Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnakafeteria

czy ta fantazja to nie za duzo?

Polecane posty

Gość dziwnakafeteria

hej. Chcialabym spelnic jedna ze sowich fantazji z moim partnerem ale wciaz sie wstydze:/ Otoz chcialabym abysmy oboje sie masturbowlai na oczcah partnera rownoczesnie- ale gdy bede juz bliska organizmu chcialabym zeby mnei zaspokoil ustami i placami , a gdy on bedzie blisko chcialabym dokonczyc ustami i wyssac z niego wszytsko. Porblemem jets to ze wstydze sie przed nim masturbowac:(

Sprobuj a wstyd ci przejdzie.Polecam jest zajebiscie.Nie bedziesz zalowac

Gość dziwnakafeteria
ze wstydze sie przed nim masturbowac ale walić się z innymi na lewo i prawo to już nie

A nie chciałabyś tak, żeby on Cię położył na ławie, rozchylił delikatnie Twoje nóżki i zaczął Cię masturbował, tzn. pieścić swoimi paluszkami Twoją cipkę, drażnić ją. Później mógłby ją lizać, całować, wkładać paluszki - a następnie Ty byś się masturbowała - przy czym on również, bo taki widok by go niesamowicie podniecał. No i gdybyś już dochodziła to wtedy wsunąłby swojego kuksańca i ruchami posuwisto-zwrotnymi doprowadził Cię do orgazmu, posiadając odpowiednie wyczucie - mógłby w tym samym czasie zalać Cię spermą.

Gość dziwnakafeteria
Ruiz I like it:)

Gość dziwnakafeteria
Inez tak malo ci trzeba? heheh

INESS66 - czyli jeszcze pomoc się przyda ;) No bo przecież mogłabyś też na ulicy spotkać niesamowicie przemokniętego i niesamowicie przystojnego obcokrajowca, który się zagubił. Wzięłabyś go ze sobą do domu, przygotowała gorącą herbatkę i oczywiście zdjęła jego ciuszki, by je wysuszyć. I w tym momencie - poczułabyś, że masz mokro. Dlaczego? Czy tylko dlatego, że jego ciało jest tak wyśmienicie wyrzeźbione, że lepiej już być nie może? Czy może dlatego, że Twoja wizja tego, co nastąpi jest tak przyjemna, że na samą myśl posiadania takiej wizji soczki zaczynają się wylewać? A jaka to wizja?

Tutaj nie ma szansy się rozwinąć. A na żywo to Ty byś była tą przemokniętą, to ja bym Cię wziął do siebie i zdejmował z Ciebie ciuszki. I też byś miała mokro, czy to przez wyśmienicie wyrzeźbione ciało, czy też przez wizję tego, co nastąpi - obojętnie. Bo Twoja przyjemność byłaby dla mnie drugorzędna, ważniejsza dla mnie byłaby moja przyjemność, która wynika z dawania przyjemności. A w jaki sposób można ją dawać? Taki, siaki, owaki, jednym słowem wieloraki. Czy bym lizał Twoją cipkę, usadowioną na stole, pod ścianą, na łóżku, na podłodze - nieważne. Ważne, że bym wylizał jej każdy milimetr, zagłębiał się w miejsca, w które nikt jeszcze nigdy nie dotarł, wirował językiem to tu, to tam, doprowadzając Cię do nieziemskiej rozkoszy. Jedyne, czego oczekuję - to Twoje jęki, pomrukiwanie, bo to mi sprawia przyjemność. A 66 też by można zrobić ;)

Mnie by się spodobało, gdybyś ubrała sukienkę i na mnie, okrakiem, usiadła. Czy to przodem, czy tyłem, obojętnie. Jeśli tyłem, to bym chwycił Cię za piersi - a Ty, delikatnie, byś kręciła tyłeczkiem, czując, pod nim, coś twardego. Wsunąłbym dłoń pod Twoją spódniczkę, głaskał Twoje uda, od czasu do czasu zahaczając o cipkę, drażniąc ją. Całowałbym Twoją szyję, opuszkami palców zaznaczał swoją obecność na Twoich plecach, przyciskał do siebie. Też się podobało?

Gość Wiktoria_23
Ehh teraz to się też rozpaliłam a już miałam iść spać.... Jak tu teraz zasnąć ;)

Gość misterrr
wiktoria:P jestes wilgotna?

Gość Wiktoria_23
Domyslalam się że tak... heh zaraz sprawdze.... i może nie skończy sie tylko na sprawdzaniu....

Gość misterrr
wiktoria sprawdz i powiedz:P

Gość Wiktoria_23
Co to? Przeczytałam ten temat, było kilka ciekawych wypowiedzi więc lekko mnie to podnieciło... Wiadomo bez przesady bo to tylko tekst, ale jakoś mam ochote kontynuować to podniecenie

Gość misterrr
a mi sztywnieje jak czytam jak sie podniecacie...:P

Gość Wiktoria_23
Ja też jestem... i mam ochotę na więcej.... :)

Gość Syrenka Ariel
Kolego pisz dalej, nie przerywaj

Gość misterrr
wiktoria masz gg ?

Gość Wiktoria_23
misterrr hmm mam... ale poki co tu jest ciekawiej :P bardziej anonimowo.... A ja mam juz teraz mega ochote na coś... a pozostaje mi chociaz czytanie :)

Gość Wiktoria_23
heh wiem że może byc ciekawiej :P narazie może ktoś mnie tu zaciekawi :P Hmm mam ochote na coś przyjemnego.... :P