Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrozna

La Grace Warszawa opinie

Polecane posty

Gość gość
Dziekuje wszystkim, ktorzy zechcieli tutaj napisac swoja opinie. Mialam wlasnie wykupic serie zabiegow w tym salonie i juz wiem, ze tego nie zrobie. Przeczytalam wszystko bardzo dokladnie i wierzcie mi - NAPRAWDE widac, kto pisze szczery komentarz, a kto - nie :) Zaluje, ze wczesniej nie pisalam opinii, ale obiecuje, ze teraz bede :) pozdrawiam B

Gość gość
ja załuje ze wczeniej nie pzeczytałam. wyklupilam zabieg manicure i pedicure, wzielam urlop pecjalnie, o 21 wczoraj dotalam smsa ze wizyta jest odwolana,no to tudno ide na piwo... o 23 dotaje smsa ze jednak wizyta jest...zbieram sie do domu, po czym dzi 1,5 h przed planowan a wizyt a znow dotaje smsa o odwołanej wizycie

Gość OooooMatko
Masakra to słowo zbyt pobieżnie opisujące atmosferę i profesjonalizm tego salonu. Wszystkie negatywne opinie są prawdziwe ale nie oddają tamtejszego horroru... Odradzam wszystkim!!! Jak najdalej stamtąd!!!

Gość gość
MASAKRA !!!! wykupiłam groupon na masaż , manicure i pedicure wszystkie zabiegi wykonane po łepkach!!!!! masaż 60 minutowy trwał 25 minut pan bardzo nie zadowolony , pedicure i manicure 55 minut pani pochodzenia Armenka BARDZO ROZTRZEPANA chociaż miła , ja sama lepiej robię sobie manicure i pedicure ,jej wykonanie to szok dwa dni nie mogłam chodzić bo tak pięty spiłowała frezarką. Podczas robienia pseudo pedicure człowiek czuje się skrępowany bo każdy kto szedł ulicą Andersa oglądał moje stopy i majtki ,okna bez rolet ani parawanu, atmosfera masakryczna. Jedynie Pani w recepcji miła ciemne włosy , szczupła .Zamiast wyjść z poprawionym humorem, człowiek tylko się niepotrzebnie denerwuje na totalny brak profesjonalizmu i pieniądze wyrzucone w błoto . Właścicielko salonu nie śpij zainteresuj się ,co się tam dzieje . DZIWIĘ SIĘ KTO TAM CHCE ROBIĆ ZABIEGI NA PAZNOKCIE TA pani TO MASAKRA NIE POLECAM !!!!!!! A MOŻE TO TYLKO KLIENCI Z GROUPONEM TAK TRAKTOWANI.

Gość gość
Nie wiem jak inne zabiegi śle makijaz permanetny oceniam na 6 wykonuje go pani Angelika bardzo miła młoda dziewczyna. Pozdrawiam Jolanta

Gość gość
Rownież polecam makijaz permanetny w la grace !! !! Panią w ciemnych włosach robiłam usta super efekt powiększenia kolorek rewelacja .

Gość gość
Szczerze nie rozumiem co wy chcecie od tego salonu często kupuje grupony i moim zdaniem jest to najbardziej uczciwy salon . Zaczęło sie od brwi permanentnych pani która je robi zrobiła super kształt i były tam juz 3 moje koleżanki tez zadowolone ostatnio byłam na masażu i chłopak który go robi zna sie na rzeczy :) sadze ze teraz bede tam chodzić jeszcze mogę mieć ceny jak na kuponach :)

Gość gość
Dzięki wielkie za te opinie :) zniechęciły mnie na maxa i postanowiłam wybrać bardziej profesjonalny salon.

Gość gość
Makijaz permanetny super kreska taka o jakiej marzyłam jedyny minus to dopłata za korektę ale i tak wychodzi super cenowo bo za 200 zł to normalnie bym nie zrobiła

Gość gość
Dziś odwiedziłam fryzjera (Pana) w salonie. Usługę wykupiłam poprzez kupon dealowy. Pani na recepcji bardzo miła, co do samego strzyżenia, modelowania nie mam żadnych zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie - jestem bardzo zadowolona- pełen profesjonalizm. Polecam:)

Gość gość
Dziś odwiedziłam fryzjera (Pana) w salonie. Usługę wykupiłam poprzez kupon dealowy. Pani na recepcji bardzo miła, co do samego strzyżenia, modelowania nie mam żadnych zastrzeżeń, a wręcz przeciwnie - jestem bardzo zadowolona- pełen profesjonalizm. Polecam:)

