Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grace.

35-latki - stare czy jeszcze jare???

Polecane posty

Wooly no golym okiem widac,ze facet ma jakis problem... A jaki to juz nie wnikam jakos malo mnie to obchodzi

Gość Wooly
Moj Dino kocha grilowac :). Bede musiala ludzi zaprosic, bo jak go znam to tone tego nagriluje :)

Moj tez lubi,dobrze chociaz ze tu jakos mu idzie(mowie o grilu) Bo w kuchni przy garach jakos niespecjalnie sie czuje.

obiektywny w -- podaj e mal to ci przyślę swoje zdjęcie tylko zastanów się czy chcesz, bo może ci się obraz przewartościować co do 35 letniej kobiety :)

Gość Wooly
Ja juz pisalam chyba, ze moj jest kucharzem, wiec raczej mnie w kuchni nie zobaczysz ( chyba, ze przy zmywaniu :) )

Gość Wooly
Gagita:) - znudzi mu sie to sobie sam pojdzie...

Wooly ja od tego mężowego gotowania tak się upasłam :) a dla podglądaczy topiku upasłam oznacza z 54 na 60 kg z czego 5 w cycki poszło :):)

Gość Wooly
:D Tylko sie nie zacznij garbic :P

Dobra kochane,ja juz uciekam piszcie duzo co bym lekturke miala ;)

Gość Wooly
Azja! Pa!

Gość Wooly
Swoja droga ciekawe dlaczego jak kobitka jest troch bardziej klucha to zawsze musi to oznaczac, ze jest brzydka, a jak szczupla to od razu piekna - czesto bywa dokladnie odwrotnie...

Gość Wooly
Musze leciec, przyjechali moi chlopcy i musze im dokupic czego tam ktory potrzebuje :)

Gość kamelka 39
hej dziewczyny:) kocico...dieta na str 2-3...warzywa owoce.:) u mnie ten sam problem...16 latek wiecznie na komputerze:) i cel..trochę zrzucić z brzucha:) grace...masz orbitreka w domu? ja 3-4 razy w tygodniu ganiam na zumbę...świetna zabawa dziewczyny:) szukam jakiejś fajnej odżywki do włosów....polecacie coś kobitki???

Gość jeżyk z jabłuszkiem
Pozwólcie, że odpowiem na pytanie w temacie: Jare! :) Znam odjechane 35 latki, świetnie korzystające z życia. Jedne mają dzieci, inne nie. Jedne są w związkach, inne jeszcze szukają :) Zauważyłam, że są dużo bardziej pogodne i mniej przestraszone życiem niż moje rówieśniczki, nie przeżywają "każdego problemu" jakby to był koniec świata... Myślą realnie i są świadome swojej wartości, a nie jak dwudziestki bujają w obłokach i szukają szczęścia w niewłaściwych miejscach (kluby, dyskoteki) popłakując później, że nie spotykają nikogo wartościowego! Są już najczęściej po studiach i nie żyją w amoku egzaminu czy sesji - a jeśli studiują, to robią to wyłącznie dla siebie i na spokojnie. Jeśli chodzi o wygląd to ich ciało nie jest jeszcze "stare", odpowiednie dbanie o cerę i strój na pewno zapewni 35 latce ogólny zachwyt otoczenia (a jeśli kilka lat temu też nie była brzydka to już z pewnością nie zbrzydła do 35 l!!!)

Gość grace.
hej, u nas piękna słoneczna sobota, dzieci zaraz wybywają z tatą na dłuuugi spacer a ja zabieram się za ćwiczenia ;-) Będę mieć trochę świętego spokoju :-P Kamelko, mamy orbitreka w domu, naprawdę warto, wcześniej cwiczyłam na stepperze, ale od niego bolały mnie tylko kolana, a poza tym nie czułam, ze wkładam jakis wysiłek w to, teraz po 30-40 minutach "biegania" jestem przyjemnie zmeczona ;-) No i widac efekty!!! Co do odżywek nie jestem specjalistką, mało stosowałam, ale od niedawna mam płukankę z Rossmana, ISANA - do włosów brązowych i u mnie się sprawdza bardzo - włosy sa takie, jakie być powinny - nie puszą się i fajnie się układają :-) Miłego dnia!!

Gość kamelka 39
ech dziewczyny......gdzie się pochowałyście?????/

Gość złośliwakocica
Ja, już jestem :D Moja młodzież wyszła do szkoły, mężuś śpi (wrócił z nocnej zmiany)... Popijam kawkę i myślę, jaką przyjemność zrobić sobie w tym słonecznym dniu...:)

Gość Wooly
Witam :) A ja zaraz zbieram sie na wyklady. Szkoda, bo dzien mamy ladny, ale coz...obowiazki wzywaja. Nie czesto mam czas teraz tu zagladac niestety.

w związku z tym iż wpis mój dzisiaj jest w wiadomym celu każdej z Pań przekazuję rajstopy i wirtualnego goździka :)

Gość grace.
gagita :-D

Gość złośliwakocica
Dzisiaj Dzień Kobiet,więc biusty w górę, odrzućmy z twarzy gradową chmurę... Niech żyje cellulit i kurze łapki ! Bo, i tak jesteśmy -fajowe babki...:D

Gość moj facet tez wyjechal
dobra, a teraz przyznac sie-jak wy to robicie? mam starsze siostry, mam bratowe wszystkie po 30 kolo 40 i kazda ma figure nastolatki jedna ma 3 dzieci a laska i dalej w mini biega jak wy to robicie? czy dawniej moze tak bylo, moze taki rocznik? mam 23 lata i nie moge sie nadziwic moim siostrom ktore mlodziej wygladaja ode mnie!! mam tylko nadzieje ze to geny i rownie dobrze bede wygladac za te 10 lat :)

Gość złośliwakocica
Nie wiem, w ilu procentach, to zasługa genów, bo moi rodzice są otyli (mama -zawsze ważyła, że ho,ho..:D), a my- ich dzieci (36,38 40 lat)-jesteśmy szczupli...Chyba ważniejszy jest tryb życia...:D

Gość Wooly
Wszystkiego naj, naj, naj dziewczyny ;)

Gość kamelka 39
najlepszego kobitki:) 🌻

może to faktycznie kwestia wieku ja zdecydowanie lepiej wyglądam niż jak miałam 20 kilka lat , mój mąż się śmieje że wiedział w co inwestuje :P jak dzień kobiet ? u mnie super mandat 300 zl i jeszcze mi facet rozbił samochód :) zaatakował mnie od tyłu ale nic się nikomu nie stało i to najważniejsze

Gość kamelka 39
gagita....a mandat dlaczego??? dobrze, że nic Ci się nie stało..

Gość Wooly
Gagita - od tylu?! tak bez Twojwj zgody :P

Gość Wooly
Ku_rwa Mać , ale mam sraczkę. Już dwa razy gacie dziś zmieniałem bo sobie du_pę całą obesrałem.