Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robię se ankietę

Na jakim PORTALU RANDKOWYM poznałyście swoją Miłość?

Polecane posty

Gość robię se ankietę

gdzie najlpeiej się zalogować?? czy faktycznie na sympatii?? mam wrazenie ze tam weikszość to zwykłe cwaniaczki

Gość małgotśka001
logują sie tylko nieudacznicy :o daj spokoj nie rob z siebie ofiary

Gość robię se ankietę
dlaczego niudacznicy??ja się nie uważam za nieudacznika a chce się gdzieś zalogować bo niestety nie mam innej mozliwosci na poznawanie nowych ludzi. Mam już 30 lat wiec chyba warto sobie jakoś tez pomóc..?

Gość robię se ankietę
Niestety tak mi się życie ulozyło, że po wieloletnim zwiazku który miał doprowadzić do ślubu, doprowadził do rozstania . Nie jestem jakąś nieudacznicą, poza tym jestem atrakcyjną kobietą ale neistety nie ma już takich mozliwości jak kiedyś zeby wyjśc gdzieś z koleżanką czy na jakaś imprezę. W moim wieku to już chyba niestety tylko internet?:-)

Gość robię se ankietę
A więc ponawiam pytanko, na jakim poratlu wam udało się poznać swoją miłość??

Gość ;)(;
sprobuj na fotka.pl chociaz zauwazylam ze ten portal strasznie na psy zszedl ale moze akurat

Gość Arnold ZBOCZEK
ja mam konto na sympatii, ale w zasadzie tylko czasem się loguje na nim i to wszystko, tam jest troche dziwne bo nie wiadomo czy ktoś ma wykupiony abonament czy nie ma i pisząc coś do drugiej osoby nie wiemy czy nie ma abonamentu dlatego nie odpisuje czy raczej nei chce z tobą pisać, ale też mam 25 lat i coraz żadziej sie gdzieś wychodzi i umawia ze znajomymi szkoła ukończona i ciężko kogoś poznać...

Gość Arnold ZBOCZEK
sry za błędy...

Gość sialajajaja
ja swoją drugą połowe poznałam na sympatii :) i sobie chwale chociaż poprzednie "zdobycze" były raczej średnio trafione

Gość niekonieczny
a myślałem, ze na tych portalach to o niezobowiązujący seks chodzi :( co się z tym światem porobiło, miłości w internecie szukają:)

Gość robię se ankietę
niekonieczny to może pochwal się gdzie ty znalazłeś swoją miłość, co?:-) A co do sympatii, mam tam juz jakis czas konto i spotkałam się z kilkoma facetami ale to byli zwykli cwaniacy szukajacy raczej przygód niż stałej partnerki. Zresztą wiekszośc tam faceetow ma konto zarejestrowane od kilku lat, co dla mnie jest podejrzane. Jakoś nie wierzę w to ze przez 2-3 lata facet nie potrafi sobie znależć dziewczyny. I mówie tu o atrakcyjnych facetach.

Gość miałam konto
Nie zrażaj się, ale patrz z przymrużeniem oka na to co faceci o sobie tam piszą. Kłamią wszyscy, tak jakby nie wiedzieli, że przy pierwszym spotkaniu i ... pierwszej rozmowie wszystko się wyda.