Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ventorini

Biała Karnacja(skóra) u Kobiet :)

Polecane posty

Gość Ventorini

Witam Kocham Kobiety o bardzo mocno białej karnacji.. Kumple mówią,że to jest ochydne. Ja chyba jestem jakis inny hahaha.. coś pieknego :) Dlaczego takich Kobiet jest tak mało ;( Napewno są wyjątkowe dlatego :) Dziewczyny o mocno białej karnacji czasem słysze jak mówią "chodze na solarium i sie opalic niemoge" Kurde ja sie pytam po co opalać tak piękną skóre... ?

Gość Pelna szklanka
Ja jestem biala jak trup i do tego blondynka, jest to moim najwiekszym kompleksem. Ile bym dala zeby byc seksowna brunetka o ciemnej karnacji....

Gość marianna pe*
gotyckie dziewczyny smarują lico mąką

Gość jeiruhgiruhtiur
ehhhh ja też mam bardzo jasną skórę do tego rude włosy a jak posiedzę choć chwilę na słońcu to zaraz mi milion piegów wyłazi.wyglądam jak z tej piosenki...kiedyś próbowałam się opalać ale moja skóra tego po prostu nie toleruje zaraz robią mi się poparzenia swędzi mnie skóra złazi.dałam sobie spokój tylko że masz rację faceci nie lubią bladych lic :)

Gość Ventorini
Pelna szklanka Biala i do tego blondynka.. Napewno Jesteś bardzo seksowna.. nieuważaj tego za kompleks.. Jesteś wyjatkowa :)

Gość Ventorini
Co ja bym dał,żeby mieć taką bialutka dziewczyne :) uhhh..

Gość Ventorini
jeiruhgiruhtiur Pieguski są zajebiste :)

Gość Pelna szklanka
Ja kiedys tez probowalam sie opalac, solarium itp...wiec po sloncu bylam czerwona i po zejsciu skory z powrotem biala wiec to nie mialo sensu. Plaze w moim przypadku odpadaja. Pozniej bylo solarium...fakt byl efekt ale liczylam ile razy bylam...to bylo jakies 5 lat temu bylam 40 pare razy i dopiero po tym czasie mialam w miare opalona skore choc i tak jej jeszcze wiele brakowalo do ciemnej i brazowej. Wiec darowalam sobie bo musialabym chodzic do konca zycia a nie chce byc pomarszczona przedwczesnie. Ventorini cos mi sie wydaje ze nie jestes facetem tylko zakompleksiona dziewczyna ktora zalozyla temat by zobaczyc czy inni faceci potwierdza i utwierdza w przekonaniu ze jednak mozna sie podobac...po prostu nie wierze ze JAKIEMUKOLWIEK facetowi podobaja sie zywe trupy. Kilka miesiecy temu rozstalam sie z chlopakiem z ktorym mialam byc do konca, mial byc slub itd...a zrobilam to dlatego ze nie uprawialismy seksu...jesli juz to raz na kilka miesiecy i ja bylam w ubraniu w trakcie tak bardzo wstydilzm mu sie pokazac nago ze nie chcialam zeby sie ze mna meczyl i teraz jestem sama. Jemu podobala sie opalenizna wiec tym bardziej...

Gość Ventorini
Pelna szklanka Hehehe czemu myślisz,że jestem zakompleksioną dziewczyna.Nie niejestem dziewczyna.Jestem facetem któremu podoba bardzo sie biała karnacja. Jak mam Ci to udowodnic,że jestem facetem ?

Gość Ventorini
Pełna szklanka Jest widoczny mój adres email. Odezwij sie a ja Ci odeśle namiar na facebook i zobaczysz,że jestem facetem :)

Gość Pelna szklanka
To jest forum typowo babskie, do tego na niezbyt wysokim poziomie, watpie by tu zagladali faceci, jeszcze tacy, ktorym sie bialosc podoba...ja takich nie znam i nigdy nie poznalam a mam 28 lat

Gość Pelna szklanka
Ja nie mam facebooka itp. No powiedzmy ze wierze, zes faet. Tak z ciekawosci, co Ci sie moze podobac w takiej kobiecie, ktora az straszy bialoscia? To nie jest atrakcyjne, moj byly zawsze ogladal sie za czarnulami, moze przez to tez tak mi utkwilo w glowie ze biala=brzydka...no i oczywiscie media wyskakujace z kazdej strony utwierdzajace ludzi w przekonaniu ze piekna kobieta=opalona/z ciemna karnacja.

Gość Ventorini
Pelna szklanka Poprostu mnie to kręci niesamowicie.. Jest dużo dziewczyn opalonych a ja lubie białe Kobiety.. wierz czy nie ale jesli Jesteś bardzo biała to wpatrywał bym sie w Ciebie godzinami :) Przykładowo Nicol Kidman (aktorka) Boże ona jest piekna. Pamiętaj,że niekażdy facet nie jest taki sam. Skoro Twój były tak bardzo lubiał opalone brunetki czy czarnulki nierozumie dlaczego wogóle z Tobą był. Dla mnie biała karnacja jest atrakcyjna i jestem z tego zadowolony :) Uśmiechnij sie.. napewno Jesteś Piękna ;******