Gość gość

Gość gość
Dołączam do dyskusji i STANOWCZO ODRADZAM! Własnie wróciłam "z kwitkiem" mimo, że byłam zapisana ponad miesiąc wcześniej!!! (Cuppon). Dziś kiedy zjawiłam się w salonie, zostałam poinformowana, że osoba przede mną mimo, że była zapisana tylko na pedicure, to kupon miała również na manicure, a następna klientka jest umówiona na 12 (ja byłam na 11), w zwiążku z tym, proponują mi inny termin! Pani recepcjonistka (Monika) i pani kosmetyczka (jakieś orientalne imię na A) w mojej obecności kłóciły się jak przekupki na bazarze! Kompletny brak profesjonalizmu! Ostatecznie po rozmowie telefonicznej z właścicielką (pani recepcjonistka probowała mi wmówić, że włascicielka nie odbiera telefonu, wreszcie po interwencji pracownicy salonu, ktora ze swojego aparatu zadzwoniła do włascicielki) udało mi się odzyskać pieniądze! Żenujący poziom obsługi klienta! STANOWCZO ODRADZAM! MIAŁAM ZAPLANOWANY RELAKS, ZASERWOWANO MI NIEPOTRZEBNY STRES!!!!

Gość gość
Ślicznie dziękuje za zrobienie mi pięknych brwi polecam panią Angelikę wysoka ciemne włosy pozdrawiam :)

Gość gość
Ja rownież z czystym sumieniem mogę polecić panią Angelikę zrobiła mi dzis mistrzowską kreskę górna (poprawiała po innym salonie "afrodyt " ) gdzie zrobili mi ja krzywo i nie dokładnie. Polecam i dziękuje za uratowanie mojego wizerunku Grażyna .

Gość gość
Byłam na masażu w tym salonie. W moim odczuciu sam salon i obsługa nie sprawiają pozytywnego wrażenia. Po pierwsze nie polecam kupowania kuponów, ponieważ wygląda to tak jakby z łaski wykonywali zabieg. Nikt tam nie przestrzega zasad jakie są podane w kuponie. Masażysta opryskliwy, na prośbę o jedną z technik masażu podaną w kuponie nieuprzejmie odpowiedział coś w stylu, że bardzo się cieszy, że kupon to zapewnia, ale on tego nie robi. Recepcjonistka przy zapisie nie pytała jaki sobie życzę, więc nic nie mówiłam. Masaż taki sobie, mogło być dużo lepiej, powiem szczerze, że o niebo lepszy masaż robi mój mąż, który nie ma żadnego przeszkolenia w tym zakresie. Poza tym, masażysta narzekał, że każą mu pracować w długi weekend. To chyba nie tak powinno wyglądać. Ogólnie - podejście do klienta fatalne. A szkoda, bo gdyby koleś się troszkę bardziej postarał, wypytał o oczekiwania i był nieco milszy to może nawet bym kiedyś tu wróciła.

Gość gość
Czytam te wszystkie recenzje i niestety z wieloma muszę sie zgodzić, ale jest w tym "specyficznym" miejscu światełko w tunelu. Od pewnego czasu korzystam z masażu u młodego, wysokiego pana, który swoim profesjonalizmem, podejściem i uśmiechem sprawia, ze będę wracać. Tak trzymać Panie Jacku! Pozdrawiam Beata

Gość tomkowamama07
Witam! Ja również odradzam, szczególnie manicure i pedicure... Wykupiłam kupon na manicure i pedicure hybrydowy. Byłam wczoraj i w trakcie "robienia" paznokci u rąk niewiele brakowało a wyszłabym z salonu. Najpierw pani (taka dość niska, czarne długie włosy, typowo włoska uroda) zdziwiła się że jestem zapisana też na nogi. Ona ma tylko ręce w graik wpisane i dość dosadnie wyraziła, że jest wkurzona takim stanem rzeczy a potem powiedziała: "No ale już dobrze, niech pani siada..." Chyba z racji tego, że nie miała tych moich nóg w grafiku strasznie się spieszyła. Całyczas coś źle szło. Skórki wycinała szbko, brutalnie aż krew się polała... Potem malowanie. Pierwsza warstwa ok ale druga, jak to określiła, zaczęła puchnąć pod lampą i stwierdziła że chyba źle trzymam rękę w tej lampie... (jak można źle trzymać rękę?) Cały czas do lakieru przyklejały się włoski z wacików, kilka paznokci poprawiała parę razy... Właśnie w tym momencie miałam ochotę po prostu wstać i wyjść... ale stwierdziłam, że jak ja bedę jechać przez miasto z tym czymś niedorobionym na palcach. Jakoś skończyła, ale nie podoba mi się efekt. Malowanie jest nierówne, są jakieś bąble na paznokciach... Ciekawe kiedy odpadnie lakier... A nogi? Też średnio. Wszystko robione na szybko. Kazała mi pchać po dwie nogi na raz do lampy i przez to mam na małych palcach zarysowany lakier... Katastrofa ogólnie. I bałagan w salonie. Włosy na podłodze. Na parapetach jakieś ręczniki, papiery. Picie mi zaproponowała w trakcie malowania jak nawet nie miała wolnej ręki żeby szklankę wziąć do ust... Na pewno nie powrócę tam.

