Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dlaczego piękne kobiety usychają w samotności?

Polecane posty

Taka jest prawda ładna, zadbana i inteligentna kobieta ma wybór i nie musi brać pierwszego lepszego faceta który jej powie komplement.

miałam chłopaka, ale krótko bo to nei było TO miałam tez sympatie z których nic nie wyszło

Gość ona jest 23 letnia dziewica
wiec to czy miala chlopaka jest mocno watpliwe :classic_cool:

Gość dobry tekst :D
"Taka jest prawda ładna, zadbana i inteligentna kobieta ma wybór i nie musi brać pierwszego lepszego faceta który jej powie komplement. " Oczywiscie tylko czemu topik ma jakby ukryty zal ze sie nie ma nikogo ? :D to sobie przebierajcie w facetach a nie jeczycie ze kandydatow brak albo sa "przyglupi" :D

Przebieram, ale wcale nei ejstem wyjątkowo wybredna, po prostu odrzucam osoby, które mis ie nie podobają ( w sensie całkosztrałtu) i osoby, które nei traktują mnie poważnie.

Gość myślę sobie ,że:
fiku miku nie tłumacz się,co to kogo obchodzi Twoje prywatne życie? Czy na podstawie ilości chłopaków można określić wartość człowieka? Czy ta,która miała 1-2 chłopaków)jest gorsza od tej która miałam ich 5 ?

do dobry tekst mam faceta od 3 lat bo trafiłam na kogoś cudownego ale widze np to ze moje śliczne koleżanki są same i mówią ze trafiają na palantów a brzydkie zazwyczaj łapią pierwszego lepszego...

Gość pewnie mają wyjebane
na facetów ...... podstawowym problemem usychania w samotności nie jest brak faceta tylko brak kasy ......... jak masz kasę to masz wiele możliwości możesz tez kupić sobie faceta im więcej mu zapłacisz tym bardziej będzie milszy , coraz bardziej zaczyna byc popularna prostytucja wsrod facetów ;) ......... a potem niech spierdala bajerować te co dają za darmo :D .......... piękne kobiety nasłuchały sie tylu komplementów i miłych słów ze od kolejnych robi im sie czasem niedobrze ....... pięknych seksownych kobiet jest od groma przy czym wiadomo ze najatrakcyjniejsze to tak do 25 lat góra później zaczyna sie usychanie więc te co boją się samotności naogół łapia faceta na dzieciaka i zakładają rodzine ...... potem zapierdalają i są używane więc sie zużywają hehehe :D

Gość myślę sobie ,że:
dobry tekst :D wybiera się człowieka,który nam odpowiada,z którym można się porozumieć i który wyznaje wartości podobne do naszych. A Ty bierzesz pierwszą,która się do Ciebie uśmiechnie?

No to niech sobie lapia, brzydkie wiedza ze lepszego moga nie znalezc ale jest druga strona monety uroda nie trwa wiecznie. Twoje kolezanki jak tak dalej beda wybrzydzac pewnego dnia obudza sie w wieku 30 paru lat z reka w nocniku wtedy nawet ten pierwszy lepszy sie nie znajdzie

Gość myślę sobie ,że:
pewnie mają wyjebane- przeprowadzałeś badania ? Skąd masz takie dane?

Dobry tekst- Przykro mi bardzo ale jak mam wybrać jakiegoś idiotę którego ambicje kończą sie na skończeniu zawodówki to wole być sama..

Gość myślę sobie ,że:
dobry tekst- to niech łapią pierwsze z brzegu, a potem będą płakać.Lepiej być samej niż z byle kim.

tez uważam ż elepiej być samemu niż z kimś kto nam nei odpowiada, nei umiem siebei oszukiwać, być z braku laku itp. To nei ejst tak ż eszuakm ideału, bo każdy am swoje wady i trzeba to zaakceptować :) ale szukam kogoś z kim będę szczęśliwa, z kim bedę nadawac na tych samych falach :)

no i super ale jesli w wieku 20 paru lat zakladacie takie tematy to co bedzie w wieku 30 lat?

Gość myślę sobie ,że:
W wieku 30 paru lat też może będziemy same,ale przynajmniej nie będziemy pluły sobie w brodę,że wybrałyśmy kogoś ze strachu przed samotnością.

Gość qeucgqeicxpq
3 lata temu rozstalam sie z facetem i od tamtego czasu nie moge nikogo interesującego poznać...odwagę mają tylko kretyni i desperaci a ci porządni męzczyzni niestety boją sie...a ja pierwsza kroku nie zrobie,bo zwyczajnie nie potrafię:( Szkoda ze większość mężczyzn to tchórze....

Gość myślę sobie ,że:
masz rację. Pospisuję się pod powyższym tekstem.

Gość przeczyloby gdyby tak bylo
ale nie jest piekna, inteligentna, madra kobieta nie usycha a jak usycha, to znaczy ze cos z nia nie tak, do czego ona sama oczywiscie sie nie przyzna przed soba

Gość myślę sobie ,że:
ja nie usycham w samotności,ale zawsze przyjemniej dzielić życie z inną osobą.

Ja żyję innymi sprawami ale marnuję jednocześnei swój potencjał miłości, obdarowywanie miloscia przyjacioł to jednak nei to samo :)

Gość po 30tce twoj potencjal sie
skonczy i bedziesz kolejne 40 lat zyla swoimi sprawami minus bez przyjaciol bo oni beda zajeci swoimi rodzinami a nie jakims dziwolagiem

dlaczego piękne kobiety usychają w samotności? piękne kobiety nigdy nie są samotne - chyba, że tylko chwilowo - przejściowo...

Gość fiku przecież ty jesteś
płynnym gównem

Gość re_...
revolver ma swoją rzeczywistość🖐️