Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spragnina....Faceta27

Co pomysli facet,o kobiecie która już przez rok nie miała faceta w łózku ?

Polecane posty

Gość facetpotrzydzie
przerzuć trochę tego węgla, a wreszcie może znajdzie się jakiś diamencik z "fantazją" ;) i myślący... Ciekawie, normalnie, życiowo mi się z Tobą gada, ale nie zamieszczaj, nawet w takiej "desperacji" takich tematów. Możesz zostać łatwo "upolowana" a potem zraniona... :( Po co? Szkoda, że nie poznałem Ciebie wcześniej... Ale może kiedyś, spotkamy się jak każde z nas będzie już miało własną połówkę i po prostu pogadamy w realu. Zaznaczam, że mam dużo koleżanek i z nimi nie sypiam, a czasami łatwiej się z nimi dogadać i porozmawiać o życiu, nie patrząc na nie jak na obiekt pożądania, niż z niektórymi moimi kumplami... :D

Oj jak widać to ja taka łatwa do upolowania nie jestem:P swiadczy o tym ten długi okres postu:D z miła chęcią takie spotkanko w realu i rozmowa była by wskazana;)Może kiedyś kto wie;)Fakt może i nie miejsce na takie rozmowy,ale gdzies to wyrzucić z siebie trzeba było choć tak.Pogadac poznać inne poglądy i zdania,i juz troszkę lepiej się robi:D A co będzie dalej zobaczymy wiem że już przyszedł czas i na mnie,nie ma sensu czekac ,bać sie ,zastanawiać dość.Musze zacząć działać;)

Gość facetpotrzydzie
Grzeczna "Dziewczynka", a teraz to zrealizuj i nie zniechęcaj się. A propos- nie wybieraj sqrwysynów z wyglądu i z zachowania - to Tobie ma być dobrze a nie im po raz kolejny. Znajdź faceta, który nie będzie Tobą pomiatał, ale będzie miał własne zdanie. Bierz pod uwagę, że nasze pragnienia, fiksacje, postrzeganie bierze się z tego co może nam zaoferować druga osoba - to o czym mówiłaś. Pierwsze wrażenie jest dość często mylne. Bądź czasem stroną atakującą, ale nie z bezpośrednimi propozycjami... Jesteś kobietą - rozpalaj faceta jednocześnie pokazujac jakie masz oczekiwania - niepasujacy - odpadną. Bądź stanowcza w podstawach, w tym co jest dla Ciebie najważniejsze nie idź na kompromisy. Zbuduj swoją otoczkę. Ps. Jeśli chodzi o ubiór, we mnie bardziej wzbudza zainteresowanie i pożądanie kobieta, która ma stanik i niewielki dekolt niż ta która go nie ma, lub eksponuje wszystko na zewnątrz np. spódnica z cięciem do połowy uda i delikatnie wzorzyste pończochy, bardziej rozpalają wyobraźnie niż mini, gdzie widać... lub prawie widać. Pzdr Maciek ;)

Nie ukrywam że jak wychodze gdzies na impreze lubię troszkę pokusić,i widzieć te oczka błądzące po moim ciele.Jakos mnie to jara :P ale wszystko w jakiś granicach przyzwoitości.Mam dość spory biust wiec jako taki dekoldzik musi byc,szczególnie jak zagładam gorsecik i ponczochy pod odzieżą uwelbiammm to ;) wtedy zasłaniam troszkę nogi.Lub odwrotnie:) Ale Szpilki są u mnie konieczne uwielbiam je w kazdej postaci.Wiem moze jakbym założyła golf zero makijażu ,długie spodnie bym miała mniejsze zainteresowanie od strony panów,i rzadziej bym wpadała na gości którzy .Chcieli by mnie odrazu mieć

tylko wiesz Maćku co jest najgorsze własnie do takich cwaniaczków ,silnych facetów mających wysokie ego mnie ciągnie.Wiem tez dlaczego bo oni mają swoje zdanie i tu ja tez musze się troszkę postarać.A nie na widze gdzie facet jest taką ciumcią gdzie z każdym zdaniem mi przytakuje gdzie to ja sie czuje ta góra i mam wszystko podane na tacy nie chce tego......Ja chcę sie czuć kobietką która,jest ta mniejszą słabszą choc majacą swoje zdanie facet ma być facetem a nie....:P