Gość gość
Polecam Etna salon na mani i pedi, ta dziewczyna zna sie na rzeczy po mimo to ze miała pozlozg obsłużyła mnie z perfekcja a za złe zapisy zgłosiłem sie do szefowej i dostałam masaż popolowie ceny a tak na prawdę to korzystałam z Fryzjera u pana Mateusza ale on wyjechał i jesteśmy pną Kamila i ta sama perfekcja, polecam z normalnością i szacunkiem w oby dwie strony ;p

Gość gość
Potwierdzam poprzednie wypowiedzi TRAGEDIA ! Szkoda czasu nie mówiąc o pieniądzach, usługa zapłacona na gruperze nie wykonana w całośc****ani pomiędzy maseczkami paliła papierosy, opóźnienie 40 minut i zero słowa przepraszam, za to czułam się jak ''petent'' w US tyle że jakieś 25 lat temu. Gdzie są właściciele i dlaczego takie miejsca jeszcze istnieją w XXI wieku ??

Gość gość
Witam was kobietki :) Bylam dzis na manicurze i hybrydzie....jestem baaaaaardzo zadowolona pani malowala baaardzo równo super wyciete skórki a co najlepsze dziewczyna bardzo miła.Wydaje mi się ze dziewczyna nie jest polką ma piekna urode :) manicure polecam

Gość tomkowamama07
To chyba pani miała wyjątkowo dobry dzień i się nie spieszyła, bo jak pisałam wcześniej, mój manicure i pedicure to była porażka. I o ile na nogach jeszcze wszystko wygląda w miarę ok (minął tydzień) to z rąk musiałam sobie zmyć hybrydę bo parę dni po zrobieniu na lakierze zaczęły pojawiać się jasne plamy... z mojego pięknego wrzosiku zrobiło sie coś obrzydliwego... Nie wiem o co chodzi, ale normalnie hybrydę noszę 2-3 tygodnie i włąscie mogłabym dłużej gdyby paznokcie nie rosły. Bo z lakierem nic się nie dziej, a po ostatnim malowaniu... porażka. Nie wiem czy to wina lakieru, czy tego, że pani po kilka razy malowała, zmywała, malowała i zmywała, bo jak twierdziła pewnie źle trzymam ręce pod lampą i hybryda puchnie... No nic. Nigdy więcej. Nie polecam.

Gość gość
Polecam panią Angelikę wykonuje makijaz permanentny. Wybrałam ta osobę z polecenia mojej cioci i rownież jestem zadowolona. Swietnie wykonane usta. Mogę udostępnić fotki :)

Gość gość
Witam polecam panią Liane na manicure i pedicure , jest naprawdę świetna i profesjonalna w tym co robi, została mi polecona przez moja przyjaciółkę i ja teraz polecam dalej. Dziękuje pani Liano i do zobaczenia ;p

Gość gość
Witam kobietki :) Dzis byłam w salonie la grace na manicurze i pedicurze i przyznam,ze sie bardzo denerwowałam co bedzie ze mną ,ale jestem strasznie zadowolona :) Piętki swietnie zrobione,maluj****aaardzo równo i na skórki rownież nie narzekam:)przemiła dziewczyna (czarna chyba nie polka ) dosyc egzotyczna uroda..stawiam na włochy. naprawde od serca polecam.Co jedynie mi sie nie podoba,to ze jest bardzo gorąco tam i nie ma klimy :((((

Gość gość
Czytam te wszystkie opinie i jestem w ciezkim szoku !!!!!!! kim tam jest szefowa o ile jest!!!!!!!! nie widzi tego !??? ja bylam na masażu,to nie bylo zle,ale panie srednio miłe !!!!! A co najgorsze ze mam wykupiony grupon na manicure i co teraz???!!!!!! sama nie wiem....ale widze,ze na tą włoszke są jakies komenty pozytywne moze nie bedzie az tqk zle.....Dziwie sie szefowej ze nie ogarnia ich wszystkich

Gość Ann 30 lat
Odradzam ! Sądziłam,że większość opinii jest wyssanych z palca, o NIE ! Wszystko się zgadza: syf, chaos, zero profesjonalizmu, czeka się dłuuugo aż Pani z recepcji wróci z zaplecza na swoje miejsce pracy.Farbuję włosy na jasny blond, dziewczyna, która mi robiła zabieg nie była pewna co robi, dwie starsze fryzjerki wcale nie lepsze, kolor nie taki jak chciałam i szybko wypłowiał a cięcie szkoda gadać. Nie warto ! ani z gruponem ani bez , nie ma różnicy acha a i gruponu nie trzeba kupować ponieważ Pani twierdzi, że oni taka promocję mają u siebie i " tyle samo się zapłaci" .

