Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jutros

Samemu ciężko jest iść przez życie, nie rozumiem tych prawiczków i nie tylko

Polecane posty

Gość marta 21 bydgoszcz
offerma to stary niereformowalny zyeb

"no ale ja nie umiem wogle z ludzmi tak normalnie pogadac posmiac sie czuje takie skrepowanie nie wiem co mowic" Ja tak na raz mogę z kazdym porozmawiać. Potem już tematy zostają wyczerpane :D

Gość Trent Easton
Ale, że co? Zawiechę łapiesz?

Gość PbW to ciacho
😘

Gość cxbvcbcvb
''nie znam się bo panny do łóżka nie zaciągnąłem'' nie, dlatego że nie byłeś w stałym, poważnym związku

Gość Trent Easton
A trzeba być w stalym zwiazku aby panne zaciagnac na dymanko ? :D

zobaczcie to: "Ostatnio dostałam bardzo silnego okresu, do tego miałam mocne bóle brzucha i pleców. Jak na złość skończyły się podpaski, dlatego poprosiłam mojego chłopaka aby poszedł do sklepu i kupił mi paczkę. Dałam mu całe 50zł, bo nie miałam drobniejszych pieniędzy. Chłopaka bardzo długo nie było, telefon zostawił w domu, więc ja już lekko wystraszona czekałam na niego i niecierpliwiłam się. Wrócił po 3 godzinach, pijany i bez moich pieniędzy, które wydał na piwo i poszedł do kumpli." no jakim trzeba być skurwiałym debilem żeby coś takiego zrobić? a jednak debil ma laskę i to podejrzewam że nie pierwszą i nie ostatnią.

Po prostu następnym razem już nie mam tematów do rozmowy, bo oni gadają o jakichs swoich przezyciach, wyjazdach, kobietach itp. a ja nie mam nic ciekawego w tym temacie do powiedzenia. 🖐️

Gość Trent Easton
No to lipa. Ja tez wtedy mam problem, ale tak ogólnie to ok.

"nie, dlatego że nie byłeś w stałym, poważnym związku" Ot, argument :D

Gość były prawiczek
Po prostu w pewnym momencie zrozumiałem w jaki sposób dawać kobiecie pozytywne emocje z erotycznym napięciem i tyle. Oczywiście z jedną wyjdzie lepiej z drugą gorzej bo tu wiele zależy od nastroju jej jak i mojego i ogólne całej zabawy. Bo dziewczyny tak jak by lubią się też bawić , śmiać , a jak jesteś w stanie się z dziewczyną dobrze bawić to już czasem nieraz wystarczy mały kroczek do przodu by coś więcej osiągnąć bynajmniej ja tak mam. Co do tańca z koleżankami to nie wiem czy to takie zwykłe tańce. Z niektórymi owszem czuje dystans i że to jets zwykłe koleżeńskie ,a z niektórymi to czuje erotyczne napięcie od nich i nieraz mi mówiły podczas flirtu w tańcu mocne teksty :D..więc to różne z tym jest.

Gość Trent Easton
Jak bylaby zainteresowana to sama nawet by przejęła inicjatywę.

"Po prostu w pewnym momencie zrozumiałem w jaki sposób dawać kobiecie pozytywne emocje z erotycznym napięciem i tyle." Olśnienie przyszło we śnie.

Gość Trent Easton
Jakby polazł po podpaski to pewnie buziak i LJBF jak nic by było.

na a ja nigdy nie tanczylem z dziewczyna na wesela noe chodze na studniowce nie bylem

Gość Trent Easton
Let 's Just Be Friends - zostańmy przyjaciólmi.

"a jak jesteś w stanie się z dziewczyną dobrze bawić to już czasem nieraz wystarczy mały kroczek do przodu by coś więcej osiągnąć bynajmniej ja tak mam." No ja nie jestem rozrywkowy, więc ze mną się nie pobawi. 🖐️ Z reguły u 99% jesteś z tego powodu spalony. 🖐️

Gość były prawiczek
Olśnienie przyszło we śnie. Nie ..po prostu obserwacja , metoda prób i błędów , odkrywanie siebie i tego co kobiety lubią.

""mały kroczek" czyli co?" Jak zaliczy drugą pannę w życiu to przyjdzie i nam napisze :D

Gość Trent Easton
Spodoba się takiej chłopak i dalej już samo ruszy.

Pbw zauwazylem ze wstawiasz duzo emotek czy masz zainstalowana ta wtyczke z emotkami ze wystarczy kliknac i wstawiasz?

"mały kroczek do przodu by coś więcej osiągnąć" jeśli sie podobasz to może tak :P często u dziewczyn nie wystarczy " mały kroczek" żeby było coś więcej