Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jarek6776

Kwiaty od nieznajomego!!

Polecane posty

Kto kiedyś dostał kwiaty od nieznajomego??!! Dostarczone przez posłańca??!!

Gość Dankaaaaaaaaa
moze dostales kwiaty od wielbiciela

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Kobieca logika wtedy im podpowiada że jesteś zdesperowanym frajerem ! im więcej kwiatów tym mniejsza szansa intymną relację. Krótko mówiąc wyślij kosz róż a nie zamoczysz u niej już :D

Tak dostałem kiedyś kwiaty od jakiejś Nieznajomej. Kwiaty i liścik a w liścilku terść!! Ktoś cię poznał i pokochał i kwiatuszka tobie ślę. Może przyśnię ci się kiedyś w najpiękniejszym twoim śnie. Chciałabym poznać twoje myśli, może w innej kochasz się. Ten bukiecik ci posyła ktoś kto bardzo kocha cię. Ja narzucać się nie lubię lecz wciąż gościsz w moich snach. Chciałabym poznać ciebie bliżej i me serce tobie dać. Mimo iż mineło kilka lat do dziś nie wiem od kogo były te kwiaty.

Do powyższego tekstu!! Widać że nie jesteś romantykiem!! Taki bukiecik nie ukrywam był bardzo miłym dla mnie zaskoczeniem. Sam też już kilka razy posłałem kwiaty przez posłańca kobietą ktorę mi się podobały. Niewiedząc czy jest zajęta czy wolam posyłałem jej kwiaty z liścikiem.

Bo po pierwsze romantycy nie zmaczają, a po drugie miłość romantyczna jak u Wertera to miłość niespełniona. Tragedia bohatera romantycznego jak w Cierpieniach... u Goethego bohater cierpi ogląda z daleka swą ukochaną ona bierze ślub z jakimś gałganem z wyższego stanu a on popełnia samobójstwo niezaznawszy smaku miłości. W dupie z takim romantyzmem. Wolę wypić z dziewczyną wino / piwo bez przesadnego czarowania :D A na kwiaty też się znajdzie czas ale uwaga nigdy na początku znajomości spłoszysz ją jak myśliwy z gwizdkiem na kaczki spłoszy zająca :D

Picie wina czy nawet piwa z dziewczyną też może mieć romantyczne oblicze. N.P Przy zapalonych zapachowych świcach nastrojowej muzycie z przyciemionym światłem i palącym się ogniu w kominku!!

Jakby Cię było stać na kominek z otwartym ogniem w mieszkaniu to byś nie pisał na tym forum :D