Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChybaNiechcianaa

Moja Mama niewiedziała że jest w ciąży...

Polecane posty

Gość ChybaNiechcianaa

Dopiero dowiedziała się gdy mnie urodziła w 6 miesiącu :-( Mówiła mi że wtedy nic nie jadła jedynie jakąś drożdżówke i kawe,całe szczęście że przeżyłam.. Ech :-( Dzisiaj mam anoreksje,depresje i stwierdzam fakt że mogła wtedy mnie poronić,życie jest do d..

Gość ChybaNiechcianaa
Po co takie gowno jak ja się urodziło:-( Przezemnie rozpadła się cała rodzina,jestem dzieckiem z wpadki moja mama zdradziła swojego męża z moim ś.p. Ojcem..przezemnie się rozwiodła,rodzina się od niej odwróciła a mój tatko zarzadal testu DNA ,niewierzył..

Gość Jak to czego brakuje
ile masz lat autorko i dlaczego tak kiepsko wypowiadasz się o sobie?

Gość jnhjghjf9878
a mnie wlasnie rzucił facet bo uważa sie sie kur*wie mimo ze nie ma najmniejszysch podstaw. zycmi ise nie chce. mam nerwice jestem gruba i brzydka.

Gość ChybaNiechcianaa
Mam 17 lat. Wypowiadam się tak nagannie o sobie ponieważ taka jest prawda. Niewiem czy przez to popadłam w różne choroby czy nie,to dla mnie nie istotne. Zawsze pozostane wyrzutkiem i błagam nie pocieszajcie mnie, przepraszam że zawracam wam głowę,narazie

Gość dupawolowaaaa
Eee nie gadaj, jestes na tym swiecie i to sie liczy. A mama dba o Ciebie czy nie?

Gość wiesz, nie tylko twoi rodzice
maja na swoim koncie rozne dramaty, czy nietypowe przygody, niekoniecznie o tym mowia, ty po prostu wiesz. To sprawa rodzicow, nie twoja, ty zaczynasz wlane dosrole zycie i od ciebie zalezy, jakie bedzie.

Gość molestie_sollicitudin_lacus
Chciałbym wiedzieć co do jasnej anielki się tu wyprawia!