Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba Mary

Muszę schudnąć.Kto ze mną?

Polecane posty

hmm=)) ja niedługo kolacyjkę bede jadła=))) dziewczyny a ja musze zakupic rower=)) jak ja jkocham jezdzic=))) tylko niestety w ostatnim sezonie mi się zepsuł...=((

Gość SlowDownBaby
Rower to jest to!! niedlugo bedzie ciepło, więc w drogę :)) a ja zaraz zrobię pulpeciki z mielonego indyka :D smacznego!

tak tak=)) kocham jazde rowerem ale chcialabym pojezdzic na rolkach=)) ale jest 1 duuzy problem...najzwyczajniej w świecie nie potrafię=) tylko się nie śmiejcie ze mnie dziewczyny=)) próbowałam tyle razy się uczyc ale boję się ze się wywróce=(( nawet chodzic się boję w rolkach=)(((((

Gość a autorka juz
skonczyła odchudzanie?

Gość No i co że sie wywrócisz?
? "Jak sie nie przewrocisz, to sie nie nauczysz". Nie ma na całym świecie człowieka, który by się nauczył czegokolwiek bez popełniania błedów. Lepiej zacząć jeździć, zaliczyć parę gleb i później mieć z tego radość, niż cały czas mysleć że "chciałabyś, ale..." Może zacznij od łyżew? Jeszcze jest taka pora ze kryte lodowiska są otwarte a lód w porównaniu z betonem jest bardziej "miękki" - upadasz, wstajesz, jedziesz dalej. Na rolkach jednak dużo łatwiej się poobcierać, dlatego jak już zaczniesz to koniecznie zainwestuj w ochraniacze (kolana, łokcie, nadgarstki). Powinien być jeszcze kask, ale z moich doswiadczen wynika ze przy rekreacyjnej jezdzie, a tym bardziej nauce jazdy raczej człowiek obdziera sobie ręce i nogi, głowę rzadko :D.

Witajcie! Wczoraj pozno skonczylam a potem musialam isc na zakupy.Nie bylam wczoraj na szybkim marszu w parku,bo masz wrocil po 21,bo wypadlo mu jakies zebranie w pracy.Ale za to zamiast wracac do domu metrem wrocilam pieszo;D Wiec zaliczone.Ide dzis zobaczyc po pracy jak w tej silowni jest.Teraz lece,pewnie odezwe sie wieczorem.Pozdrawiam

dzisiaj ważę 108.7kg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zjadłam na śniadanie 1jajko i sok z jednego grapefruita:) wczoraj spacerowałam jakieś 10kilometrów:) idę zrobić 2 śniadanie, to samo co pierwsze, a potem obiad: dwa cienkie filety z kurzaka i surówkę z różnych ważyw:) miłego odchudzania!!!!!!!

hej... należałam do innego forum ale je usunęli;( odchudzam się od 1 marca . schudłam 4 kilo ... zostało jeszcze 16. to trzeci raz jak się odchudzam zawsze tyje jak dopada mnie jakaś tragedia teraz ... śmierć mamy 20 kilo w rok . jak się ogarnęłam zaszłam w ciąże teraz mam 8 tygodniowego synka .. Zamierzam do czerwca zgubić to 16 kilo .. wcinam ADIPEX i 2 razy dziennie koktajl herbalife, jeden normalny ale zdrowy posiłek

gruba marry, nie czytałam całości bo wątek idzie mjak burza, ja chciałabym schudnąć 5 kg, niby niewiele ale cięzka sprawa z odmawianiem sobie :) n w niedz mieliśmy chrzciny i ciagle jem ciacho co zostało.. :( ale najważniejsze moje postanowienia: 1. nie kupuj słodkiego, bo jak wiesz że leży w szafce to zjesz 2. jak masz ochote na gryzienie czegoś - weź pestki słonecznika albo dynii i poskub 3. porzuć smażone kotlety na rzecz mięsa gotowanego, grilowanego bądź pieczonego =] mam 3 mcznego malucha w domu i tez dla jego dobra smażone ograniczam do min, jak jem smażone to na łyżeczce oliwy i jest to np mielone do makaronu 4. pić dużo wody 5. jesli piszesz kawę to zamień ja na zieloną herbatę :) 6. spacery w ciągu dnia z młodym (aktualnie chory :( ) wieczorem bądź rano z psem :) no i muszę nadrobić ten wątek to może ktoś coś sensownego napisał oprócz dukanów i innych takich pierdół :P

Gość aniaankaania
Hejka!Jak Wam idzie?U mnie na luzie.Dzisiaj na obiad mam mieso pieczone i surowke z kapusty kiszonej.ja kiedys zaczelam Dukana.Wytrzymalam 5 dni i jakos nie jestem do niego przekonana.Nie schudlam ani kg,wiec ta dieta nie dla mnie.Wczoraj mnie kumpela wkurzyla...rzucila mi tekstem,ze w sumie po co sie odchudzam skoro przy mojej tarczycy i tak nie schudne.Nic jeszcze konkrtnie nie wiem,bo czekam na wizyte u endo,ale jak zwykle wszyscy wiedza lepiej. oszzzz mnie wkurza takie gadanie. Milego popoludnia:classic_cool:

Gość ghjkl
Kaliopi Nemea - masz coś źle w stopce, albo źle podałaś swoją dzisiejszą wagę, bo inną masz w stopce, a inną w treści postu. P.S. WaRZyw - RZ

witam=) dzisiaj nie pisałam wcześniej bo byłam na egzaqminie i dopiero wróciłam=))) moje śniadanie to 50gramm otrębów owsianych zalanych wrzątkiem+ kilka łyżek jogurtu naturalnego 2sniadanie małe jabłko obiad to 100gram ugotowanego makaronu+sos warzywny no a kolacja to jescze nie wiem =)

ale u mnie dzisiaj ulewa,szok!!!!Zmokłam potwornie! Ide robic kolacje,upieke sobie łososia z brokułem.Ciesze sie,ze jest nas tak duzo: )

aniakania ja tez czekam na wyniki,bo lekarz podejrzewa niedoczynnosc tarczycy.Jutro ma dzwonic z wynikami.Mam nadzieje,ze nie bede jej miala,bo przy tym chudnie się ciezej albo w ogole:-o

a moze i ja powinnam sobie jakieś badania zrobic bo ja zawsze mało chudłam... nie mam pomysłu na kolacje=)) smacznego życze wszystkim przed kolacyjką=))

Gość aniaankaania
ja tez wgl nie wiedzialam,ze mam cos z tarczyca.poprostu poszlam do lekarza w innej sprawie,a ona zauwazyla,ze mam powiekszona tarczyce i skierowala mnie na usg.A ze trafilam na konkretnego lekarza to od razu wiedzial co i jak. co jest najlepsze tsh mam w gornych granicach normy,ale jak to moj lekarz pow"wszystko jest w normie" a usg i objawy wskazuja na niedoczynnosc.Ja sie na tym nie znam dlatego czekam na wizyte.U mnie jest taki bajzel,ze zeby dostac sie do endo na NFZ to trzeba czekac az do LISTOPADA:@

chyba wszedzie tak jest=)) w wielu miejscach do endo nie można się dostac na nfz a jak można to trzeba czekac i czekac=(((

Gość aniaankaania
Ale to akurat lekka przesada,zeby 10 mies na wizyte czekac. Zarejstrowalam sie na czerwiec,ale szukam prywatnie czegos wczesniej,bo jak tak dalej pojdzie to do listopada bd wygladac jak monstrum:@

:) widzę że trochę milej się zrobiło:) cieszy mnie to bardzo:) ja teraz wypilam sok z kiwi wymieszany ze szklanką wody i ... niecierpliwię się co jutro waga pokaże..... :P powodzenia!!!!

Gość aniaankaania
Witam Was kobiety w dniu naszego swieta=) ja juz po kawie i sniadaniu,juz mysle co na obiad zrobic.Jakos nie mam dzisiaj weny do gotowania...Jeszcze w przyszlym tyg czekaja mnie same imprezy.Najpierw mama,dzien pozniej babcia,a w sobote dziewczyna mojego brata...normalnie az sie boje.A moja babcia gotuje genialnie...Milego dnia dziewczyny=)

dzien dobry dziewczyny wszystkiego najlepszego w dniu naszego święta=)) wiecie co zgrzeszyłam=) zjadłam nalesnika ze słodkim serkiem=((( a to mój 30 dzień odchudzania... wieczorem zjem tylko jabłko i tyle bo ten nalesnik to pewnie ze 400 kcal miał=(( ale jakos szczególnie duzego doła nie mam=))w końcu dzień kobiet=) należy mi się cos=)

dzień dobry!!!!!!!!!!!!! waga znowu spadła, o troszkę ale zawsze to coś:) a co wy robicie, jakie macie sztuczki? mi wczoraj powiedział jeden blondyn co jest trenerem na siłowni, powiedział: 1.nic nie jeść 4 godziny przed snem 2.codziennie biegać , spacerować, ruszać się chociaż jedną godzinę 3.jeść w określonych godzinach małe porcje. tak więc ... powodzenia!!!!!!!!!!

Gość No to nic odkrywczego Ci nie
powiedział :D:D A godzina ruchu to mało. Chyba że liczysz sam trening. Ale jezeli liczyć np. tak jak napisałaś spacerowanie, chodzenie to godzina dziennie to BARDZO mało. Polecam wysiadać z autobusu kilka przystanków wcześniej i iść na piechotę.

wiesz co? idź się uduś z tymi swoimi poradami najlepiej, a nie czepiasz się głupia suko, jakbyś rozumy pozjadała. szlag by cię trafił!!!!!!! napisałam jakie porady dał blondyn-trener, a nie co ja stosuję , więc czep się tramwaja choleryczko. nienawidzę takich jak ty!!!!!! prosto z serca ci to mówię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spokojnie dziewczyny=) złość do niczego nie prowadzi=)) godzina ruchu to wcale nie jest mało=)))) dla osób które wcale się powiedzmy nie ruszają to sukcesem jest 15 minut gimnastyki czy biegania=)) godzina to dużo =))

Gość Oooo mega
Powiedziałam tylko że godzina ruchu to bardzo mało a ty się plujesz jakbyś miała jakiś problem. Chyba zresztą masz :O

Gość mtjmwpjam
nox chyba lepiej miec problem z waga niz z glowa. wage mozna zrzucic,a problem natury psychicznej jest na zawsze.zreszta podejrzewam ze zadna z obecnych tutaj nie chcialaby wygladac jak ty sierotko spojrz w lustro,na swoja obrzydliwa gebe a dopiero potem oceniaj innych. myslisz,ze jestes lepsza???? one chca cos osiagnac maja jakies marzenia zapewne a ty co masz? juz odpowiadam ogrom jadu i problem ze soba. to sie kwalifikuje do psychiatryka. szkoda wogole czytac te twoje wypociny tepa obrzydliwa cipo!