Gość wiosennik
mmm, gorsecik, szpileczki, pończoszki, spory biuścik, uwielbiam Cię już

Gość facetpotrzydzie
Dla mnie ubiór OK... Rozumiem, że możesz się podobać. Tylko nie ubieraj się skrajnie na spotkania przy pierwszej kawie - nie super i nie kopciuszek ;) Ale co ja Tobie mam rad udzielać ?! :D Szpilki, dżinsy, bluzka i to wystarczy. Ma się skupić na tym co mówisz, a nie dążyć, jak powiedziałaś - kleić się, od razu. Propos facetów z charakterem. Tak to prawda o ile kobieta również nie posiada "twardego charakteru". O ile możecie pójść na pewne ustępstwa i rozmawiać ze sobą a nie czasem kłócić się o pierdoły to można wyrobić jakiś kompromis. Może nie być, ani kobieta, ani mężczyzna "bardzo konkretna", ale niech ma również jako takie zdanie. Niech coś mówi, jeśli rozmawiamy. Śmiejmy się nawet z tego, że biedronka wywróciła się do góry brzuchem spadając ze zdźbła trawy, ale miejmy podobne zapatrywania na życie, poczucie humoru, seks i spędzanie wolnego czasu. Z drugiej strony z tym ostatnim - trzeba czasem od siebie odpocząć i jak dziewczyna mi mówi, gdy jestem zajęty idę z kolegami i koleżankami na imprezę to nie robię dzikiej awantury. Każdy musi mieć zaufanie do drugiej osoby i dać jej odetchnąć. Niekoniecznie musi podzielać Jej i jego wszystkich zainteresowań... Jest takie powiedzenie - "Jak ma dać. to da przez palce". Tyczy się to jednej i drugiej strony.... Fajnie mieć przy sobie kogoś "uniwersalnego" w tym zwariowanym świecie...

Gość facetpotrzydzie
Dla mnie ubiór OK... Rozumiem, że możesz się podobać. Tylko nie ubieraj się skrajnie na spotkania przy pierwszej kawie - nie super i nie kopciuszek ;) Ale co ja Tobie mam rad udzielać ?! :D Szpilki, dżinsy, bluzka i to wystarczy. Ma się skupić na tym co mówisz, a nie dążyć, jak powiedziałaś - kleić się, od razu. Propos facetów z charakterem. Tak to prawda o ile kobieta również nie posiada "twardego charakteru". O ile możecie pójść na pewne ustępstwa i rozmawiać ze sobą a nie czasem kłócić się o pierdoły to można wyrobić jakiś kompromis. Może nie być, ani kobieta, ani mężczyzna "bardzo konkretna", ale niech ma również jako takie zdanie. Niech coś mówi, jeśli rozmawiamy. Śmiejmy się nawet z tego, że biedronka wywróciła się do góry brzuchem spadając ze zdźbła trawy, ale miejmy podobne zapatrywania na życie, poczucie humoru, seks i spędzanie wolnego czasu. Z drugiej strony z tym ostatnim - trzeba czasem od siebie odpocząć i jak dziewczyna mi mówi, gdy jestem zajęty idę z kolegami i koleżankami na imprezę to nie robię dzikiej awantury. Każdy musi mieć zaufanie do drugiej osoby i dać jej odetchnąć. Niekoniecznie musi podzielać Jej i jego wszystkich zainteresowań... Jest takie powiedzenie - "Jak ma dać. to da przez palce". Tyczy się to jednej i drugiej strony.... Fajnie mieć przy sobie kogoś "uniwersalnego" w tym zwariowanym świecie...

Gość facetpotrzydzie
Mąż wyjechał w delegację, a żona postanowiła zrobić mu niespodziankę i kupiła nowiutką szafę do ich wspólnej sypialni. Przyjechała ekipa, zmontowała szafę. Po jakimś czasie obok domu przejeżdżał tramwaj i szafa się złożyła. Zdesperowana kobieta dzwoni do firmy i tłumaczy co się stało. Przyjeżdża ekipa montuje szafę i dzieje się tak kilka razy. Przy kolejnym razie kierownik ekipy monterskiej mówi: - Wie pani co, muszę wejść do szafy i zobaczyć od środka co się dzieje. Wchodzi do szafy. W tym momencie wraca mąż i wchodząc do sypialni krzyczy z zachwytem: - Kochanie cóż za wspaniała szafa. I otwiera drzwi od szafy, a gość ze środka: - Wal pan w ryj, bo i tak nie uwierzysz, że na tramwaj czekam.

