Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ksenia wojownicza

Kurde po co z nim poszłam do łóżka?

Polecane posty

Gość Ksenia wojownicza
Ona chyba w jego wieku jest, bo jego siostra mówiła, ze oni razem na studia chodzili. Nawte mnie nie wkręcajcie, ze on z nią coś mógłby...........bo się załamie, a już nie wspominając o moim poczuciu wartości..... kurde załuje , ze wogóle z nim tak szyko się przespałam, moglam trochę poczekac

Gość wiec od tej pory nie sypiaj
jw, zgadzam sie z powyzszym

Alee dlaczego ona ma sie obrazac oo co niby ? oni nie sa ze soba i on moze sobie robic co chce ... sama mu wskakiwala do lozka i koles to wykorzystal i to oznacza ze on ma jakies zobowiazania co do niej i ma sie czuc winny ze nie zabral jej na impreze pozatym tamtej obiecal wczesniej

z powyzszym z ,,czyli takie tam duperele,,

nie to zeby sie bardzo obrazila , ale niech pokaze ze jest nie tylko do seksu . I nie musi mu do lozka wskakiwac. Niech facet troche pomysli

Gość Ksenia wojownicza
No ale z nią nie jest w intymnych relacjach jak ze mna. Focha napewno strzele, tym że dowiedziałam się od jego sisotry nie od niego.

Bo jebnee. .. tak i jeszcze zgrywaj rozkapryszona dziewczynke bo nie dostalas tego co chcialas poznalas kolesia wskoczylas mu do lozka i myslisz ze to juz wielka milosc hmm no moze z twojej strony ale nie wiadomo czy on tez tak uwaza ... gdyby cie traktowal powaznie to mysle ze by cie zabral na te impreze widocznie tak nie jest wiec nie daj po sobie poznac ze cie to boli czy cos bo to na nim wrazenia nie zrobi

Gość mireczkaa
o matko, ale masz problem!! Jeśli wiesz kiedy ta impreza to zapytaj go czy się spotkacie akurat w tym dniu- i zobaczysz co Ci odpowie!! Da Ci to do myslenia. A fakt, ze szybko wylądowaliście w łózku raczej nie wpłynie na to, czy będziecie razem czy nie.

Gość Ksenia wojownicza
Jak go zapytałam o tą impreze to powiedział właśnie, ze idzie z koleżanką, która chce niby pracę w jego firmie i nie może jej teraz powiedzieć żeby nie szła, bo mu głupio. Tak, że ja już mu o tym pisałam, ale on by o tym nie wspomniał gdyby jego sis się nie wygadala.,

Gość ile ona ma lat
ze piszesz ze stara prukfa jest? moze to pan do towarzystwa, a od ciebie jeszcze nie bierze

i wez sie ogarnij moze on ma cie jeszcze przeprosic co ? za to ze nie zabiera ciebie? hah daruj sobie

Gość ile ona ma lat
pisałam już ze jest w jego wieku, no taka stara to nie jest:P 31lat ale że jestem wsciekła to sobie na niej przynajmnjei tak uzyje.

Gość mireczkaa
to nad czym Ty się zastanawiasz??? Koles się wytłumaczył, Ty tłumaczenie przyjęłaś. Skoro Ci to nie pasuje to mogłaś mu o tym po prostu powiedzieć. Wrzuć już na luz i tyle. Nie wiem w sumie czy Twoj problem to ta impreza czy ten seks- pogubiłam się :)

kobieto, zrozum prostą prawdę: jak pchasz się facetowi do wyra po pierwszej "kolacji" to nie oczekuj niczego innego niż to, że uzna Cię za łatwą. A jak pchasz się do wyra za każdym razem jak znajdzie czas, żeby się z Tobą spotkać to nie oczekuj, że nie będzie Cię traktował jak na telefon. Normalnych związków nie zaczyna się od łóżkowych igraszek, więc na Twoim miejscu na nic szczególnego bym nie liczyła.

poza tym jasne, że facet woli na oficjalną imprezę wziąć sprawdzoną koleżankę niż łatwą, przygodną panienkę, która nie wiadomo jak się może zachować jak jej alkohol w dekiel palnie.

Zachowuj sie jak osoba dorosla o ile nia jestes a nie jak gowniara ok ? On ma prawo wychodzic na impreze z kim mu sie zywnie podoba i w dodatku byl z nia umuwiony wczesniej a wiec sorry ale chyba nie bedzie jej mowil ze ma z nim nie isc tylko dlatego ze jakas laska ktora od czasu do czasu posuwa jak ma chcice sie o to focha ... taka prawda wiec wrzuc sobie na luz i zachowuj sie normalnie to tylko impreza moze na nastepna zabierze ciebie chyba ze mu sie znudzisz albo zrezygnuje z dalszych spotkan bo zachowujesz sie teraz jak jakas zazdrosna nastolatkaa Gdyby chcial isc z toba to by ci to powiedzial !!!!!!!!!

