napisał:

Przypomniało ci się nagle, żeś tępa, stara, wredna, gruba, a jutro znowu kołchoz?

Ty też jesteś wredna ale przynajmniej chuda 😏

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się