Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksenia wojownicza

Kurde po co z nim poszłam do łóżka?

Polecane posty

Gość Ksenia wojownicza

Kurcze poszłam do łóżka z facetem,kórego poznałam tydzień wcześniej u koleżanki, tzn to jej brat. Potem zadzwonił i znów wylądowaliśmy w łóżku i zawsze tak kończyły się nasze spotkania, a było ich 3. Teraz on w pracy ma jakąś impreze i koleżanka powiedziała, że zaprosił jakąs dziewczynę. On pózniej powiedział, ze zaprosił ją jak mnie nie znał, a tearz głupio mu powiedziec zeby z nim nie szła.

Gość Ksenia wojownicza
szkoda, ze nie z moimi

Gość sdfg
ale ty jesteś tylko do łózka

Gość nocosTY
w dodatku na telefon:)

Gość asc
sama siebie nie szanujesz, a chcesz żeby inni Cie szanowali?

Gość czemu ja nie moge miec
takich kolezanek ktore sa gotowe na kazdym moj telefon przyleciec do mnie z gumkami w paszczy :(

Gość Ksenia wojownicza
Mnie się wydaje, ze on mnie lubi, nawte ejgo siostra powiedziała że wpadłam mu w oko. A ta laska to jakaś jego długoletnia koleżanka, ponoć już kieckę kupila i chcę dobrze wypaść bo stara się o pracę w jego firmie, ma nadzieje , że może z szefem pogada. ale i tak mi przykro.......

Gość niereformowalny
musisz wiedzieć że faceci szybko się nudzą,cały czas musi się coś dziać..to Ty,to Ona..przy jednej misce nikt nie wytrzyma za długo.

Gość Ksenia wojownicza
Ja nie jestem na telefon. Poprostu tak wysżło, on mi się już od dawna podobał Ponioslo mnie, bo za szybko poszliśmy do łóżka, a potem to juz sama rąk od niego nie moglam odczepić. kurde no, zależy mi na nim........ ale co teraz mam walnoć focha i się juz do niego nie odzywać? czy poprostu przeczekać ta impreze?

Gość jizasza
walnij focha potem mu obciągnij żeby o tej cizi zapomniał

Gość mireczkaa
przeczekaj imprezę i tyle. Skoro tej koleżance zależy na pracy w jego firmie, zna ją długo to po co masz wychodzić na zazdrośnicę? Czas pokaze czy między Wami coś będzie:)

Gość po imprezie zadzwoni
i polecisz do niego jak bura suka jka będzie mial jakies wyjście "słóżowe" to znów cie nie zabierze, bo sie ciebie wstydzi, o pewnie brzydka jesteś. Jakbys ładna byla to facet chciałby sie pochwalić że ma taką niunię na każde zawołanie, a paszkwila ukrywa, woli starą kumpele. Ile wy macie lat kolezanko?

Gość Ksenia wojownicza
ooo wypraszam sobie , nie jestem na każde jego zawołanie, to nie tak ze on tylko sex chciał, ja też chciałam i dobrze mi z nim było. I brzydka nie jestem, nie ma się kogo wstydzić, nie jeden by z taką laską jak ja chciał się pokazać. Może modelką nie ejstem, ale do brzydkich nie należe.

Gość Ksenia wojownicza
i mam bardzo ładną cipkę :)

Gość Ksenia wojownicza
podszyw... ale masz racje

wrzuc sobie na luz, nie jestes z nim i do tej pory spotykaliscie sie ze soba jak mieliscie ochote na seks wiec to nie sa jakies zobowiazania i on moze sobie brac na impreze kogo chce

Gość Ksenia wojownicza
ale ja chcę żeby brał mnie, bo mi najzwyczajniej zalezy na nim jak mam się po tej imprezie zachowywać, jakby nic się nie stało? boje się, takeij sytuacji ze on będzie chcoiał mnie tylko do sexu, a ja chce czegos więcej..........

Gość Ksenia wojownicza
ja nie poszłam na taki układ, poprostu tak się zdazrzyło. raz poszliśmy na kolację, a potem do niego.....no i był sex. A raz jak moich rodziców nie było, on wpadł na kawę no i wylądowaliśmy w łóżku. Ciągnie nas do siebie, a moze bardziej mnie do niego, ale przy nim nie mogę wytrzymać. Wiecie ja mialam chłopaka z którym byłam rok, a sexu nie uprawialiśmy ani raz, jakieś tylko macanki. Potem chodziłam dwa miesiace z innym i z tym się przespalam, ale to było tylko 3 razy za te dwa miechy. A tego tak krótko znam a już 3 razy poszłam z nim do łóżka i zżadnym nie roiłam tego co z nim. Kurde tak mi zawrócił w głowie......

Gość wiec od tej pory nie sypiaj
z nim . Po imprezie zadzwoni , bedzie chcial seksu . Spotkaj sie z nim , ladnie , pieknie ,gadka szmatka i tyle . Z seksem halt. Przystopuj i mu nie dawaj , moze sie kapnie o co chodzi . Albo pogadajcie szczerze . Ale jezeli ci na nim zalezy to wyhamuj z seksem , na jakis czas ,az sobie pewne sprawy wyjasnicie. Musi wiedziec ,ze nie jestes tylko do lozka i na telefon .Ale to ty musisz rozegrac !

Wlasnie, jak sie z nim spotkasz to niech to spotkanie nie konczy sie na seksie ! Nie dawaj mu wszystkiego od razu badz trroche niedostepna w tych sprawach moze bedzie cos z tegoo a moze jemu chodzi tylko o seks i tego nie zmienisz ;p jak mu zalezy na tobie too bedzie chcial kolejnych spotkan bez wzgledu na to czy bedzie seks czy tez nie ;p

Wlasnie, jak sie z nim spotkasz to niech to spotkanie nie konczy sie na seksie ! Nie dawaj mu wszystkiego od razu badz trroche niedostepna w tych sprawach moze bedzie cos z tegoo a moze jemu chodzi tylko o seks i tego nie zmienisz ;p jak mu zalezy na tobie too bedzie chcial kolejnych spotkan bez wzgledu na to czy bedzie seks czy tez nie ;p

Gość sdfg
juz mu dała wszystko od razu

Gość Ksenia wojownicza
to będę musiała z nim spotkać się na jakimś neutralnym gruncie, o ja przy nim małpiego rozumu dostaje, tak mnie pociąga,a on to umie bardzo dobrze wykorzystać. Sama nie wiem, jakoś tak mi głupio, że na ta impreze mnie nie bierze, na sama myśl że będzie tańczył i obejmował jaką starą prukfę to mnie roznosi.

Gość sdfg
a tamta to- stara prukfa ?

Gość takie tam duperele nic więcej
też kiedyś tak szalałam z pewnym facetem...nawet został moim mężem...ale to było kompletne nieporozumienie: seks odlotowy a codzienność do dooopy :( po imprezie nie leć na jego skinienie, focha walnij jak najbardziej, niech nie czuje się taki pewien Twoich względów, a potem zobaczysz :)

Gość mireczkaa
e tam, ja z moim facetem przespałam sie na pierwszej randce, a razem jestesmy juz 9lat:) Dasz radę. I skoncz z tym małpim rozumem- chcesz z nim być to niech on sie teraz troche postara.