Gość facetpotrzydzie
Do S. Styr z tym nie ma problemu. Sam całkiem nieźle gotuję.

Oj jak ja już Ciebie Lubieee:D:D:D

Gotowac tez potrafie :D Ale za to tez uparta jestem to wiec moja wada o której wiem:P

Gość facetpotrzydzie
Śmierdzi...?! Tak. 2 lata temu nieźle się zaangażowałem i dostałem po d... Powiem tyle skłamała m.in. że jest po rozwodzie, zrezygnowałem z pewnych planów życiowych i straciłem kumpla...

Gość facetpotrzydzie
Czasem miło jest jak jedna strona nie ma racji, lub nie chce pójść na kompromis i ta druga będzie potrafiła pójść na pewne ustępstwa... Ale tylko czasem... Sorki. My tu rozmawiamy, a ja mam trochę pracy do wykonania... Miłego dnia i ... uciekaj stąd. :) M. Ps. Sam tu trafiłem parę dni temu, aby trochę odreagować przed egzaminem, ale na dłuższą metę jest tylko świat wirtualny i na nim nie możemy opierać swojego życia.

Wiem jak to jest czasem idzie sie zawieść niby wiesz o drugiej osobie wydaje sie ze wszystko a potem prawda okazuje sie całkiem inna ale tak to jest.Jak mamy klapki na oczach;/ Ale jak to powiedział kiedyś mój znajomy nie mozemy mierzyć wszystkich ta sama MIARĄ choć jest ciężko to są jeszcze osoby godne zaufania...

Gość facetpotrzydzie
należy szukać... bogatsi o nowe doświadczenia, trochę ostrożniejsi... dokonamy być może bardziej świadomego wyboru... Mieszkasz w W-wie. Weź Gościa pod ramie, przejdźcie wieczorem z kubkiem kawy i ew. ciastkami migdałowymi (kawiarnia Dobra/Tamka) przez most Świętokrzyski. Ciekawe wrażenie oświetlenie tego mostu i sąsiadujących. Popatrzcie na rzekę, na drzewa przy Wiśle i płynącą krę. Spędzajcie czas tak, abyście mogli rozmawiać o czymś innym niż to co robią "inni". "A byliśmy w kinie, w teatrze". Nie! Szukajcie wyjątkowych rzeczy i doznań... Qrcze chyba jestem romantykiem ;) Ps. Uciekam. Mam trochę pracy, a umówiłem się z koleżanką (z dawnego mgr) na "ploty" na kawę. a że u niej w pracy to zakupiłem ciacho.

Gość jak patrzę na to
i tego typu problemy to się zastanawiam czy to piszą szympansy w okresie godowym czy ludzie

Oj tam, zaraz szympanse. Po prostu idealna, samotna kobieta, spragniona mężczyzny weszła na forum i w pięć minut znalazła idealnego, samotnego mężczyznę spragnionego kobiety. I w dodatku w następne pięć minut przypadli sobie do gustu. Przecież takie rzeczy zdarzają się codziennie! Co ja mówię, co pięć minut!

Panowie porozmawialiśmy. Powiedziałem Koleżance z forum, że cię określiłem wobec innej osoby. Co Wam szkodzi spróbować z nią porozmawiać?! Może niekoniecznie na forum. Spróbujcie... Macie całą historię rozmowy. Inteligentna, samotna i chyba normalna kobieta. Sprawdzić możecie tylko w jeden sposób jaka jest naprawdę - spotkać się z nią :) Może przypadnie Jej któryś z Was do gustu.... Powodzenia dla Was i dla Niej w doborze 1/2 Pzdr M.

Gość facetpotrzydzie
Nie rozumiem aneczzka7 ???

Gość facetpotrzydzie
nieźle... :D Jestem od niedawna w tym miejscu i ... niestety nie. Ale dzięki za info Satyrze. Pzdr