Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochalam sie za kase z nim

czy mam szanse by byc w normalnym zwiazku z facetem...

Polecane posty

Gość no no no4564+64+6
a ty przestan sie do niego oddzywac i pisac ,daj mu spokój nie ponizaj sie wiecej ,wytrzymaj . takie zachowanie z twojej strony wyjdzie na dobre tobie ,jest beszczelny wiedzac ze masz kłopoty finansowe i w ten sposób wykorzystuje twoja naiwnosc . olej go ty a zobaczysz ze czasem sytuacja sie moze odwrócic o 180 stopni. to tak jak wzbudzic czasem w męzczyznie zazdrosc jest potrzebne choc z twoim nastawieniem i brakiem silnej woli niewiem czy nie ulegniesz .

Gość do tych panow powyzej
a czemu uwazacie ze ta dziewczyna taka niedobra,bo pol miasta ja mialo i nie moglibyscie z nia byc?Bo jakis facet by ja spotkal na ulicy co ja mial? A wy myslicie ze taki facet bedzie za nia gwizdal,zwlaszcza jak idzie na ulicy z zona? Ci faceci maja wiecej do stracenia niz ona.Ja sadze ze oni by predzej skrecili w druga ulice niz ja zaczepili,a zreszta skad ta pewnosc ze facet zapamietal ja w ogole jak widzial ja moze raz w zyciu pol godziny?, A wy to co? W burdelu nigdy nie byliscie?Nie wierze w to! Prawiczkami jestescie i zona to ta pierwsza? Wam to przed slubem wolno a zona to cnotliwa ma byc? A byliscie juz z kobieta ktora przed wami nikogo nie miala?Juz to widze heheh. Sami swieci nie jestescie,to nie potepiajcie kogos za to co robil. Aniolkow nie ma ,gdyby faceci nimi byli,to nikt by do tych kobiet nie chodzil,a z tego co wiem,to wiekszosc zonkosi i w zwiazkach tam chadza heheheeh Zalosna polska koltunska mentalnosc i moralnosc. A ja uwazam ze ty dziewczyno masz szanse na zwiazek,no tylko jak Boy Zelenski napisal;Caly w tym ambaras...czego ci zycze,jak nie z tym to z innym. Ale o swojej przeszlosci to mu raczej nie mow,bo cie zgnoi i zostawi a sam moze na kurwy kiedys chodzil. To taka moja rada dla ciebie.

Gość vvvsvslllllllllabbbbbbbbbaaana
eee no jak sie zakocha to moze bedziecie razem ;nic na sile musza tego chciec dwie strony ;przez seks tez sie mozna zakochac -niektorzy nawet zaczynaja znajomosc od seksu i potem sa razem;., ale ja tu widze ze tylko ty sie wkrecilas a on jakos chyba nie zbyt;tak jakby cie bral kiedy ma ochote a ty jestes na jego skinienie;., to ja nie wiem czy to ma szanse ? ja tam seksu za kase nie popieram,balabym sie nawet tak robic ale jestes czlowiekiem i zaslugujesz na milosc;,. tylko moze nie w taki sposob powinno sie poznawac faceta na zycie,no zdarza sie pewnie i tak ale to nie jest normalne napewno;.,/ wyluzuj z tym gosciem;;on podchodzi lekko do sprawy,to i ty sie uspokuj i zobaczysz co sie dalej rozwinie;no nie ma sensu sie nakrecac jak nie wiadomo czy cos z tego bedzie;,. znajdz sobie moze jakies zajecie ,hobby idz do psychologa przede wszystkim zebys sie wyciszyla,bo emocje cie zniszcza a potem zobaczysz co dalej;;.,

Gość m-venus
Witam Serdecznie ! Chcecie Państwo kupić tanie i solidnie wykonane meble? Jeśli tak - to dobrze trafiłeś! Producent : * meble tapicerowane * stoły- krzesła * bajkowe kanapy dziecięce (min. Słonik , Kubuś Puchatek, Mickey Mouse itd) * Hokery *Narożniki i wiele , wiele innych... Serdecznie zapraszam : www.venus-meble.eu ( prowadzimy również sprzedaż przez Allegro) Miłego dnia życzę .