Mam skórę tak jasna, że cały układ krwionośny przez nią widać. Tylko to oraz znacznie bardziej widoczne jakiekolwiek podraznienia i zaczerwienienia uważam za mankament tej karnacji. Nie mieszkam w Polsce, na zachodzie już prawie nikt "normalny" nie korzysta z solarium, bo wiadomo jaki to ma wpływ na skórę po kilku latach. Właśnie po tym poznaje się przyjezdne kobiety :D tlenione włosy i "solka" :D Irlandki, Angielki, Holenderki, Francuzki, nie wspominając o Skandynawkach z reguły maja całkiem naturalna karnacje. Nawet sprzedaż kosmetyków brazujachych jest zauważalna tylko w okresie wakacyjnym. A poza tym irlandki maja bardzo ładny odcień skory - to nie jest "bladosc" tylko tzw "krew z mlekiem" taka porcelanowa rozowosc. W połączeniu z rudawymi włosami i zielonymi oczami wygląda to zjawiskowo :D Poza tym na zachodzie nikt się nie opala maniacko, bo jest tu na tyle dużo "kolorowych, że wystarczy :P

Gość Pelna szklanka
Tak Nicole Kidman jest piekna...nie wiem moze to zalezy od odcienia tej bialosci...ja np mam rumience ale one strasznie wygladaja na tle bialej reszty... A co do bylego to nie wiem czemu ze mna byl...sama sie dziwilam i bolalo mnie jak patrzyl na same przeciwienstwa mnie...

Gość Pelna szklanka
Pamparapam no wlasnie ja tez mam widoczne rozne mankamenty...najgorsze sa te rumience, przez to wygladam jak wiejska spocona baba ehh...i zyly widoczne na piersiach a na udach z kolei mam taka dziwna marmurowa skore tzn odcien...nie wiem moze to kwestia naczyn krwionosnych. Mieszkasz w Irlandii? Ja w poludniowej Anglii i wlasciwie to wcale nie ma tu bladych...sa same opalone wlasnie i do tego bardzo sztuczne kobiety co wpedza mnie w kompleksy jeszcze bardziej. Moze wklejcie jakies zdjecia kobiet z jasna karnacja, moze sie dowartosciuje

Gość Ventorini
Pelna szklanka Jak tak piszemy to próbuje sobie Ciebie wyobrazić :) Ciekawe jak naprawde wyglądasz .. Osobiście znam z widzenia jedna białą blondyneczke i uważam,że jest piekna :) Niestety jest zajeta ;( Pisząc o tym z Tobą wyobrazam sobie,że pisze z nia. Chodzi mi o wygląd :) Chciałbym być na miejscu Twojego byłego. Niedocenił Twojej piękności no ale każdy ma inny gust.

Nie, nie w Irlandii, w w pd-wsch uk. Wiesz, może tak jest, że po prostu chciałabyś być śniada i dlatego zwracasz uwagę na ludzii o takiej właśnie cerze. No i dużo zależy od kolorystyki ubrań. W jednych kolorach wygląda się jak trup w innych jak nimfa :P kwestia dopasowania "opakowania" do siebie, a nie siebie do opakowania. ;) Pozdrawiam blade twarze :D

Gość Pelna szklanka
Ventorini a jak wyglada ta blondynka ktora uwazasz za piekna? Moglbys szczegolowo opisac? Pamparapam ehh chcialabym zrobic atut z tej bladosci ale nie wiem czy sie da czy potrafie...i tez chcialabym przyciemnic wlosy ale czy to pasuje takim jak ja to nie wiem...

Gość Ventorini
Pelna szklanka Ma około 165/170cm,włoski do ramion,ładna buzka :) widziałem ją ostatni raz w lato w krótkich szinsowych spodeneczkach i bluzce.. te bieałe nózki uhh :) z tego co wiem ma około 22 lat. Bialutka na maxa :)

Gość Pelna szklanka
Ventorini no ja sobie nie wyobrazam jak w krotkich spodenkach czy spodnicy bym wygladala, nienawidze lata przez to bo chodze w dlugich spodniach cale lato i w bluzkach cienkich z 3/4 rekawem...nie wiem jak takie biale cialo moze ladnie wygladac odkryte...nigdy nie widzialam na ulicy zadnej laski ktora by swiecila bialoscia tak jak ja i byla odkryta...owszem widuje blade osoby latem poodkrywane ale nie az tak biale jak ja...ja az raze..moglabym robic za latarke...mysle ze moj byly spotegowal te kompleksy

Gość Ventorini
Pelna szklanka Odkryj swoje piękno.. Mi bardzo podoba sie biała karnacja i z facetów takich jak ja napewno niejestem sam.. Masz kompleks na tym punkcie.. Pokaż sie a napewno znajdziesz chłopaka który sie zakocha w Twoim ciałku,, Facet taki jak ja :)

Gość Pelna szklanka
Hmm jak mam sie pokazac? Mysle ze by mi bardziej pomoglo gdybym zobaczyla kobiety z taka karnacja jak moja, ktore sa pewne siebie i uwazane za piekne...niestety nie widuje takich za czesto a jak juz sa to zaden facet majac do wyboru reszte innych opalonych nie zwroci na nia nawet najmniejszej uwagi...

Gość Ventorini
Pelna szklanka W moim przypadku ja zwracam uwage tylko na Kobietki o pieknej białej karnacji.. To jest Sexy :) Kobiety jak Ty są uważane za piękne.. Troche sie o tym naczytałem i widze,że wielu facetom podobają sie Kobietki o Twojej karnacji.. Ja szaleje za białośćią :)

Gość Pelna szklanka
Ventorini gdzie sie o tym naczytales? Ja jakos nie widze w praktyce potwierdzenia tego co piszesz...wrecz przeciwnie...