Gość Ksenia wojownicza
oooo to pojechłeś po pierwsze: nie ejstem łatwa, może dla niego owszem,ale to zdarzyło mi się pierwszy raz pod drugie: zachowac się umie Chodzi mi radziej o imprezę, bo jakby mnie wziął to znaczyłoby ze coś więcej dla niego znaczę niż sexx. A tak sama nie wiem, jak okaże się że tylko o sex mu chodzi, to zła na niego będę , a najbardzioej na siebie.

Gość mireczkaa
Wytłumaczył się dlaczego idzie z inną babką. Gdyby miał Cię gdzieś to temat by olał. Skoro masz wątpliwości to przestań z nim sypiać i zobaczysz, czy będzie szukał kontaktu z Tobą.

no ale skoro dla niego byłaś łatwa to on tak o Tobie myśli, tak Cię postrzega. A z tego co widzę w otoczeniu żaden facet nie traktuje poważnie kobiet, które od razu pchają się do łóżka. Jest sam, skoro Cię przeleciał to pewnie jesteś dla niego atrakcyjna, jesteś dostępna, kiedy mu pasuje, więc będzie korzystał póki nie trafi się ktoś lepszy. Nie licz na uczucia wyższych lotów, bo sobie tylko tyłek obijesz.

no ale skoro dla niego byłaś łatwa to on tak o Tobie myśli, tak Cię postrzega. A z tego co widzę w otoczeniu żaden facet nie traktuje poważnie kobiet, które od razu pchają się do łóżka. Jest sam, skoro Cię przeleciał to pewnie jesteś dla niego atrakcyjna, jesteś dostępna, kiedy mu pasuje, więc będzie korzystał póki nie trafi się ktoś lepszy. Nie licz na uczucia wyższych lotów, bo sobie tylko tyłek obijesz.

To spotkaj sie z nim ale nie idz z nim do lozka zobaczysz jak bedzie ... na jakis czas sobie odpusc jak wyniknie z tego cos powazniejszego to wtedy czemu niee ale i tak w jego oczach jak na razie jestes latwa

Gość mireczkaa
e tam, przesadzcie. Może się okazać, że facetowi zależy, a Wy już wyroki wydajecie:) Ale najlepszym sposobem jest sprawdzenie- odstawienie i poczekanie co z tego wyniknie. jeśli dwoje ludzi świadomie idzie do łóżka to nie ma co kwalifikowac łatwa/niełatwa. Takimi schematami tylko dzieciaki żyją- na pierwszej randce nie, ale na czwratej już nie będę łatwa. Sprawa indywidualna.

Gość Ksenia wojownicza
tak zrobie, przetrzymam go i na paru spotkaniach nie pójdę z nim do łóżka i zobacze czy jeszcze będzie się chciał ze mną spotykać. I wiecie od jest kilka lat ode mnie starszy,wiec wydaje mi się ze dla niego jest to normalne ze idzie się po spotkaniu lub kolacji do łóżka z kobieta która się lubi. Dla mnei ejst to nowość, bo jest moim drugim facetem, ale nie sądze, zeby dla niego.

nie, to jest normalne tylko na amerykańskich filmach dla nastolatków. Ludzie, którzy okazują sobie szacunek chcą zacząć od poznania siebie nawzajem, a nie penetracji. Jeśli chodzisz do łóżka z kim popadnie po pierwszym spotkaniu, dajesz sygnał, że jesteś zainteresowana przygodą, a nie stałą relacją.

Gość takie tam duperele nic więcej
Kilka lat starszy...czyli konkretnie ile?

Gość mireczkaa
ale badziew- przesadzasz:) Ja jestem w związku już 9lat a zaciągnęłam go do łóżka po pierwszej kolacji:):) Owszem, zawsze jest ryzyko, że trafi się gościu, który taka dziewczynę skreśli- przeleciał i zakwalifikował jako puszczalską. Ale cóż, i po seksie na piątej randce może Cię tak zakwalifikować. Bo np. jego normy nakazują seks na 8randce:) Kwestia indywidualna i tyle.

mireczkaa, ale ona się z nim puszcza za każdym razem jak go widzi, wszystkie ich spotkania dotyczą seksu, więc ja tu pola do poznania się nie widzę. I jasne, są wyjątki, ale to chyba nie ten przypadek.