Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sajdak/43

Czy jak jesteście na basenie to sikacie do basenu?

Polecane posty

Gość Normalnyy77
No jak to co? To obrzydliwe łykać i pływać w szczochach i innych syfach.

Gość twinkle999
ja zawsze sikam do basenu a co to takiego ?

Gość amaur
ble!!!!

Gość Maaassssa
Napiszcie proszę jak możecie chodzić na baseny, do aquaparków ??? Ja bym nie mogła...

Gość oioiiiiiiiiiiii
Sikam ja i moj mąż, moi znajomi tez ,ale niektorzy sie wstydzą i nie przyznają, inni mowią o tym wprost

Gość Dziwni ludziee-
Ja też nie widzę nic złego w sikaniu w wodzie w basenie. Tak samo jakoś mnie to nie brzydzi.

Gość no to juz wiemy
A jak tylko sie sika do basenu mocz jest baktrionójczy i zdrowy,podczas wojny sikano na otwarte rany zeby uchronic rannego przed zakarzeniami,zapraszam do normalnosi czyli sikania w wodzie

Gość no to juz wiemy
A jak tylko sie sika do basenu mocz jest baktrionójczy i zdrowy,podczas wojny sikano na otwarte rany zeby uchronic rannego przed zakarzeniami,zapraszam do normalnosi czyli sikania w wodzie

Gość batta
czyli wychodzi, że sikanie do basenów jest zdrowe??

Gość hhhfhhf
No nie wiem, mam inne zdanie!

Gość acooooooooooooooo????
Ja wczoraj sikłam z dwa razy...

Gość no to już wiemy
hhhfhhf,masz prawo do własnego zdania,ale to ze masz inne zdanie nie oznacza wcale ze sikanie do basenu jest złe

Gość A ja mam inne zdanie.
Co prawda nigdy nie sikałam do basenu,ale nie brzydzi mnie to jakoś bardzo,że ktoś sikał. Przecież ludzie tam są filtry i ta woda się caly czas oczyszcza. Poza tym chlor też jest bakteriobójczy.Czy wy w ogóle nie myślicie?

Gość DIE DAME
no tak chlor jest ale co z tego same siki nie znikną dalej tam są, co najwyżej w innej proporcji. No ale w ogóle, sam fakt pływania w odzie w której naszczało kilkadziesiąt osób, nie brzydzi Cię to??? Fujjjj....

Gość Magarjjjj
Dobre sobie

Gość Messsssssska
Ja lubię puszczać bąki w wodzie, fajne bąbelki wtedy idą. Trzeba tylko uważać aby nikt nie widział, bo trochę obciach. Siknąć też się zdarza.

Gość Magnolia-a
Ja tam zawsze sikam do wody i tyle.

Gość Olek z TM.
Ja też.

Gość ratkos19
Ja leję aż miło :D

Gość gość
1. Mocz nie barwi się na basenach, to wymysł filmowy. Pot ma podobny skład do moczu i jeśli barwił by się mocz to i pot, a wtedy to cały basen był by kolorowy. 2. Do wody w basenach dodaje się Chlor, zabija on wszystkie zarazki bez wyjątków, nikt z ludzie nie jest w stanie wyhodować takich kozaków żeby przeżyły. 3. Mocz jest nie szkodliwy dla ludzkiego życia 4. Na basenach są filtry. 5. Jeśli czujesz zapach chloru to znaczy że jest go za mało ! Żeby odczuć faktyczny zapach chloru to połowa basenu musiała by być nim zalana, jeśli czujesz go to znaczy że jest go za mało i nie daje rady zabić wszystkich bakterii. Aaa i zapomniałem, wielu medalistów światowej sławy przyznało się do sikania w basenie.

Gość Maaccc32
Ja tam zawsze szczam do basenu :) I chce mi sie sikac bardzo czesto bo duzo nurkuje i wode polykam i czasami w ciagu 2 godzin z 5 razy mi sie zachce to staje w jakims kacie i zalatwiam wc :D Raz moj wujek mi mowil ze jego kolega przyszedl pijany na basen i zesral sie w gacie to otworzyl gacie i gowno do gory poplynelo ,oni szybko uciekli :D Bylem z kuzynka na basenie i ona mowi ze idzie do wc a ja to sikaj tutaj ,a bylismy w jaccuzi i ona wyszla i weszla do basenu ,stala tam z 20 sekund i przyszla i mowila ze juz :D Ja tak samo nie kapie sie przed basenem i czasami pierdze to takie fajne babelki sa :)

Gość gość
Ja to nawet mala kupkę zrobilam raz. Na szczęście nikogo nie bylo w poblizu i się oddalilam.

Gość gość
A ja szczam do basenu i nic.

Gość gość
Dlatego nie chodze na baseny...jak dowiedzialam sie ze 2/3 moich znajomych sika do basenu to pomyslec ile tam moze plywac szczochow :O

Gość gość
Ja sikam :P Słyszałem coś o jakiejś substancji,że jak się nasika to woda się zabarwia,ale narazie nie byłam na takim basenie gdzie takie coś mogło być,byłam w życiu na 5 różnych basenach krytych i 3 tych na zewnątrz,wszystkie przetestowałam ( w sensie załatwiłam się :P ) ,były "bezpieczne" ;)

Gość gość
jestescie obrzydliwi

Gość AlaAla33
dzisiaj byłam się opalać na basenie odkrytym sikałam w wodzie kilka razy, wchodząc do wody się ochłodzić przy okazji to robię... moje dwie koleżanki robiły to samo... wydaje mi się, że dużo kobiet tak robi i sika w basenie (naprawdę niewiele kobiet korzysta z toalet na basenie)

Gość gość
Faceci szczają i śmierdza powinien byc zakaz wpuszczania facetów w takie miejsca