Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamkaDorotkiii

Dziewczyny ile was kosztowały wczasy nad morzem?

Polecane posty

Gość hoggacia
A wedlug mnie jak sie ma mocno ograniczony budzet,to lepiej pojechac i wiele rzeczy sobie darowac niz nie pojechac wcale. Fajniej wykapac sie w morzu i zjesc wieczorem ziemniaki z kefirem niz zostac w domu i tez zjesc ziemniaki z kefirem

Gość Anna_Warszawa
Ja z mężem byłam w zeszłym roku w Mrzeżynie. Nie wydaliśmy zbyt dużo, chociaż niczego sobie nie odmawialiśmy. Ceny tam są w miarę przeciętne. Spaliśmy w Apartamentach za Regą, które Wam polecam! Rozsądne ceny i świetne warunki. Poza tym świetne jedzenie tam mają.

Gość mamkaDorotkiii
ooo widze ze moj temat ozył :-) powiem Wam dziewczyny tak,zarezerwowalismy pobyt w Pogorzelicach na 7 dni.Cenowo jak dla mnie super: 75 zł od osoby doroslej i 55 od dziecka chociaz dziecku najmłodszemu nie musze wykupowac.W cene wchodxi nocleg oraz pełne wyzywienie.Obiady są domowej roboty typu filet z kurczaka,pierogi,pieczeń itop czyli wszystko to co moje dzieci lubią.Jak bedziemy chcieli sobie coś innego zjesc to zjemy,jak nie to wystarczy to co bedzie.Miejsce jest sprawdzone bo znajoma w tamtym roku była i mówi ze super.Aha i 150 m od morza.Pozdrawiam!!!

Gość mamkaDorotkiii
Pogorzelicy- sorki za odminę

Gość mamkaDorotkiii
dodam ze udało nam sie uzbierac 3000zł i mam nadzieje ze to wsytarczy.

nie rozumiem dlaczego niektórzy mowia ze wakacje z gotowaniem to nie wakacje, chyba na wczasach chodzi o to zeby robic co sie chce i kazdy wypoczywa na swoj sposob. Gotowanie w innym miejscu tez jest oderwaniem od codziennosci. Rozumiem tez ze komus sie wydaje to troche dziwne ale ludzie zrozumienia troche. Ja osobiscie np lubie ugotowac sobie sama dobre danie i w cenie tej co bym miala je w restauracji dla 1 osoby ja wykarmie 4. A i jeszcze cos wole jechac na wakacje i jesc zupki chinskie i miec wspomnienia niz tak jak niektorzy pisza (pewnie z zazdrosci ze ktos jezdzi a oni nie) siedziec w domu i tam nazrec 4 litery (brawo za tok myslenia)

Gość nudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Apartament z kuchnią salonem łazienką i ogrodem 220 za dobę Paliwo 400zł Jedzenie i pierdoły 600zł 4080

Ja tam wolę jechac na wakację żeby każdy czuł luksus wygodę i żebym nie musiała sprzątać jak przekrocze próg tego w czym przyjdzie nam mieszkać. Ma byc błysk jak w domu. Dzieci maja miec wypas anie żebym musiała ganiac za nimi i pilnować żeby krzywdy sobie nie zrobiły i kleszczy nie przyniosły. Ma być tip top i każdy w swoim raju.

Ja na wakację pichcę zupy bo zdrowe a mąż griluje owoce morza . Dzieci bawią się 12h na dobę każdy robi to co lubi.

Gość Jestem wygodna
O matko !!!!! Jechac na urlop i pichcic!!! To nie jest dla mnie urlop tylko meczarnia!!! Jadac na urlop wybieram hotel z all incl. nic sama nie chce robic. Codziennie maja byc swierze reczniki, ugototowane i posprzatane. Ja jde kurka odpoczac a nie charowac. My bylusmy ostatnio w dziwnowku co prawda na trzy dni ale bylo super. Moge polecic hotel jantar. My za pokoj lux od ndz do wt z pelnym wyzywieniem zaplacilismy 1000 zl. Bylo super. Dobre jedzonko itd. Lecz na dluzsze urlopy wybieramy jednak turcje lub kanary.

Gość gość
Ja spędziłam wakacje w Darłowie w hotelu www.apollohotel.pl/ przepiękne miejsce, na samej plaży - koszta były niewielkie, dopasowane do wymagań, których właściwie nie miałam. Jeśli ktoś szuka komfortu za odpowiednią cene to zdecydowanie polecam.

Gość gość
Na dobry obiad to ja proponuję Akcent. Restauracja z klasą urządzona i najważniejsze, z bardzo dobrym szefem kuchni i generalnie standardami. Robią swój chleb, swój makaron...prawdziwa gratka jak ktoś lubi takie – domowe smaki.

Gość gość
Ja sama z chłopakiem wydalam nad morzem (popierowo) 1010zl rowno. Ale my bylismy na poczatku sezonu,wszystko drozej. A nasz kolega z zona i dzieckiem (ponad rok) wydali okolo 1700 zl a moze i wiecej nie jestem pewna

Gość gość
Ja byłam na 3 dni w Willi Bursztynowej w Rewie i za dwie osoby zapłaciłam 240 zł. Więc wychodzi 40 zł za osobę,więc uważam, że to dość przystępna cena jak na nadmorskie noclegi.

Gość gość
Ja byłam z Bajkowym Zakątku w Rusinowie (domki letniskowe) i było nie drogo :) Jak na taką okolice i warunki to powiem wręcz ze cena super. Tu jest ich stronka www.adam.jaroslawiec.pl :) Warto sobie przejrzeć

Gość gość
Na każdych wakacjach staram się jeździć chociaż na tydzień do chomiczowkaleba.pl. Bardzo profesjonalne warunki zakwaterowania. Jak dla mnie nawet lepiej niż w hotelu, bo człowiek ma po prostu większą swobodę, a plaża dosłownie spacerem. Warunki cenowe bezkonkurencyjne pod względem lokalnym.