Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a nie z powodu ciazy:D ?

ile jest takich kobiet na forum ktore braly slub bo chcialy

Polecane posty

Gość izoterma28
Ja tez z miłości, 2 lata temu, a teraz id ponad roku próbuję zajść w ciąże i nie mogę, ale ślubu nie żałuję, mam wspaniałego męża:)

no i ja przyłącze się do grona mało oryginalnych synek pojawił się 7 lat po naszym ślubie

a my mamy synka 14,5 miesięcznego i zamierzamy wziąć ślub w czerwcu, dziecko było planowane i wyczekiwane, ale ze ślubem nam się nie spieszyło... nigdy w życiu ne wzięłabym ślubu w ciąży i z powodu ciąży...byłoby mi potem wstyd przed własnym dzieckiem powiedzieć mu "wiesz, musiałam...bo T y się miałeś pojawić" nie biorę tez ślubu kościelnego mimo nacisków jednej strony rodziny - mimo jej gróźb że zignorują to wydarzenie...nie chcą przyjść - ich sprawa, nie będe uprawiac hipokryzji bo ktoś sobie coś ubzdurał ślub jest nasz i będzie taki jak my chcemy :)

To i ja dołączę-synek nam się urodził na drugą rocznicę (no trochę się spóźnił). Ślub z miłości, dziecko również z miłości i wszystko dokładnie zaplanowane. Jaheira-a przyślesz zaproszenie :p

Gość mama dwojeczki
Ja :) Razem jestesmy 12 lat, po slubie 7 lat, synek nasz ma 2,5 roku, a corcia niecale 5 miesiecy :)

Gość do mi re sol
Ja:) dziecko pojawiło się 3,5 roku po ślubie:p

Gość mireczkaa
a ja w ogóle nie chciałam ślubu a mam prawie trzyletnią córkę :):) Myślę, że ludzie biorą śłub przed urodzeniem się dziecka bo sądzą, ze wtedy formalności są łatwiejsze. Np. po porodzie, zeby zarejestrować dziecko może pójść sam mąż- jeśli ślubu nie ma musi iśc mama i tata.

Gość tzy
wzielam ale juz zgubiłam

Jak dla mnie to nie ma związku-a przynajmniej nie powinno być związku między ślubem i ciążą. Nie uznaję brania ślubu,bo dziecko-albo się chce brać ślub albo nie i pojawienie się dziecka na świecie nie powinno mieć z tym nic wspólnego...

Gość niebieska kołdra
ja niestety nie :P ale za to chłopak oświadczył mi się w październiku a w lutym zaszłam w ciążę, ślub w czerwcu :) planowaliśmy go dopiero na następny rok ale i tak fajnie :)