Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutros

Samemu ciężko jest iść przez życie, nie rozumiem tych prawiczków i nie tylko

Polecane posty

Gość były prawiczek
łoo już się zaczynają tekściki do mnie :D :D .oh yea ....ludzie kochani weźcie się spotkajcie gdzieś umówcie na jakąś bibę ,że niby integracyjnie się poznac i te sprawy ,a jak sobie popijecie to kto wie może razia czy tam milena20 da wam się dotknąć za cycka o ile bedziecie mieli odwagę ,,ale wy pewnie będziecie woleli pogadać ..pozdro 900 ludziki

Gość Trent Easton
Kwiaty i prezenty kobieta może dostawać od swojego faceta kiedy chce. Odgórne wytyczne nie są potrzebne do tego, Roziu.

były prawiczek "...a jak sobie popijecie to kto wie może razia czy tam milena20 da wam się dotknąć za cycka" I złapać za kolanko. :D

Gość Trent Easton
Ciężko zważywszy na fakt, że jesteśmy rozbici po Polsce a nawet moze niektorzy i za granica.

Gość Trent Easton
Po co te subtelności. Dać dupy i już :D

Gość to je dobre pomysle
te spotkanie integracyjne to napradę dobry pomysł :D co wam kurfa szkodzi? choć niekoniecznie z dziewczynami, same prawiki mogłyby się spotkać, kto wie, może by jakaś silna, męska przyjaźń z tego wynikła i razem poszlibyście na ''łowy'' :classic_cool:

to je dobre pomysle te spotkanie integracyjne to napradę dobry pomysł "niekoniecznie z dziewczynami, same prawiki mogłyby się spotkać" Hahahaha! Tak impreza przy paczce draży. :D

Gość Trent Easton
Korsarz rulez! Właśnie zjadam drugą pakę.

Gość Jastrzębski
Róża 1 ile masz lat? 2 masz chłopaka? 3 jestes dziewica?

Gość były prawiczek
noo widzę że macie ochotę ..każdy się kitra niepotrzebnie ..gadacie tutaj od miesięcy ,a tak to zgadać się gdzieś pod namioty myśle że chętne by się znalazły ..jakieś ognisko , grill browarki . któryś z was na gitarze umie niby grać ...łoo to by się działo. ...serio mówię .. Zobaczcie raz się żyje więc co wam szkodzi...a jak sie wstydzicie to dziabnijcie sobie cos w kolejce 2-3 piwka na humor i jazda.

Gość Trent Easton
Ja tam wolę sobie popisać anonimowo. Jakby ktos z mojej pracy sie dowiedzial ze pisze na babskim forum to by mnie smiechem zabili.

Gość eeeeeee tam
i tak wszyscy jesteście z różnych miast :D

Trent Easton "Jakby ktos z mojej pracy sie dowiedzial ze pisze na babskim forum to by mnie smiechem zabili." Od razu dostałbyś wypowiedzenie, a do drzwi odprowadziłyby Cię salwy śmiechu.

Gość Trent Easton
Dlatego piszę z prywatnego kompa. Żadnych kafejek, bibliotek, kumpli itd.

Gość MikeSSS
asfdsfsd

Gość Trent Easton
No dobra, dosyć tego pierdolenia. Idę spać.

Gość były prawiczek
ja tam myślę ,że tutejsze dziewczyny były by chętne ..ale wam brak jaj żeby załatwić nocleg coś do picia itp. lepiej siedzieć w swoim ciepłym foteliku....pomyślcie przecież by to były najszczęsliwsze chwile w waszy życiu...w butelke byście zagrali ,,w jeziorze na golasa kąpiel o zmroku ,a potem tańce przy ognisku i może któraś by się no wiecie ...;)

chłopaka już grzeje w dekiel :D jakoś nie tęsknię do tych "najszczęśliwszych chwil". dziwne.

były prawiczek "...w butelke byście zagrali ,,w jeziorze na golasa kąpiel o zmroku ,a potem tańce przy ognisku i może któraś by się no wiecie ..." Widzę, że kolega nawet w środku tygodnia nie wylewa za kołnierz.

Gość były prawiczek
może prostacko, ale zapytam wprost, pytanie kieruję głównie do kobiet, ale interesują mnie też opinie facetów. czy pierdzicie podczas sikania ?

Gość były prawiczek
no ,ale nie spinajcie pośladów już tak ;)...wiem że tego chcecie bo to ludzkie ,ale no wstydzicie się ...ale zobaczcie jak byście się tak spotkali np 4 chłopaków i 4 dziewczyny to byście nie wiedzieli który z nich to offerma ,a który pbw więc prawie anonimowo. O yyughiuh nie wspomne bo ma grubą dupę to trudno by mu było się ukryć ...dziewczyny myślę że mają jakąś nadzieje ...żeby nie było to nie teraz już zaraz ..napalone zboczuchy tylko np jakoś w czerwcu/lipcu sie zgadajcie pod namiot.

Gość Argen czemu masz 175cm
wzrostu i 60 kg???

Gość były prawiczek
"może prostacko, ale zapytam wprost, pytanie kieruję głównie do kobiet, ale interesują mnie też opinie facetów. czy pierdzicie podczas sikania ?" ..a ty ?

Gość były prawiczek
ja puszczam takie salwy że fujary nie mogę utrzymać :O

były prawiczek "...dziewczyny myślę że mają jakąś nadzieje ..." O tak, cała płonę na samą myśl. :D

Gość były prawiczek
yyughiuh to dopiero musi pierdzieć, z takiej wielkiej dupy:D

Gość tyrtrtyttryy
już wiem nawet kogo bzyknąłby offerma ostatnio się po pijaku wygadał :classic_cool:

Gość były prawiczek
Argen to pewnie oszczędza kalorie i wcale nie wypuszcza gazu:O