Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gruba Mary

Muszę schudnąć.Kto ze mną?

Polecane posty

no akurat mi o to nie chodziło wybierając ten nick=) widocznie ty nie posiadasz dostatecznej wiedzy..poczytaj wiecej

Gość Miriam mam do ciebie słowo
akurat każdy internauta wie co znaczy Miriam:D:D:D Niewiedza źródłem szczęścia?????

Gość kochamdobrysex:P
miriamim. Miriam (hebr. gorzki lub buntowniczy) ANGIELSKO-POLSKI SŁOWNIK RELIGIJNYmiriamim. Miriam (hebr. znaczy gorzki; buntowniczy) HITCHCOCK'S BIBLE NAMES DICTIONARYmiriamrebellion EASTON'S 1897 BIBLE DICTIONARYmiriamtheir rebellion. (1.) The sister of Moses and Aaron (Ex. 2:4-10; 1 Chr. 6:3). Her name is prominent in the history of the Exodus. She is called "the prophetess" (Ex. 15:20). She took the lead in the song of triumph after the passage of the Red Sea. She died at Kadesh during the second encampment at that place, toward the close of the wanderings in the wilderness, and was buried there (Num. 20:1). (See {AARON}; {MOSES}.) (2.) 1 Chr. 4:17, one of the descendants of Judah. a nie pierdolisz, ze to znaczy facet z chujem.... sam dowiedz sie najpierw

Miriam imię żeńskie pochodzenia hebrajskiego (hebrajski: , hebrajski standardowy: Mirjam, hebrajski tyberiański: Mirjm), które oznacza "być pięknym lub wspaniałym" (także: "pani, orędowniczka, piękna, napawająca radością", inne źródła podają też znaczenie tego imienia jako: "gorycz, smutek, ukochana", jeszcze inne jako: "pragnąca dziecka", "pełna goryczy" lub "buntownicza"). Utrwalonym polskim odpowiednikiem tego imienia jest Maria.

kochamdobrysex:P dzieki za poparcie bo chyba ktoś ma tu dziwne wyobrazenia=))

mi sie tam mój nick podoba=)) i jak kazde inne imie można coś o nim powiedzieć=) co z tego ze jakis transwestyta miał na imie miriam niby?? równie dobrze mogłoby być to każde inne imie=)) mi się podoba to imie=)) reszcie nie musi=)))

Gość aniaankaania
hej!Ja zagladam.A zem sie wczoraj zdenerwowalam. Weszlam na wage i co sie okazalo?Waga zamiast spadac skoczyla o 2 kg.No myslalam,ze sie pochlastam! Ja to mam zawsze pod gorke. Milego dnia

na sniadanie zjadłam serek wiejski i jabłko=)) na obiad kasze z kotletami sojowymi , a na kolacje może jakies placki=)

właśnie, co się stało pani autorko? nie poddawaj się, proszę, nikt nie mówił, że będzie łatwo, ale po każdym upadku trzeba wstać i dalej iść!!!! ja dzisiaj ważę 104.6 kg!!!!!!!!!!!!!!! yea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) leci, ale nie tak sama z siebie... :( lekarz odkrył, ze mam podwyższony cukier i dal mi lek, po którym w około 8 miesięcy mialam stracić z 10 kg. to było w sierpniu... później były badania, itd... w końcu dieta i lek zaczęły współpracować:) jak ja się cieszę!!!!!!! :):):):):)

Gość a co to za lek?
może metformina? bo jak tak to szybciej się powinno chudnąć niż 10 kg w 8 miesiecy

ja jestem =)) tylko nie było mnie w domu przez weekend i nie mogłam napisac=))

:) jestem zmęczona po chorobie:( zdychałam w swoim własnym łóżku od środy do soboty z gorączką 40 stopni.... mam wszystkiego dosyć..... no ale poniedziałek mamy!!!! słońce wyszło!!!! trzeba się zdążyć nacieszyć życiem:):):):):P:):):P:):):):P:):):):P:)

no to bardzo ci współczuje=0 ja to mam o tyle dobrze ze jak choruje to nie mam nigdy gorączki=))

u mnie nauka i nauka=) dzisiaj zjadłam tylko jabłko bo mam broblemy jakieś zołądkowe chyba... boli mnie i jakoś nie mogę jesc=(( nie wchodze na wagę bo pewnie mam tyle co przed dietą przez ten weekend... teraz nic nie rusze słodkiego .. nawet w swieta... udowodnie sobie ze mam silną wolę i tak czy inaczej schudnę do wakacji

Witam:):):) gdzie są wszyscy a w szczególności autorka??????????????? no gdzie????????????? :P:P:P:P już po chorobie, ciężko było, ale minęło. od dwóch dni jestem znowu na diecie. ciężko mi dostosować się do regulaminu dietowego.... :P pozdrawiam wszystkich serdecznie!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczyny=) jakoś mało tu wpisów przez weekend a tu już poniedziałek i weekend dawno minął=) dzisiaj zjadłam 2 kromki razowca z wedlnka i ogórkiem=) i banana i 200 g jogurtu śliwkowego który ma tylko 88 kcal=) taki z biedronki

Gość Pustułka
Witam wszystkie odchudzające się !!! warzę 118 kg i tak naprawdę chcę schudnąć .Mogę się do was przyłączyć ?????????????? w grupie podobno łatwiej jak się ma wsparcie ,a mnie go bardzo brakuje!!!

Gość Alicja Serafinowicz
Droga Pustułko! Oczywiście wspieramy Cię w tym trudnym okresie. Pamiętaj, że podstawą jest wysiłek fizyczny oraz zbilansowana dieta. Myślę, że warto też pomóc Twojemu organizmowi zarówno przy procesie spalania i oczyszczania , jak i wzmocniać go. Możesz tego dokonać przy pomocy programu Elavia 4321 Slim. Są to produkty oparte wyłącznie na naturalnych wyciągach roślinnych, całkowicie bezpieczne dla naszego organizmu. Dostępne są dwa warianty produktowe: Elavia Intensive (10-dniowa kuracja wspierająca odchudzanie) oraz Elavia Anti Yo-yo (kapsułki na kolejne 15 dni stabilizujące naszą wagę). Zapraszam do sprawdzenia składu preparatu oraz pytań, na które chętnie odpowiem. Zapraszam także do klubu elavii, http://elavia.pl/klub/, gdzie wspieramy się wzajemnie w walce ze zbędnymi kilogramami. Pozdrawiam, Alicja _____________________________ eRzecznik marki Elavia 4321 Slim