Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrozna

La Grace Warszawa opinie

Polecane posty

Gość gość
Jakieś nieporozumienie, MASAKRA! NIE DEZYNFEKUJĄ SPRZĘTU!!! Nie polecam! Właśnie dopiero wróciłam i na dodatek wściekła, bo wyrzuciłam pieniądze w błoto. Wykupiony miałam kupon z groupona na pedicure z malowaniem. Pani, która wykonuje te zabiegi nawet miła, ale jak ona to wykonuje, to masakra!!! Szłam tam z myślą, że przygotuje moje stopy elegancko, żebym nie wstydziła się założyć klapek. Owszem, wymoczyła, obcięła paznokcie obcinaczem jak dla konia, nawet ich później nie opiłowała pilnikiem i dwa razy machnęła tarką do stóp. Poza tym, zaznaczam, że wszystkie przyrządy nie są dezynfekowane. Po mnie na fotelu usiadła dziewczyna i robiła jej tym samy sprzętem po mnie. Przecież w dzisiejszych czasach nie robi się takich rzeczy! Skąd mogę wiedzieć, czy ktoś przede mna nie miał jakiejś choroby, albo czy ja może nie mam jakiegoś grzyba, bądź wirusa. Lakiery stare, bo śmierdzące i nie wysychające szybko nawet po użyciu wysuszacza. Wieczorem będę musiała sama sobie zrobić pedicure dokładnie i lepiej niz ona !!!!!!!!!!!!!! tragedia

Gość gośćgość
Tragedia.... Salon brudny, w toalecie gorzej niż na dworcu pkp. Pani z recepcji oraz inne osoby tam pracujące palą przed salonem... Nie polecam.

Gość gość
Dziwią mnie te straszne opinie.....dzis poraz drugi bylam na pedicurze i jestem zachwychona pani Lilianna jest genialna profesjonalistka....przede wszystkim skorki wyciete dobrze maluje równiutko...jednym slowem jestem zadowolona pozdrawiam

Gość gość
Masakra.... jednym słowem można to ująć. Pani która wykonywała mi usługę śmierdziała papierosami....Nie polecam

Gość poema
zawsze oddawałam się w ręce fryzjera nakreślając swoja wizję ALE tu się pomyliłam .P oraz pierwszy wyszłam niezadowolona od fryzjera . Chodziłam do różnych salonów z kuponami i bez takiego braku profesjonalizmu fryzjerki dawno nie pamiętam . Być może źle trafiłam .Obok pracował chłopak i cięcie oraz obsługa nad klientką była lepsza . Pocieszam się tym ze nie robiłam koloru a włosy odrosną gdyż fryzjerka okazała się bez polotu .

Gość gość
szczerze powiem ze wczoraj bylam u pani na manicurze i jestem zadowolona:) malo tego ze mila sympatyczNa to jeszcze pieknie i profesionalnie wykonuje manicure.Wydaje mi sie ze pani nie jest polką obtsawiam na grecje...ale to nie istotne wsumie.polecam

Gość gość
Chcę się wybrać na makijaż kreskę dolną i górną-osoby, które polecaja ten makijaż mogę prosić o wskazanie miejsca, gdzie mogę zobaczyć efekty pracy pani Andżeliki z La Grace?

Gość gość
Ja własnie wykupiłam kreske górną z cupponu i sie teraz troche obawiam. Opinie są tragiczne. Mam nadzieje ze sie miło zaskocze

Gość gość
Raz byłam podciąć włosy i bez rewelacji, natomiast gorąco polecam kosmetykę. 2 razy byłam na pilingu kawitacyjnym + maska (zawsze kosztuje ok 100 zł +/- 10 zł). Bardzo dokładnie zabieg jest przeprowadzany, do tego muzyka relaksacyjna i jeśli będzie to rewekacyjna jest maska z kaktusa meksykańskiego, po prostu MIODZIO !!!!. Pomimo dobrej obsługi kosmetycznej to więcej tam nie pójdę ze względu na sekretarkę. Juz po raz 2 do niej dzwonię żeby umówić się na inny termin, to albo nikt nie odbiera tel (a są podane 2) albo jak odbierze to mi mówi żebym zadzwoniła np w poniedziałek. Inna sytuacja jak się tam umówiłam telefonicznie i przyszłam i dobrze że zapytałam czy można płacić kartą , to pani raczyła mi powiedzieć e nie. Szkoda tylko że nikt mi tego nie powiedział przez telefon. Raz że była zima i był mróz, ciemno i musiałam szukać bankomatu , bo nie było w pobliżu. To tyle w temacie. Kosmetyka super, ale konkurencja nie śpi. Jak płacę to chcę byc mile obsłużona bez łaski pani sekretarki

Gość gość
Dokladnie sekretarka jest srednio miła,ale fryzjer nawet spoko.korzystalam rowniez z pedikiuru i szczerze mowiac rowniez jestem zadowolona.Pani bardzo profesjonalna mila i dokladna.a

Gość gość
W tym salonie są same lesbijki i geje.