Gość zal mi takich kobiet
po co ci to bylo? Wiem,latwo powiedziec.. Mysle,ze powinnas z tym jak najszybciej skonczyc i sprobowac sie zdystansowac od tego czlowieka. Ja w tej znajomosci przyszlosci nie widze a mysle ,ze czas sam ci pokaze ,jak ochloniesz(mam nadzieje ze ci sie to uda),ze nie bylo warto. Facet chyba nie podziela twoich uczuc,bo gdyby cos czul do ciebie,bylibyscie razem zapewne albo by sie jakos bardziej deklarowal w stosunku do ciebie,a on pojawia sie i znika. tERApia to dobry pomysl,moze tez zmien otoczenie na jakis czas,przestan sie umawiac z innymi facetami,ochlon,zrob cos dla siebie,zadbaj o siebie,pomysl o sobie,wyjedz gdzies,kup sobie cos fajnego,to cie napewno jakos podbuduje. Pogadaj z jakas przyjaciolka o tym,chyba masz taka? Zacznij myslec o sobie,bo inni nie mysla o tobie ,jak sobie sama nie pomozesz to kto ma ci pomoc? Szczescie kiedys przyjdzie,bo po burzy zawsze wschodzi slonce ,moze to banal ale tak jest. Zycie moze byc piekne,musisz tylko w to uwierzyc.Nie wszyscy sa zli,faceci tez nie,a za kase przestan sie umawiac ,bo jeszcze trafisz na zboka,co cie skrzywdzic moze . Zycze ci szczescia,wierze ze bedziesz szczesliwa ,tylko musisz w to uwierzyc i zaczac cos robic,cokolwiek,bo od czegos zawsze trzeba zaczac. Pozdrawiam. Iza.

Gość masz prawo do wolności
"bo faceci patrza na to inaczej;im wolno ,a kobieta nie powinna,ma byc tylko jego ,no ja tak to widze a jestem facetem wiec wiem co mowie.." dalej nie czytam. Macie nasrane

Gość czas pewno sam pokaze
czy jemu zbierze sie na uczucia do ciebie a tobie moze wlasnie przejdzie ta fascynacja podejdz do tego na luzie-emocje zbyt duze niszcza moze juz do ciebie nie przyjdzie to i tak bedziesz musiala go zapomniec a jak przyjdzie to postaraj sie mu nie nadskakiwac,badz normalna niech chlop pokaze ze mu zalezy ,zobaczysz czy mu zalezy czy ma cie gdzies

Gość szkoda szkoda szkoda
ze kobiety zakochuja sie w kliencie w burdelu za kase ,a nie w normalnym gosciu. kASA jednak kreci baby.

Gość gajowy_ruchała
Nie wiem czy nam wolno ale ten swiat ma swoje reguly i wiem jedno kurestwo trzeba tempic w kazej postaci :D

Gość klaun koralu korala
ty go powinnas kasowa c caly czas a nie dawac mu za darmo ! czemu ty taka naiwna jestes? i na co wlasciwie liczysz ? gosc pewnie lata tez po innych i im placi,ma kase na to na bank! a tobie nie musi ty myslisz ze jak jego kreci seks i bzykanko za kaske to ze on z innymi tego juz nie zrobi czy jak? moze one go bardziej kreca jak ty teraz,bo im buli a ciebie juz ma za darmo ..cen sie kobieto ! kasuj go znowu i juz ! lepiej sie odrazu poczujesz ! i sobie chociaz cos ladnego kupisz za to,bedzie ci lzej i w sercu i ogolnie ! a frajer jak nie da ci juz kasy to niech spada na drzewo ,jak ma cie w d.. to niech idzie tam ,gdzie mu inna za darmo da ,ty nie musisz ..nie jestes jego zona,narzeczona,dziewczyna ani nawet kochanka wlasciwie tez nie ! No pomysl logicznie ! I nie badz glupia !

Gość kobieto opamietaj sie
-nie badz naiwnym dzieckiem -wez sie w garsc ! Chcesz to sie dawaj za kase ,ciazy ci to -skoncz z tym ! Dziecinstwo smutne ,mozna wspolczuc ,ale to bylo i minelo,czas zrobic porzadek z zyciem i isc dalej . Bedzie dobrze,ale najwiecej zalezy od ciebie. Chciec to moc ,wszystko mozna jak sie chce. Trzymam kciuki,powodzenia.