Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_14

mam 14 lat i chyba jestem w ciąży!!

Polecane posty

Gość tka mała jedna
a kiedy macie zamiar rozmawiac z rodzicami.daj znać jak się potoczy.

Gość ona_14
jutro będziemy rozmawiać z rodzicami... po rozmowie na pewno napiszę co i jak...

Gość ona_14
jestem już po rozmowie z rodzicami... Tato się strasznie zdenerwował mama milczała... lecz po 10 minutach krzyku zaczęliśmy normalnie rozmawiać... moi rodzice powiedzieli że urodzę to dziecko i oni będą się nim opiekować i łożyć na jego utrzymanie... 2 miesiące przed porodem będę uczyła się w domu.... w poniedziałek idę do lekarza sprawdzić czy z dzieckiem jest wszystko w porządku..

o żesz kurwa ja pierdole :D:D powiedz starym że nie wiedzą co robią :D będą ci bacha bawić a ty dalej będziesz się pieprzyć z kim popadnie :D BOSKO

Gość Shineonme
Ale pierdolicie glupoty, takie jestecie madre a kazda z was pewnie dziewictwo stracila rok przed nia albo po niej pierdoleni egoisci a dziewczyna szczera napisala ile ma lat a mogla sklamac zawistni polacy

Gość a ileeee
Ile Twoj chlopak ma lat? Pracuje? Trafic do prokuratury i tak musi, i zeznania takze bedziecie musieli zlozyc, ewentualnie prokuratura moze umorzyc i jedyne czego sie pozbedziecie to sprawy w sadzie. Ciesz sie , ze rodzice Ci pomoga:) Bedzie dobrzE:)

ojciec dziecka ma 15 lat...więc sam jest dzieckiem i przestańcie ją straszyć ta prokuraturą jakby co najmniej 40 letni facet jej tego dzieciaka zmajstrował... autorko, trzymam kciuki, po Twoich wypowiedziach wnoszę że jesteś i tak bardzo dojrzała jak na swój wiek i mam nadzieje że CI sie poukłada :)

Gość ona_14
wczoraj byłam u lekarza sprawdzić czy z dzieckiem wszystko w porządku.. i okazało się ze ciąża jest zagrożona ... mogę jej nie donosić... wyszłam z płaczem od lekarza:(

kolejne dziecko w ciazy... ja pie*dole. ja dopiero okres dostalam jak mialam 15 lat. 14 lat to ku*wa dziecko. nie wiem jak Cie starzy wychowali. Mam nadzieje ze to prowokejszyn.

i dobrze ze ciaza zagrozona. biedne dziecko. a Ty moze dostaniesz jakas nauczke, zeby sie nie pieprzyc w tak mlodym wieku. Chociaz skoro juz dajesz du*y to to sie nie zmieni. Zal

pysiulek911 -kochana ty moja nie deneruwj sie tak bo jeszcze do porodu twoje troche czasu:) wies ztu dziecko nie jest nic winne skoro juz jest w ciazy powinna poniesc konsekwenscje...koniec bedzie z kolezankami z imprez i wogole...dziecko to spora odpowiedzialnosc

Gość ona_14
nie wiem dokładnie.. bo jak się dowiedziałam że moge poronic to od razu wyszłam..

od razu sie nie wychodzi od lekarza tylko czeka sie az dobrze wytlumaczy i przepisze leki na podtrzymanie i wogole

Gość ala_ma_kota_asa:)
ciąża w takim wieku zawsze jest zagrozona i jest ryzyko poronienia ... za młody organizm matki ... a czy lekarz zawiadomił policje ???? ciąża w wieku 14 lat według prawa polskiego jest wynikiem przestepstwa ...

Gość Lux de Lux
jak to wyszłaś dlaczego?

pysiulek- mniej jadu jak na przyszla matke to delikatnosci w tobie zero. na jakiej podstawie osadzasz to dziewczynke bo co mloda jest? rownie dobrze ja moge powiedziec ze z ciebie bedzie denna matka bo wulgarna jestes. a co jak twoja corka w taki klopot wpadnie??? tez ja nazwiesz dziwka? a co jakby ktos powiedzial ze szkoda ze twoje dziecko sie nie poroniło hm? troche empatii zycze mloda nie martw sie - moja ciaza tez byla zagrozona od samego poczatku - trzeba sie oszczedzac, nie stresowac i bedzie dobrze;)

do Doti:) dzieki kochana za wsparcie:* moja siostra ma 14 lat. I dlatego nie miesci mi sie w glowie ze to dziecko jest w ciazy.

Gość ona_14
lekki na potrzymanie ciąży mam już... mama tam została i wzięła receptę.. mama też załatwiła tak zeby lekarz nie powiadamiał policji... wiem że teraz muszę się oszczędzać..

Gość ala_ma_kota_asa:)
no to życzę lekarzowi dużo szczęścia bo jak sprawa się wyda a napewno tak będzie to biedak trafi pod sąd za ukrywanie przestępstwa a w mysl polskiego prawa każdy na obowiązek zgłosić fakt przestępstwa na policję lub do prokuratora

tyle jadu, bo widze czasami takie dziewczynki z wozkami. a Wy wszyscy jej bronicie. Moze medal jej dajcie? Hm, a potem najlepiej postawic pomnik bo jest taka dzielna bo wpadla w wieku 14lat i chce urodzic.

pysiulek dokladnie to sie nie miesci w glowie...no ja w tym wieku tez dostalam @ a nie wyobrazam sobie jakbym miala byc w ciazyy szok..

jak bedziesz w moim wieku twoje dziecko bedzie mialo 16 lat...jejku szok...nie moge sobie tego wyobrazic, ja mimo ze mam 24 lata jestem w ciazy to ciezko mi uweirzyc ze bede miala dzidzie

kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale wydaje mi sie czasami, ze gadacie tak jakby ciaza to byla (przepraszam za okreslenie) ospa albo cos co zdaza sie kazdej bez powodu a ona taka biedna bo ja 'dopadla' w tak mlodym wieku...

Gość hdfowiehr[we
do doti jak dziecko bedzie mialo 16 lat, to ona 30, a Ty masz 24??????

ja niewidze problemu skoro ma pelne wsparcie w rodzicach ktorzy postanowili pomoc. dlaczego niby odpowiedzialnosc ma sie tyczyc tylko i wylacznie wieku powyzej 25 lat hm? nie jedna duzo starsza osoba zachowuje sie duzo bardziej szczeniacko... ile tu bylo tematow gdzie 20 paro latki pisza ze wpadly i beda usuwac no co stalo sie jest w ciazy i nie ma co rozprawiac ze za wczesnie z seksem takie czasy