Gość gość
kupiłem vołczera na killerdeal. Przeczytałem opinie, ale poszedłem. I jestem zadowolony. Jest chyba nowa ładna i sympatyczna recepcjonistka. Obcinał mnie facet, nie wiem jak się nazywał. Bardzo fanie obstrzygł. Tak jak chciałem i jeszcze mi doradził kilka rzeczy. Rzeczywiście wnętrze można by było odświeżyć, ale nie razi.

Gość gość
Dzisiaj byłam na korekcie kresek górnych z cupponu, chociaz i tak teraz mają promocje na 100 zł i jestem zadowolona i z pierwszego zabiegu jak i z korekty. Robiła pani Andzelika, jest ona raczej obojetnie nastawiona do klienta. Jeśli kiedyś bede chciała powtórzyć makijaż permanentny wybiore jednak PROFESJONALNY SALON KOSMETYCZNY mimo mojego zadowolenia. I juz nie oszczędzam na takich rzeczach, dopiero teraz sobie zdałam sprawe że to powazny zabieg.

Gość gość
Nie polecam, odradzam i mogę powiedzieć wszystko co najgorsze. Masażysta nie ma pojęciu o masażu, zamiast wyjść zrelaksowana wyszłam wściekła na samą siebie, ze nie powiedziałam co Ty idioto wyprawiasz. Nie dość, ze pan masażysta komentarze ma conajmniej dwuznaczne, to jeszcze nie trzyma sie stref, których powinien sie trzymac. Szczerze i kolokwialnie mówiąc to czuje sie jakbym była zmacana i jeszcze za to zapłaciłam. Zdaje sobie sprawę, ze to moja głupota, chce przestrzec innych przed podobnym uczuciem

Gość gość
Żal,żal,żal.... Zamknijcie ten burdel. Nawet sterylizatora nie posiadają, włosy na salonie przyklejają się do butów. A kosmetyczki śmierdzą papierosami. Nie wiem jak masaże ale nie przekonam się o tym. Nie polecam nic!

Gość WiecejTamNieWroce
Witam. Zdecydowanie nie polecam. Wykupiłam kupon na manicure i pedicure hybrydowy. Zależało mi na terminie i zapisałam się z 3 tygodniowym wyprzedzeniem. Przyszłam do salonu w terminie wizyty i okazało się, że nie jestem wpisana w grafik.. Po ostrej wymianie zdań Pani łaskawie stwierdziła, że może jak jakaś klienta odwoła wizytę to mnie przyjmą w następnym tygodniu. Przy robieniu manicure okazało się, że już za opłatą 15 zł Pani może mi oporządzić skórki a za dodatkowe 20 zł zmyje mi Pani lakier hybrydowy... Przy wyborze lakierów połowa była zaschnięta lub się skończyły... W końcu po ponagleniach Pani, której bardzo się spieszyło, wybrałam zwykły lakier (wolałam nie ryzykować hybrydy). Lakier jeszcze tego samego dnia właściwie zszedł mi z paznokci... Pani kosmetyczka wytknęła mi czego mam się spodziewać po grouponie. Jestem zdegustowana, poziom zabiegów fatalny, odradzam wszystkim.

Gość gość
nie wina kosmetyczki jak pani jest niewidoma:) i nie wie co to znaczy manicure biologiczny.....a sciaganie hybrydy wszedzie sie placi w kazdym salonie droga pani ......

Gość gość
Nnoooo wsumie racja ja placilam w jakims salonie za usuwanie starej hybrydy.szczerze powiedziałwszy ja jestem stałą klientką Lilki i jestem zachwycona.

Gość gość
Jeżeli chodzi o tą czarną Panią od manicure to polecam, chociaż nie wiem jak ma na imię. A reszta... żal i śmiech po prostu. Najlepiej to niech ta ciemna Pani pochodzenia nie Polskiego założy swój biznes i będzie miała klientów. A resztę zamknijcie!!!! Bo to burdel na kołach.

Gość gośćLaGrace
Witam,od kilku miesięcy korzystam z usług Fryzjera Pana Kamila,Chyba jako jedyny w tym salonie potrafi dobrać odpowiednią fryzurę do kształtu twarzy, wykonuję u niego przynajmniej raz w miesiącu Koloryzację i strzyżenie i w gratisie dostaję regenerację. Jeszcze raz Polecam!!!