Gość Baby Blond
Bylam dzisiaj korzystajac z groupona za 99 zl - koloryzacja, ciecie, regenracja, modelowanie. Jestem bardzo zadowolona! Moj blond w koncu nie jest zolty, tylko ladnie stonowany. Zajal sie mna przemili fryzjer - Kamil (mlody, czarne krotkie wlosy), ktory tlumaczyl mi po kolei, co robi mi na glowie, takze wiedzialam co sie tam dzieje, jak nie moglam tego zobaczyc ;) W salonie, jak to w salonie troche zamieszania, ale starali sie, zebym wyszla zadowolona. Z fryzjerem szlo sie dogadac, jest bardzo sympatczny. Nie rozumiem zatem, po co na grouponie obiecane jest, ze zajmie sie nami stylista fryzur z 10letnim doswiadczeniem, niejaki Patryk Zawadzki, ktorego na oczy nie widzialam. Moze i lepiej, z mojego jestem zadowolona ;) A na koniec dostalam jeszcze znizke na kolejna wizyte w formie takiej samej, jak oferowal groupon. POLECAM.

Gość gość
Hej.Byłam dzis w salonie la Grace......salon jak salon.Z masazu jestem bardzo zadowolona jaki rownież z pedicure :) bardzo przyjemny pan z masazu....Pani ktora robi pedicure jest bardzo profesjonalna widac ze sie dobrze zna na swojej pracy.polecam....jestem jednym slowem zadowolona i nie wiem skad te dziwne komentyy

Gość gość
Niestety, ale NIE! Najpierw zakupiłam cuppon, potem na ost. chwilę przeczytałam opinie i liczyłam na to, że jednak zostanę dobrze obsłużona. Jak weszłam do salonu to faktycznie, nie jest to rewelacja, brudno, nieprzyjemnie. Po stronie parapetów jak czekałam na swoją kolej masa włosów na podłodze, ubrudziłam całą torbę. Strach się dotknąć lub usiąść na parapecie (bo jak 3 miejsca na krzesłach są zajęte, to nie ma innej opcji), bo może być potem wszystko na ubraniu. Przyszła fryzjerka, która miała mnie w grafiku, b.młoda dziewczyna, przeciętna, no i oczywiście swoją fryzurą nie zachęcała. Każdy ubrany po swojemu, żadnej wspólnej rzeczy (np. koszulka, fartuch) no ale mogłoby być i tak ale tam wszystko jest od sasa do lasa. Byłam zapytana o to, czy chcę się czegoś napić- więc tutaj duży plus. Ale tylko ten jeden. Dziewczyna zepsuła mi włosy! Miałam b.długie, chciałam skrócić wg kształtu jaki był wczesniej (takie półkole/trójkąt z tyłu jak się patrzy), miała mi lekko unieść od nasady i podkręcić pod spód końce), i tu mi już coś nie pasowało, ale pomyślałam że może tak akurat się ułożyły bo mam ciezkie włosy. No ale jak umyłam w domu włosy to się załamałam! Z jednej strony schody, z drugiej wystające nieścięte kosmyki, a najgorsze jest to że już są dość krótkie, nie mogę mieć krótszych i teraz muszę poszukać kogoś kto mi to zrobi dobrze, poprawi dzieło salonu La Grace. Poszłam z reklamacją, najpierw pani na recepcji powiedziała że chwilkę, potem przyszła jakas inna, nie wiem kim była i że zaraz się mną zajmie zapyta kto to zrobił, czekałam czekałam i w końcu się upomniałam, to pani z recepcji poprosiła mnie na zewnątrz (!) żeby sprawę załatwić, oczywiście proponowała poprawkę i że na pewno pan Kamil zrobi to dobrze, i podeszłyśmy do Pana Kamila to popatrzył podotykał te włosy i u****rzył mnie tylko włosami faceta którego strzygł w tej chwili! Porażka. Nie zgodziłam się na poprawę tylko na zwrot pieniędzy, no i tu oczywiście że najpierw do cuppona napiszą wtedy cuppon zwróci mi kasę. Ale sama napisałam do cuppona i powiedzieli, że reklamacje dot. usługi tylko załatwia się u Partnera (La Grace), w efekcie powinnam dostać zwrot od cuppona albo od salonu (tak mi pani z recepcji zapewniała). Naprawdę, czytajcie opinie bo te na temat tego salonu sa nieprzekłamane.