Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego piękne kobiety usychają w samotności?

Polecane posty

Gość idcfvgbn
kurwa, paszczurze przebrzydly wypad stad :o

Gość piekne? chyba zartujesz
te ktore mowia o sobie piekne to z reguly kujonki-brzydule. Nawet dobrze ze nie przekaza swoich genow dalej

Jeśli mówią że są piękne to znają swoją wartość a nie ! Mogą wybierać w facetach i nie chcą pierwszego lepszego a po za tym faceci boją się pięknych kobiet.. dlatego często są same ; / smutna prawda

to niektórym wydaje się dziwne ale to prawda. w pięknych zakochują się sami debile, a ci porządni myślą że nie mają szans u nas...

niestety to prawda. najczęściej jest tak, że rozkochują się w nas debile, a ci idealni dla nas sądzą, że nie mają u nas szans...

Gość hahah zabawny widok 3 brzydule
pocieszaja sie nawzajem ;)

jesli jestes piekna to wiekszosci facetom bedziesz sie podobac wiec beda cie adorowali beda na kazde zawołanie a ty ich nie bedziesz chciała .... interesuje cie ten ktory nie jest na kazde twoje zawołanie, kocha juz inna kobiete i jest niedostepny badz ma inny powod dla ktorego nie interesuje sie toba wiec przez to jestes nieszczesliwa i czujesz sie ze ci fajni maja cie gdzie a ci ktorzy zrobiliby dla ciebie wszystko nazywasz nieatrakcyjnymi debilami dupkami itp

Mówiąc ,,debile" nie miałam na myśli nieatrakcyjnych, ale mało inteligentnych, klejących się do każdej

Gość lord stront+
hahah zabawny widok 3 brzydule pocieszaja sie nawzajem Coś w tym jest :D

Gość bardzozabawne
że nie mają u nas szans..." te, lala !!!! kto tobie powiedzial, ze taka piekna jestes?:D twoja mama?:D

pytanie jest bezosobowe :) Pytam o piękne kobiety, nei stwierdzam kto jest piękny a kto nie

Gość lord stront+
Nie masz prawa jazdy, więc się nie wypowiadaj :D

mnie wozić to sama przyjemność :) a prawko zrobię, kwestia czasu, nei kazdy robi prawko w wieku 18 lat

Nie zamierzam wchodzić w dalszą dyskusję:) możemy się spierać w nieskończoność. prawda jest taka, że nie widzicie jak wyglądam więc spór nie ma sensu. nie każda kobieta na kafeterii musi być otyłą, zapuszczoną babą z kompleksami udającą kogoś innego w virtualu. nie szufladkujcie nas :/ narka

Gość bardzozabawne
bezosobowe ale dotyczace ciebie slicznotko :D tfu, tfu, mialo byc pokrako na dwoch fakultetach kafe.pl znudzona zyciem:D a wlasne majtki potrafisz chociaz wyprac sobie?:D

Ja pierdole dla mnie to jest śmieszne, że siedzą tutaj pomarańczowe mendy dobrze po 40 i pocieszają swoje chujowe życie krytykując innych.. norma

Gość myślę sobie ,że:
Mężczyźni bardziej boją się kobiet mądrze patrzących na życie niż pięknych i nie mających nic więcej do zaoferowania prócz urody. Znam kobiety ładne ( może niektórym wydają się piękne),które są pewne siebie, mądre, inteligentne,wiedzą czego chcą, a są same.Myślę,że bardziej mężczyźni boją się takich kobiet.

Gość bardzozabawne
Nie masz prawa jazdy, więc się nie wypowiadaj " ona nosi okulary i na tak wielka slepote zaden lekarz nie pozwoli na prawko:D a ty tam cora wyzej sama sie zaszufladkowalas:D

Gość bardzozabawne
decoy nastepny paszczur bez swego zycia sie odezwal i jebnal madrosciami :D a ty widzisz po literkach kto ile ma lat, plec?:D

Jestem kobieta madrze patrzącą na życie czy to zawsze będize powodować problemy z odnalezieneim partnera?

Gość to zalezy na przystojniaka
nie masz co liczyc w kazdym badz razie

Gość myślę sobie ,że:
nie zawsze,być może trafi się taki,który będzie chciał się trochę potrudzić,aby Ciebie zdobyć. Ja też taka jestem,a mimo to sama. Nie jestem pięknością,ale jestem ładna.

A teraz pytanie skąd wiesz, że jestem paszczurem ?

Gość myślę sobie ,że:
Jeśli mężczyźni widzą,że kobieta jest pewna siebie i nie pozwoli sobą się bawić,wie czego chce,to odwracają się idą do tych,przy których nie trzeba się zbytnio trudzić. Oczywiście nie wszyscy mężczyźni są tacy,teraz tylko trzeba trafić na takiego,który nie pójdzie na łatwiznę.

Gość 22 latka........
fiku mikuuuu, a miałaś kiedykolwiek chłopaka w swoim życiu? Ile masz lat?