Gość Stała klientka
Jestem stałą klientką pani Izy fryzjerki, do której mam zaufanie ,wykupiłam więc karnet na makijaż dla córki w prezencie. Niestety był to duży błąd, kreska na górnej powiece ledwo widoczna, dolnej po miesiącu nie widać wcale. Oczywiście po płatnej "korekcie" , której nie powinno być w ogóle. Córka nie pójdzie na kolejny zabieg bo boimy się, że nieprofesjonalna lingerystka uszkodzi rzęsy. Żałuję że sprawiłam córce taki prezent. Pominę fakt, że pani wykonująca usługę była niemiła, wręcz wyrzuciła mnie z pokoju, chociaż chciałam tylko się przywitać i zapytać po co korekta ,skoro ja mam kreski od dwóch lat po jednokrotnym zabiegu. Córka jest niepełnoletnia , więc chyba mam prawo również być poinformowana o czekającym ją zabiegu. żałuję że dałam się skusić okazji. Drugiej córce też wykupiłam kupon, na szczęście tylko na jedną kreskę- wyrzuciłam go do kosza.

Gość gość
Czytam i jestem rozczarowana nie pójdę na kreski do tej bezczelnej dziewczyny która ma złe wychowaniei ubiera sie wyzywająco jak hmmmm wiadomo, jestem stała klientka jednych z fryzjerek i wiem co to za babsztyl okropna dziewczyna ale mogę polecić Pana Kamila młodego fryzjera widziałam jego prace i brdzo w porządku a także Panią Liane od paznokci tez profesjonalna praca i masażyste Pana Wojtka i Panią kosmetyczke Dagmare reszta wymaga doszkolenia i praktyki.

Gość gość
byłam tam dziś po raz pierwszy i ostatni........ mam nadzieję, że nie wyniosłam żadnej grzybicy lub innego paskudztwa z tego przybytku.... brud, brud, brud, wykupiłam kupon na zabieg agyptos, naczytałam się w necie, że taki pachnący, relaksujący... no bomba, ale nie w tym salonie... nawet nie wiem czy użyli jakichkolwiek minerałow itp. czy owinęli mnie tylko bandażami maczanymi w wodzie... szczerze stawiam na to drugie właśnie, a laska od bandaży śmierdziała papierosami,... stałam bosymi stopami na posadzce, łóżko obskurne, brak ręczników, toaleta jak na dworcu..... omijajcie szerokim łukiem..

Gość Ślub
Byłam na uczesaniu ślubnym w sobotę u czarnego,młodego Fryzjera jestem bardzo zadowolona.Uczesanie cudne i trwało może 30min. Jak najbardziej polecam;)

Gość gość
Opinia o Pani od kresek jest prawdziwa, śmierdziała papierosami a ubrana jak na plażę, nie jak do salonu o takiej niby renomie. nie polecam. na korektę się już nie udałam.

Gość Krótkowłosa
Dziewczyny, omijajcie ten salon Z DALEKA!!! Paląca przed salonem niemiła recepcjonistka to pikuś w porównaniu z tym, co p. Paulina (przyjazna co prawda, jednakże podejrzewam, że nie jest to fryzjerka tylko jakaś pierwszoroczna praktykantka) zrobiła mi z włosami. MASAKRA!!! Tak zniszczone włosy będę musiała dłuuuugo zapuszczać i regenerować, a za 3 msce ślub :( Zaznaczam, że nie byłam klientką z gruponu itp. Czy można się w ogóle jakoś bronić przed takim szkodliwym działaniem?

Gość gość
Jeśli chodzi o wnętrze woła o odświeżenie, ale nie jest bardzo źle. Wcześniej korzystając z oferty salonu byłam raczej niezadowolona, pani na recepcji była średniomiła i przywitała mnie jeszcze przed wejściem paląc papierosa, a wśród pracowników panowała jakaś zła aura. JEDNAK zdecydowałam się jeszcze raz skorzystać z usług salonu La grace i muszę przyznać że byłam bardzo miło zaskoczona, pani na recepcji(wydaje mi sie że nowa) bardzo przyjemna i od razu zaproponowała mi coś do picia, a wizyta u pana Kamila jak najbardziej mi odpowiadała, doradził ładnie rozwiązania fryzur i kosmetyki których powinnam używać do mojego rodzaju włosów. Mam nadzieje że salon będzie teraz już coraz bardziej się rozwijał, ponieważ na pewno przed nowym rokiem wybiorę się tam ponownie.

Gość gość
MASAKRA, nie róbcie sobie makijażu permanentnego. Niby lalka smaruje oczy jakimś kremem ze znieczuleniem, ale to chyba jest jedna wielka ściema. Po pierwszym razie oczy miałam tak spuchnięte, że ledwo widziałam przez kolejny dzień. Drugim razem było trochę lepiej, ale ból okropny. Efekt beznadziejny. Muszę iść do innego salonu na poprawę, mam nadzieję, że uda się poprawić te kreski.

Gość gość
Perfekcyjność,zdolność i wizja. Polecam Fryzjera Kamila