Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego piękne kobiety usychają w samotności?

Polecane posty

Usychają w samotności tylko ci którzy z jakiegoś powodu nie opanowali sztuki tworzenia i utrzymywania kontaktów z potencjalnymi partnerami. Niestety, na twarzy domniemanej piękności nie jest wypisana lista jej zalet, a uroda to subiektywna sprawa ;)

moorland w realacjach przyjacielskich nei mam problemów, tylko faceta ktorego pokocham spotkac nei moge

Gość bo jesteś ułomną
fiku mikuuu

No czyli dobrze napisałam, jak ci z nieba nie spadnie to w życiu go nie spotkasz. Może wydrukuj sobie coś w rodzaju "profilu" z facebook'a i na plecy przyklej? :P

moorland ja juz mam karteczke przyklejona, uśmeich i flirt, a ż efaceci nie cyztaja ze zrozumeineim ehhh

Chyba żartujesz. Piękne kobiety mają stu adoratorów w tym samym czasie.

takich jak ty loser? :D Mowa o pięknych kobietach ale takich ktore maja poukłądane w główce i szukają prawdziwego męzczyzny i prawdziwego uczucia :)

Różnych, tak wspaniałych jak ja to ze świecą szukać. Jestem jedyny.

"a ż efaceci nie cyztaja ze zrozumeineim ehhh" niektóre kobiety też nie potrafią czytać ze zrozumieniem

Fiku, zajmij się swoim życiem, pasją, rozwijaj się, a nawet nie zauważysz jak znajdziesz faceta. Masz za duże ciśnienie... A co do tematu-bezsensowne generalizowanie, zarówno piękni, jak i brzydcy ludzie bywają samotni. Przecież wygląd nie gwarantuje szczęścia w miłości.

fiku mikuuu jesteś kurwa tępa jak skurwysyn i w tym jest problem. Twoja uroda nie ma tutaj nic do rzeczy.

Gość dominik1000 = smieszny student
sprawdzone und potwierdzone :classic_cool:🖐️

no cóż, jak spotykam takich kulturalnych panów to zaczynam powątpiewać w mężczyzn, ale to tlyko chwilowe zwątpienie :)

fiku mikuuu, przecież laski w twoim wieku już się dupczą regularnie od kilku lat, a ty nadal dziewica. Żenada.

Żenada to są tacy faceci jak ty 🖐️ Ja nie pozwolę żeby facet w ten sposób mneit raktował, jako dziewczynę do dupczenia. Ja szukam mężczyzny nie zakompleksiona siurka jak ty 🖐️

Jak już cie któryś wyrucha to tylko dupczenie będzie dla ciebie ważne. Pusta i strasznie infantylna pustaczko.

Mylisz się, bez doświadczenia to jesteś tutaj ty. Ale jak chcesz to mogę z ciebie zrobić rasową kurwe.

Gość a jjaaaa
Najbardziej mnie rozbawiło porównanie kujonki = brzydule :D Rozumiem , że tępota jest atrakcyjniejsza :D , a inteligentna kobieta która coś osiągnęła to brzydota .. A to dobre :) Ludzie piękno to pojęcie względne Dla każdego piękne jest co innego , słyszeliście o czymś takim jak gust . Czy ten sam facet jest atrakcyjny dla wszystkich kobiet ?